Gardaland – 1 dan 2024.

Gardaland , Legoland Water Park i Sea Life – tri parka na jednom mjestu!

 

Datumi putovanja: 01.06.,08.06.,15.06.,22.06.,17.08.,31.08.,21.09.,05.10.2024.

 

Mogućnost ukrcaja putnika u Karlovcu i Rijeci !

Obavezna najava pri rezervaciji!

 

Program putovanja:

Polazak turističkog autobusa u 01:00 sati iz Zagreba te ukrcaj putnika u Karlovcu i  na odmorištu Vrata Jadrana kod Rijeke  (točno vrijeme polaska šaljemo u završnoj obavijesti), vožnja uz kraća zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u jutarnjim satima, te odlazak u zabavni park. GARDALAND (ulaznica uz doplatu), najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije koji je podijeljen na tri cjeline: Fantasy, Adventure i Adrenaline. Za one najhrabrije su rollercosteri BLUE TORNADO, RAPTOR i OBLIVION- The Black Hole, SHAMAN, slobodni pad SPACE VERTIGO, obiteljska atrakcije MAGIC HOUSE…  te atrakcije za sve uzraste vlakić MAMMUT, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS, GUSARSKA ŠPILJA, 4D Kino Mowgli’s Jungle Adventure, Jumanji Adventure i Labirint … I naposljetku dio za najmlađe posjetitelje Prezzemolo Land, Doremifarm, Transgardaland Express… Vodeni park LEGOLAND® samo za obitelji s djecom, nalazi se unutar tematskog parka Gardaland. Preporučamo obilazak GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM Morski svijet (ulaznica uz doplatu, radno vrijeme 10-18 sati) gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove… otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Polazak autobusa u dolje navedeno vrijeme. Dolazak u Rijeku i Zagreb u ranim jutarnjim satima.

 

Cijena po osobi: 50,00 €

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

  • Prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • Turističkog pratitelja tokom putovanja
  • Osiguranje jamčevine
  • Troškove organizacije i realizacije putovanja

 

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

  • troškove osobnih narudžbi
  • ulaznica za Gardaland
  • dijete ispod metra visine ne plaća ulaznicu
  • police putnog i zdravstvenog osiguranja i od otkaza putovanja (preporučujemo) cijena na upit
  • sve što nije navedeno pod cijena uključuje

 

 OBAVEZNA DOPLATA:
• ulaznica za zabavni park GARDALAND po osobi 34 € i za vrijeme Halloweena 44€ (za grupu od minimalno 20 osoba)*

*djeca visine do 1 metra ne plaćaju ulaznicu
*prema stanju iz siječnja 2024. godine – cijene mogu biti podložne promjenama!

 

DOPLATA PO ŽELJI NA LICU MJESTA:
– za ulaznicu SEA LIFE AQUARIUM po osobi 6 € uz kupljenu ulaznicu za Gardaland (kupovina u parku)
*prema stanju iz siječnja 2024. godine – cijena može biti podložna promjenama

 

DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna.
Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
• Sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 13 €
• Sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 10 €

 

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

 

Cijena je bazirana na 45 prijavljenih i plaćenih putnika, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija ima pravo promjene cijene ili otkaza putovanja.

 

VAŽNE INFORMACIJE:

-završno pismo vam dostavljamo e-mailom najkasnije dva dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),  fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
-organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
-agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa,
-program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu,
-zaustavljanje radi usputnih odmora određeno je propisima o radnom vremenu i obveznim odmorima vozača, zaustavljanja su na usputnim stajalištima u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 15 minuta
-dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tijekom putovanja ovisi o objektivnim okolnostima (npr. dužini trajanja razgleda, terminima polazaka, vremena dolaska kao i daljeg rasporeda putovanja),
-organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  
Za  državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

 

ID ooo

 

 

 

 

pošalji upit

Galerija slika: Gardaland

[nggallery id=2]

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42