Gardaland-3 dana – 5 zabavnih parkova 2024.

Gardaland-3 dana – 5 zabavnih parkova 2024. Gardaland-3 dana – 5 zabavnih parkova 2024. Gardaland-3 dana – 5 zabavnih parkova 2024.

 

Tri dana zabave:

Gardaland- Sea Life- Safari park- Movieland i Caneva World

 

Datum polaska: 21.-23.06.2024. //  19.-21.07.2024. 23.-25.08.2024.

Polazak iz  Zagreba, Karlovca  i Rijeke

Cijena od 139 €

 

Čaroban svijet zabave i bujica adrenalina – nezaboravan provod u najluđem zabavnom parku Italije. Usput doživite ugođaj pravog safarija vožnjom između lavova, tigrova, žirafa, nosoroga i drugih životinja u Safari parku te posjet svijetu filma i zabave u Movielandu…. Savršen vikend za svakoga….

Program putovanja:
1. dan
Polazak autobusa u 05:00 sati  iz Zagreba Vožnja kroz Karlovac i Rijeku (moguć ukrcaj putnika Petrol benzinska- Karlovac 05:30 i  Vratima Jadrana 07:10) uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora.

Nastavak putovanja preko Sovenije i dalje Italijom do  safari parka PARCO NATURA VIVA (ulaznica uz doplatu).  Autobusom odlazimo na vožnju SAFARI PARKOM, u kojem životinje slobodno šeću. Okružiti će nas antilope, srne, žirafe a možete ugledati i nosoroga, lavove, hijene…

Nakon završetka safari vožnje odlazimo u zoološki vrt i Park dinosaura, s maketama u prirodnoj veličini.
Tokom posjeta vidjet ćete flamingo, zebre, tigrove, čimpanze, hijene, lemure i mnoge druge životinje. Nakon razgleda oko 17:00 sati  krećemo prema hotelu. Smještaj u hotel. Nakon smještaja odlazak grupe  u MEDIEVAL TIMES (ulaznica uz doplatu),  Show sa uključenom večerom u sklopu Canevaworlda, gdje možete doživjeti ugođaj Srednjeg vijeka sa igrama izazova i borbe na konjima uz bogatu vitešku večeru sa neograničenom količinom coca-cole i piva.  Nakon završetka odlazak prema hotelu. Noćenje.
2. dan
Doručak. Oko 9,00 polazak prema zabavnom parku GARDALAND ( ulaznica uz doplatu).
Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama KUNG FU PANDA AKADEMIJA,  4 D AVANTURA – PLAVO TORNADO – COLORADO – KRALJEVSTVO FANTAZIJE – LETEĆI OTOK – PREZZEMOLO LAND – ČAROBNO BRDO – KUĆA MAGIJE – RIO BRAVO – SEKVOJINA AVANTURA – RAMZES – MAMUT – RAPTOR.  Prvi Dive coaster u Italiji; Oblivion! I naposljetku dio za najmlađe posjetitelje Prezzemolo Land, Doremifarm, Transgardaland Express… Vodeni park LEGOLAND® samo za obitelji s djecom, nalazi se unutar tematskog parka Gardaland.  Mogućnost posjeta parku SEA LIFE U i čudesnom svijetu riba i morskih bića. Na trenutak postajete dio tog čarobnog morskog svijeta riba, meduza, velikih raža… Ako ste hrabri možete hraniti morske pse. (Sea Life otvoren je do 18 sati).
Povratak u hotel oko 21:00 sat.  Noćenje.
3. dan

Doručak i odjava iz hotela. Polazak grupe do zabavnog parka  Movieland The Hollywood Park i Caneva the Aquapark  (ulaznice za oba parka uz doplatu). U Movielandu ne propustite Rollercoaster Diabolik, a svakako posjetite i PARCO STUDIO u kojem će vam John Rambo biti prijatelj, ono što je vama teško, on uživa u tome, vatra, vodopadi, potresi…Jeste li dovoljno hrabri za putovanje na autobusu Magma 2 nakon atomskog napada ili roniti u podmornici U-571? Isprobajte svoje vještine i opustite se uz Movieland Studio show, koji će vas odvesti na mjesta gdje snovi postaju stvarnost.

Osim posjet Movielandu svakako ponesite i kupaće kostime jer će vam biti potrebni za AQUAPARK-u. Ako želite još adrenalina isprobajte mokri slobodan pad ili spust toboganom, možete uživati u brzoj i sporoj rijeci ili  jednostavno odmoriti na pješčanoj plaži pod palmama.
Polazak prema Zagrebu  u 18:00 sati, a predviđeni dolazak u kasnim noćnim satima.
***First minute cijena:  139 €
Redovna cijena programa: 149 €
***FM cijena vrijedi do 40 dana prije putovanja odnosno do popunjenosti predviđenog broja mjesta po FM cijeni

