PORDENONE i sajam cvijeća 2024.

Sajam cvijeća & Palmanova Outlet Village

Datum polaska : 09.03.2024. ( Popunjeno)

 

 

Program putovanja:

 

Polazak autobusa ispred glavnog ulaza Zagrebačkog velesajma (ulaz JUG) u 05:00 sati.

Moguć ukrcaj putnika u Karlovcu i Rijeci (točno vrijeme i mjesto šaljemo u završnoj obavijesti).

Nastavljamo put kroz Sloveniju i  Italiju te po dolasku u PORDENONE zajednička šetnja gradom uz pratitelja putovanja koji će vam otkriti predivne gotičke i renesansne građevine koje dominiraju glavnom ulicom Corso Vittorio Emanuele II, ali i druge spomenike od kojih posebno ističemo katedralu SAN MARCO, uz koju se nalazi 79m visoki zvonik. Odlazak na sajam  ORTOGIARDINO koji predstavlja važan događaj sjeveroistočne Italije, festival kojim se slavi dolazak proljeća. Zanimljiv je kako profesionalnim vrtlarima tako i vrtlarima amaterima ali i svim onima koji vole cvijeće i razno bilje. Na sajmu se može pronaći skoro svaka biljka za kojom uzdišemo iz vrtnih časopisa ili knjigama o cvijeću. Osim biljaka cca. 200 izlagača na izložbenom prostoru od 25000 m2 zatvorenih površina i 10000 m2 otvorenog prostora nude i lukovice, sjeme, pribor za vrtlarstvo, a samom šetnjom kroz sajam može se „skupiti“ mnoštvo ideja o uređenju vlastitog biljnog kutka bilo da se radi o dnevnom boravku ili uređenju vrta ili balkona. Uređenje upotpunjuju biljke koje nema svaki susjed, a mogu se kupiti vrlo povoljno. Na sajmu će između ostalog, biti izloženo i tropsko cvijeće i biljke te oprema i proizvodi za područje hortikulture, florikulture, namještaja za vrtove, parkove i terase. Ostanak na  sajmu planiran je do kasnih  poslijepodnevnih sati.  Slijedi polazak autobusom prema Palmanovi. Posjet  Outlet Village Palmanova gdje ćete moći kupovati robu poznatih svjetskih brandova uz značajna sniženja. Polazak iz Outlet centra oko  18:00 sati. Vožnja prema Zagrebu uz usputna zaustavljanja. Dolazak u Zagreb  u večernjim satima.

 

Cijena aranžmana po osobi: 45 €

Minimalan broj prijavljenih putnika: 45

U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika Agencija zadržava pravo otkaza putovanja.

 

Za ovo putovanje državljani RH moraju imati važeću putovnicu ili osobnu iskaznicu  

 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog voditelja putovanja, sve razglede prema program, troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE: troškove osobnih narudžbi, sve nenavedene troškove, skretanja s rute, putno osiguranje, ulaznicu za Sajam cvijeća

NADOPLATA:
– Ulaznica za Sajam cvijeća (cijena vrijedi za grupe veće od 20 ljudi, prijave u agenciji, plaćanje na licu mjesta): 8,00 € / osoba, djeca do 13 godina ne plaćaju ulaz

 

VAŽNE NAPOMENE
Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!
Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta
Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.
Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

 

Vrijede Opći uvjeti putovanja 

pošalji upit

Galerija slika: Sajam cvijeća Ortogiardino u Pordenoneu

[nggallery id=17]

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42