Tunis, Yasmine Hammamet, Hotel Mirage Resort & Spa***** Ljeto 2024

NAŠE MIŠLJENJE: 5*

LOKACIJA

Hotel se nalazi na pješčanoj plaži u mjestu Yasmine Hammamet i udaljen je 5 km od centra Yasmine Hammameta. Hotelski kompleks se proteže na 25 hektara. Od glavnog grada Tunisa udaljen je 66 km. Autobusni transfer od zračne luke Tunis-Carthage traje oko 1 sat, a od  zračne luke Monastir oko 1 sat i 30 minuta.

HOTELSKA PONUDA

Recepcija, glavni restoran „La Cartage“ i dva a la carte restorana sa mediteranskom i azijskom kuhinjom, bar na plaži i pored bazena, maurska kavana i disko bar, tri vanjska bazena od kojih je jedan namijenjen djeci. Manji spa centar sa saunom i turskom kupelji, masaže i tretmani lica. Hotel ima direktan izlaz na svoju pješčanu plažu. Ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži (bez doplate, do raspoloživosti), ručnici za bazen i plažu (uz depozit, do raspoloživosti). Besplatan bežični Internet na recepciji i u javnim prostorijama, te u pojedinim sobama.

SOBE

Hotelski kompleks raspolaže s 322 smještajne jedinice podijeljene u apartmane, bungalove i vile. Sve sobe imaju balkon ili terasu, satelitsku TV, klimu, mini bar, sef, telefon, kupaonu s kadom ili tuš kabinom, fen za kosu. Wi-Fi je dostupan samo u nekim sobama.

USLUGA

All inclusive

Svi buffet obroci (doručak, ručak i večera) u glavnom buffet restoranu, prigrisci i pića u odabranim barovima tijekom dana ili tijekom određenih sati, animacijski program, odabrana sportska ponuda za odrasle i djecu. Obvezno nošenje narukvica. Neke hotelske usluge zahtijevaju naknadu, ili depozit koji se vraća na kraju boravka. Alkoholna pića se poslužuju samo gostima starijim od 18 godina. Usluge uz doplatu: svježe cijeđeni sokovi, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta, motorizirani vodeni sportovi, usluge spa centra. Korištenje dodatnih usluga iz ponude ovisi o raspoloživosti. Detaljniji opis all inclusive-a gosti dobivaju po dolasku u hotel.

SPORTSKA PONUDA

Fitness centar, aerobik, tenis i stolni tenis, streljaštvo, odbojka na plaži, animacija na plaži i bazenu, sportovi na vodi (uz nadoplatu), satovi jahanja (uz doplatu).

PONUDA ZA DJECU

Vanjski dječji bazen, igralište, mini klub i mini disko za djecu od 4 do 12 godina.

WEB STRANICA HOTELA: https://mirageresort.com-tunisia.com/en/

 

Predviđeni polasci:
01.05.-23.10.2024. (zadnji polazak) iz Ljubljane
12.06.-31.07.2024. (zadnji polazak) iz Zagreba
– putovnica mora biti važeća najmanje 3 mjeseca od povratka sa putovanja
– polasci nisu garantirani dok se ne ostvari dovoljan broj putnika. Za svaki garantirani polazak dobit ćete obavijest. Ne garantirani polazak uključuje mogućnost otkaza putovanja, promjene zračne luke ili datuma putovanja.
Napomena: fakultativni izleti plaćaju se kod predstavnika na licu mjesta
Napomena: cijene su promjenjive te zadržavamo pravo izmjena cijena  prilikom slanja ponuda

NAPOMENA: 3. odrasla osoba plaća punu cijenu

Program putovanja:

 • Prvi dan – Dolazak putnika u zračnu luku u Ljubljanu/Zagreb 2 sata prije predviđenog vremena leta. Let za Tunis/Djerbu. Po dolasku na destinaciju autobusni transfer do odabranog hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.
 • Drugi do predzadnji dan – Boravak u hotelu uz odabranu uslugu.
 • Osmi dan – Autobusni transfer do zračne luke. Let za Ljubljanu/Zagreb.

Cijena uključuje:

 • Zrakoplovni prijevoz Ljubljana/Zagreb – Tunis (Monastir/Enfida) – Ljubljana/Zagreb odnosno Ljubljana – Djerba (Zarzis) – Ljubljana
 • Zrakoplovne pristojbe
 • Transfer zračna luka – hotel – zračna luka
 • Smještaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge
 • Asistenciju predstavnika na destinaciji na hrvatskom ili slovenskom jeziku
 • Organizaciju putovanja i jamčevinu

Cijena ne uključuje:

 • Turističku taksu – plaćaju sve osobe iznad 12 godina. Taksa se plaća na licu mjesta u hotelu. Cijene: 3 TND (tuniška dinara) u hotelima 4* i 5*, 2 TND u hotelima 3* po osobi i noćenju.
 • Fakultativne izlete te obroke, transfere i usluge koje nisu navedene u programu.
 • Putno osiguranje (preporučamo)

Napomene:

Polasci za kontinentalni Tunis predviđeni su svake srijede od 01.05.-23.10.2024. (zadnji polazak) iz Ljubljane
Polasci za kontinentalni Tunis predviđeni su svake srijede od 12.06.-31.07.2024. (zadnji polazak) iz Zagreba
Polasci na otok Djerbu predviđeni su svake srijede od 12.06.-18.09.2024. (zadnji polazak) iz Ljubljane
Prvi i zadnji dan programa namijenjeni su dolasku i odlasku sa destinacije (zračni prijevoz, transferi).
Organizator putovanja ne odgovara za kašnjenja zrakoplova. Vrijeme leta bit će poznato nekoliko dana prije početka putovanja o čemu ćete primiti obavijest. Vrijeme leta može biti u u bilo koje doba prvog odnosno zadnjeg dana putovanja.
Putnici su dužni upoznati se s Programom putovanja i Općim uvjetima putovanja koji su dio Ugovora o putovanju a iste možete pročitati ovdje te se kupnjom aranžmana slažete sa istima.
Mogućnost plaćanja parkinga u zračnoj luci Jože Pučnika, Ljubljana (vanjski parking P2) po povlaštenoj cijeni: 45 € vozilo/tjedan. Cijena vrijedi isključivo za uplate preko agencije.
Mogućnost plaćanja parkinga sa besplatnim transferom u  blizini zračne luke dr. Franje Tuđmana, Zagreb (Parking Park & Wash) po povlaštenoj cijeni: 43 € vozilo/tjedan. Cijena vrijedi isključivo za uplate preko agencije.
Mogućnost transfera Zagreb-Ljubljana-Zagreb. Cijena na upit.

 

 

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  011

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42