Advent u Beču i Bratislavi 2023

 

BRATISLAVA I BEČ

Datum putovanja: 25.11.2023.| 02.12.2023. | 09.12.2023. | 16.12.2023.
Cijena putovanja 115 € POPUNJENI SVI POLASCI!

 

1. DAN ZAGREB – BRATISLAVA

Polazak autobusa iz Zagreba u 06.00 sati  (obavijest o mjestu polaska u završnom pismu). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora.  Dolazak u Bratislavu. Razgled grada: Stari grad Bratislavsky Hrad – stara gradska vijećnica – Michalski toranj – Katedrala sv. Martina – Academia Istropolitana – Slovačko narodno kazalište – glavni gradski trg. Slobodno vrijeme za vlastite programe, posjet slikovitom božićnom sajmu ili odličnu kupovinu u centru grada ili u shopping centru Eurovea koji je nadomak obale Dunava i blizu starog grada. Smještaj u hotel. Navečer predlažemo šetnju svečano ukrašenim gradskim središtem s bogatom ugostiteljskom ponudom. Noćenje.

 

2. DAN BRATISLAVA – BEČ – ZAGREB

Doručak. Odlazak iz hotela u Bratislavi. Kratka jednosatna vožnja do Beča. Panoramski razgled Beča autobusom: Ring – Opera – veliki muzeji – Parlament – Hofburg, te šetnja s pratiteljem do katedrale sv. Stjepana i poznatog Božićnog sajma ispred gradske vijećnice. Slobodno vrijeme za ručak, posjete muzejima ili osobne programe. Vožnja do dvorca Schönbrunn. Posjet božićnom sajmu ispred dvorca, mogućnost posjeta unutarnjim prostorijama dvorca kao i šetnja velikim parkom. Odlazak iz Beča.  Dolazak u Zagreb u kasnim satima.

 

***Važna napomena: redoslijed obilazaka podložan je promjenama ovisno o prometu i procjeni pratitelja putovanja. Održavanje božićnih sajmava u isključivoj je nadležnosti gradskih vlasti i turističkih ureda. Božićni su sajmovi već svi otvoreni i za datum putovanja 25.11.

 

Redovna cijena:115 € / 866,47 kn

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu,
 • razglede  prema programu
 • smještaj u dvokrevetnim sobama na osnovi 1 noćenja s doručkom u hotelu 3/ 4* u Bratislavi
 • licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine,
 • troškove organizacije i realizacije putovanja

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 • Ulaznicu za dvorac Schönbrunn, Imperial tura odrasli 24 EUR, mladi do 18 godina 17 EUR ( ulaznica uključuje audio slušalice na jednom od stranih jezika ili tekst na hrvatskom jeziku,  mogućnost i vrijeme ulaza u dvorac određeno je ukupnim brojem posjetilaca i sigurnosnim mjerama, organizator putovanja ne jamči mogućnost ulaska u unutarnje prostorije dvorca)
 • Informativne cijene ulaznica za muzeje u Beču (mogu biti podložne promjeni): ulaznica za Povijesno-umjetnički muzej KHM 21 EUR, Albertina 18,90 EUR, Carska riznica 14 EUR, Akvarij Haus des Meeres i Aqua Terra Zoo 21,90 EUR, Veliki kotač Riesenrad u Prateru 13,50 EUR, Muzej carskih kočija 12 EUR
 • Informativne cijene ulaznica za muzeje u Bratislavi(mogu biti podložne promjeni):Slovačka nacionalna galerija 4 EUR, Muzej grada Bratislave u Gradskoj vijećnici 8 EUR, toranj Gradske vijećnice 3 EUR, muzej u bratislavskom dvorcu 6 EUR
 • dodatne sadržaje I troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode(piće, dodatni obroci,telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 • boravišnu pristojbu u hotelu (točnu obavijest u završnom pismu)
 • gradske vodiče
 • putno osiguranje

 

DOPLATE I POPUSTI:

Doplata:

Doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi: 35 EUR/263,71 kn

Popusti:

Popust za treću osobu u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem :5% (smještaj moguć na datumima polaska 02.12.  09.12.  I 16.12.) Smještaj za treću osobu nije moguć na datumu polaska 25.11.

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):

 • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi 15 EUR / 113,02  kn
 • sjedala 3 I 4 u prvom redu doplata po osobi 15 EUR/ 113,02 kn
 • sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi  15 EUR / 113,02  kn
 • bilo koje drugo sjedalo po odabiru 7 EUR / 52,74 kn
 • prazno sjedalo u autobusu (ako želite sjediti sami) 50 EUR/376,73 kn

Zbog upotrebe različitih tipova autobusa i prijevoznika, te različitosti numeracije sjedala u autobusima, organizator putovanja može uz doplatu garantirati traženi broj sjedala, no ne može garantirati položaj sjedala u autobusu: lijeva ili desna strana autobusa, kao niti da li je sjedalo do prozora ili do prolaza.

 

INFORMACIJE:

Preporuka putovanja:

Na ovom ćete putovanju upoznati dvije srednjoeuropske prijestolnice u božićnom ugođaju. Božićni sajmovi otvoreni su već na datumu polaska 25.11 i u Beču i u Bratislavi !

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa. Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtjevaju upotrebu WC-a u autobusu. Organizator putovanja ne može utjecati na dužinu čekanja na graničnim prijelazima, na prometne prilike kao i na vrijeme dolaska autobusa u Hrvatsku na povratku s putovanja. Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za ovo putovanje nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

 

UPLATE I REZERVACIJE:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimun 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije minimum 31 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun. Potom 48 sati prije putovanja završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

BROJ PUTNIKA:

Minimalni broj: 40
Maksimalni broj: 58
ID:

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  001

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42