NAPOMENA: Za Caneva Aquapark i vodeni park LEGOLAND potreban je kupaći kostim, ručnik i natikače.
Vodeni park LEGOLAND® nalazi se unutar tematskog parka Gardaland, a ulaz je omogućen samo uz kupnju kombinirane ulaznice za Gardaland Park i LEGOLAND® Vodeni park. Svaka ulaznica za park može se nadograditi tako da uključuje ulaz u LEGOLAND® vodeni park: jednostavno platite dodatnu naknadu na blagajnama ili unutar Gardaland Parka.
Vodeni park LEGOLAND® novi je vodeni park potpuno tematski dizajniran za obitelji s djecom. Djeci mlađoj od 12 godina nije dopušten ulazak u LEGOLAND® vodeni park osim u pratnji odrasle osobe.
Kako bi se osigurala sigurnost i užitak mališana, odrasli mogu ući u LEGOLAND® vodeni park samo ako su u pratnji jednog ili više djeteta mlađeg od 12 godina. Dopuštena su najviše 2 odrasla pratitelja po djetetu mlađem od 12 godina. Djeca od 12 do 17 godina ulaze u vodeni park bez pratnje.

 

CIJENA UKLJUČUJE:
 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • voditelja putovanja tijekom cijelog puta
 • 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama u okolici jezera Garda
 • sve razglede prema programu
 • troškove organizacije i prodaje programa
CIJENA NE UKLJUČUJE:
 • doplatu za jednokrevetnu sobu (obvezna doplata ako osoba putuje sama / spava sama u sobi)
 • boravišnu pristojbu 1,50-3,00 € po osobi i noćenju ovisno o hotelu (obavezna doplata na licu mjesta)
 • ulaznice za zabavne parkove
 • dodatne obroke i usluge koje nisu navedeni kao uključeni
 • troškove osobnih narudžbi
 • putno osiguranje (zdravstveno 3,50 € / otkaz puta + 3,00€ po osobi)
*** hoteli u Italiji uveli su boravišnu pristojbu koja iznosi od  1,5 do 5 eura po osobi i noći ovisno o kategorizaciji i  poziciji hotela, plaćanje na licu mjesta – obavijest u završnom pismu
POPUSTI:
– jedno dijete do 12 godina ostvaruje 10% popusta na trećem ležaju u pratnji dvije odrasle osobe.
Osobe iznad 12 godina na trećem ležaju ne ostvaruju popust kao ni djeca na osnovnom ležaju.

PREPORUČAMO: Putno zdravsteno osiguranje i osiguranje od otkaza puta.

GARDALAND je zabavni park sa 2 glavna dijela Gardaland i Gardaland Sea Life Aquarium.
CANEVAWORLD je zabavni park sa 3 glavna dijela Movieland, Aquapark i Medieval Times.
PARCO NATURA VIVA se sastoji 2 dijela od Safari parka i Fauna Parka

OBAVEZNA DOPLATA:
• ulaznica za zabavni park GARDALAND po osobi 34 € (za grupu od minimalno 20 osoba)*
• kombinirana ulaznica za zabavni park MOVIELAND i CANEVA po osobi 28 € (za grupu od minimalno 20 osoba)
• ulaznica za PARCO NATURA VIVA: 18€ za odrasle, za djecu od 3-5 godina 8€, za djecu od 6-12 godina 11 € i za starije od 65 godina 10€ (za grupu od minimalno 30 osoba)
• ulaznica za show program MEDIEVAL TIMES s uključenom večerom po osobi 27 € (za grupu od minimalno 20 osoba)
*djeca visine do 1 metra visine ne plaćaju ulaznicu
• za jednokrevetnu sobu 36 € (ako osoba putuje sama / spava sama u sobi) – plaćanje prilikom rezervacije,
• za boravišnu pristojbuod 1,5€ – 3€ ovisno o hotelu – plaćanje na licu mjesta
*prema stanju iz siječnja 2024. godine – cijene mogu biti podložne promjenama!

OPLATA PO ŽELJI NA LICU MJESTA:
– za ulaznicu SEA LIFE AQUARIUM po osobi 6 € uz kupljenu ulaznicu za Gardaland (kupovina u parku)
– za ulaznicu LEGOLAND® po osobi do 15 € uz kupljenu ulaznicu za Gardaland (kupovina u parku)
*prema stanju iz siječnja 2024. godine – cijena može biti podložna promjenama

DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna.
Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
• Sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 13 €
• Sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 13 €

 

Minimalan broj  plaćenih putnika: 45  – 65 osoba

U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika  ili na otkaz putovanja.
Vrijede Opći uvjeti putovanja
ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA

Gardaland 1/2/3 – dana

 

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Vrijede Opći uvjeti putovanja

 

VEZANO UZ COVID-19
U slučaju donošenja mjera od strane Stožera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske (unutar 14 dana do dana putovanja)
– da za putovanje u određenu zemlju uvedu mjere obveznog testiranja na Covid-19 ili karantene za državljane Republike Hrvatske
– obveznu samoizolaciju/karantenu prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije
– obveze testiranja na virus Covid-19 prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije
– zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju
– bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.
Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 2 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije.

pošalji upit

Galerija slika:

[nggallery id=87]

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42