Logarska dolina i Mozirski gaj – Jednodnevni izlet iz Zagreba


Logarska dolina i Mozirski gaj

Datum:  17.06.2023.

 

Cijena aranžmana po osobi: 32 Eur / 241,10 kn

 

Program putovanja:
Polazak u 7,00 sati  s južnog parkirališta Zagrebačkog velesajma ( glavni ulaz – JUG). Ugodno putovanje prema Sloveniji, odnosno prema Krškom, Sevnici preko Zidanog mosta do LAŠKOG. Kraća pauza za odmor.
Nakon pauze odlazak prema Celju te dalje do Gornje Savinjske doline. Dolazak do parka cvijeća Mozirski gaj koji postoji već 30 godina. Slobodno vrijeme za uživanje u ljepoti cvijeća i ostalih etnografskih objekata: seljačke kuće, spremnici za žito, kovačnice, pčelinjaka, mlina, kapelice Sv. Valentina… Odlazak do LOGARSKE DOLINE. Slobodno vrijeme za šetnju dolinom, uživanje u pogledu na Palenk šamar.
Logarska dolina jedna je od najljepših alpskih dolina u Sloveniji, a možda i u Europi. Sa svojim ravnim  dnom koji okružuje vijenac planinskih vrhova, neki kažu da je do najljepših 7 kilometara Slovenije.
Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi, šetnji do slapa, odlazak na ručak u neke od obližnjih hotela ili jednostavno uživanje u okolini.
U kasnim poslijepodnevnim satima slijedi povratak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

 

Cijena aranžmana po osobi: 32 Eur / 241,10 kn
Program uključuje:
  • Prijevoznički turistički autobus prema programu
  • razgledanje prema programu
  • licenciranog pratitelj tijekom putovanja
  • ulaz u Logarsku dolinu
  • osiguranje od odgovornosti
Cijena ne uključuje:
  • Ulaznica za Mozirski Gaj: 6 € po osobi
  • trošak police osiguranja
  • sve što nije navedeno pod cijena uključuje

NAPOMENA ZA IZLET

izlet je polu planinarskog tipa i putevi vode kroz prirodu. Svakako je potrebna adekvatna obuća: čvrsta sportska obuća koje drži nogu (nikako sandale, japanke ili otvorena obuća).

Ponijeti kabanicu ili neku drugu zaštitu od kiše jer vrijeme u planinama zna biti promjenjivo. U ljetnim mjesecima ponijeti i pokrivalo za glavu tko je osjetljiviji na sunce.


Najmanji broj putnika:  45 

u slučaju manjeg broja putnika agencija zadržava pravo promjene cijena ili otkaza putovanja

Vrijede  Opći uvjeti putovanja


VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajnja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42