Dubrovnik i okolica – 4 dana autobusom

Šibenik – Korčula – Ston – Foto safari dolinom Neretve

Program putovanja:  07.-10.10.2021.   // 29.10.-01.11.2021.             

4 dana, 3 noćenja – polupansion, smještaj u odličnom Hotelu Villas Plat 3* ili Hoteli Vis  3*u Platu kraj Dubrovnika sa bazenom i prekrasnim pogledom na more i vlastitom plažom!

 

 

 1. dan – ZAGREB – ŠIBENIK – DUBROVNIK  

Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, peron (502-506) u 05:00 sati. Polazak iz Karlovca (kod Petrola) u 05:45. Slijedi vožnja autobusom u pravcu Šibenika uz kraća zaustavljanja radi odmora. Po dolasku u Šibenik slijedi razgled najznačajnijih znamenitosti Krešimirovog grada u pratnji lokalnog vodiča: KATEDRALA SV. JAKOVA – pod zaštitom UNESCO-a, GRADSKA VIJEĆNICA, REKTOROVA VIJEĆNICA, TRG 4 BUNARA – iz doba Venecijanaca…Kraći odmor za šetnju, kupovinu suvenira, istraživanje grada i nastavak vožnje prema jugu Hrvatske. Dolazak u Dubrovnik, smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

2.dan-  DUBROVNIK 

Doručak. Odlazak autobusom do Dubrovnika u razgled grada uz pratnju lokalnog vodiča: VRATA OD PILA – STRADUN – ONOFRIJEVA ČESMA – SAMOSTAN MALE BRAĆE – PALAČA SPONZA – CRKVA Sv. VLAHA – KATEDRALA – ARSENAL – KNEŽEV DVOR – ORLANDOV STUP – GRADSKE ZIDINE (ulaznica nije u cijeni). Slobodno poslijepodne. Večera. Noćenje.

 

 1. Dan –  STON – KORČULA

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet na poluotok Pelješac i Korčulu uz kraće zaustavljanje u Stonu i razgled stare gradske jezgre. U slobodno vrijeme preporučamo obilazak stonskih zidina (ulaznica uz nadoplatu na licu mjesta), koje su, nakon Kineskog zida, najdulji sačuvani fortifikacijski sustav na svijetu i poznata turistička atrakcija. Nastavljamo prema Orebiću od kuda brodom odlazimo do Korčule. U pratnji lokalnog vodiča slijedi razgled grada: VIJEĆNICA – ŽUPNI DVOR – GRADSKE ZIDINE i 4 KULE IZ XV. St. – KATEDRALA Sv. MARKA – KUĆA MARKA POLA. Slobodno vrijeme za osobne programe u gradu do zakazanog povratka brodom do Orebića. Na povratku stati ćemo u jednoj od najpoznatijih vinarija na otoku Pelješcu, koji se diči dugom tradicijom vinarstva te je jedan od najpoznatijih vinskih lokaliteta Lijepe naše. Slijedi degustacija peljeških vina uz razgled podruma (ulaznica uz doplatu). Vožnja autobusom do hotela. Večera. Noćenje.

4. – dan DOLINA NERETVE  

Doručak. Odjava iz hotela i polazak prema DOLINI NERETVE. Slijedi fotosafari dolinom rijeke Neretve – vožnja tradicionalnim Neretvanskim lađama kroz rukavce i kanale gdje ćemo zaviriti u netaknuto srce neretvanske močvare.

Slobodno vrijeme za ručak u jednom od restorana na obali rijeke, a potom polazak za Zagreb. Očekivani dolazak u Zagreb  u kasnijim večernjim satima.

*** Napomena: U slučaju lošeg i nepogodnog vremena za plovidbu Neretvom , posljednji dan posjetiti ćemo Kupare i Arboretum Trsteno – najstariji arboretum na svijetu.

 

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.490 kn

FIRST MINUTE CIJENA: 1.390 kn

First minute cijena vrijedi do 30 dana prije puta odnosno do popunjenja broja sjedala predviđenim po first minute cijeni.

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • Prijevoz autobusom prema programu putovanja
 • Licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja / voditelj putovanja
 • Smještaju u hotelu 3* u Dubrovniku na osnovi 3 polupansiona
 • Razgled Dubrovnika u pratnji lokalnog vodiča
 • Cjelodnevni izlet Ston i Korčula:
  • Razgled Stona
  • Prijevoz brodicom na relaciji Orebić – Korčula – Orebić
  • Razgled Korčule u pratnji lokalnog vodiča
 • Poludnevni izlet u deltu Neretve koji uključuje sljedeće:  Vožnju tradicionalnim neretvanskim lađama uz domaću rakiju i voće, Ručak u restoranu (miješano meso s roštilja, prilog, salata, desert); troškove organizacije, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • Sve što nije izrijekom navedeno pod „cijena aranžmana uključuje“
 • Boravišna pristojba u hotelu –1,40 € (cca 11 kn po osobi dnevno) – obavezna doplata na recepciji hotela
 • Ulaznicu za Dubrovačke zidine:
  • odrasli: 200,00 kuna
  • djeca i mladi od 5 – 18 godina, studenti: 50,00 kuna
 • Doplata za jednokrevetnu sobu u hotelu – 350,00 kn
 • Degustacija vina na Pelješcu – od 60,00 kn

 

*Napomena: Agencija zadržava pravo promjene programa ovisno o dostupnosti pojedinih sadržaja sukladno mjerama i preporukama HZJZ-a.

 

Minimalan broj putnika: 40

 

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

 • sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 150 kn
 • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
 • sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn
 • bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn
 • za dodatno prazno sjedalo u autobusu 250 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)

 

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA:

Prilikom prijave uplaćuje se 40% ukupne cijene aranžmana, a preostalih 60% najkasnije 30 dana prije početka putovanja. Ukoliko se putnik odluči na obročnu otplatu aranžmana putem kreditne kartice, tada se prilikom prijave/rezervacije uplaćuje cijeli iznos aranžmana na željeni broj rata.

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

 

Pravo Putnika na raskid Ugovora:

Ukoliko Putnik otkaže aranžman za putovanje, organizator putovanja od ukupne cijene aranžmana na ime nakade štete zadržava sljedeći iznos:

 • više od 30 dana prije polaska: 30 % cijene aranžmana, a najmanje 100 kn
  od 29 do 22 dana prije polaska: 40 % cijene aranžmana
  od 21 do 15 dana prije polaska: 80 % cijene aranžmana
  od 14 do 0 dana prije polaska: 100 % cijene aranžmana
  nakon polaska: 100 % cijene aranžmana

 

Pravo agencije na raskid ugovora:

Odgovorni organizator može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana i Putniku u cijelosti vratiti sva primljena plaćanja za paket-aranžman, bez obveze naknade štete Putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od najmanjeg broja navedenog u ugovoru ili programu putovanja koji je sastavni dio predugovorne informacije i ako obavijesti Putnika o raskidu ugovora unutar roka navedenog na promidžbenom materijalu ili programu putovanja, tj. 7 dana  prije početka paket-aranžmana za putovanja koje traju od 3 do 6 dana

 

 

VAŽNE INFORMACIJE

 • raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata; agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata
 • završno pismo vam dostavljamo e-mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.
 • fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
 • organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
 • organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
 • organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa
 • program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu
 • predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

 

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr.

 

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa po danima ovisno o praznicima i vremenskoj prognozi.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju Organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja.

 

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42