NP Brijuni i Pula – jedan dan autobusom

Nacionalni parkovi Hrvatske – Brijuni  2021

*** Važno: prilikom dolaska na izlet molimo putnike da obavezno koriste zaštitne maske i dezinfekcijska sredstva za ruke kako bi maksimalno smanjili mogućnost od širenja zaraze COVID – 19

#ostaniodgovoran

#kamonaizlet

Datumi putovanja:

01.05.2021.

22.06.2021.

24.07.2021.

15.08.2021.

04.09.2021.

25.09.2021. – FM 225 kn

Cijena po osobi od: 240 kn

Polazak autobusa s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva (Trg Stjepana Radiča 1)  u 6:00 sati. Ugodna vožnja turističkim autobusom u pravcu Pule uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolaskom u Pulu slijedi razgled grada uz stručnog licencirano vodiča: PULSKA ARENA, AUGUSTOV HRAM,  SLAVOLUK SEGIJEVACA, poznat i kao Zlatna vrata – FORUM,  GRADSKA VIJEĆNICA, KATEDRALA UZNESENJA BLAŽENE MARIJE – RIMSKO KAZALIŠTE. Po razgledu grada kraći predah za kavu ili šetnju Pulom. Nastavljamo prema Fažani odakle nam polazi brod za NP Brijune.  Razgled Velog Brijuna uz stručno vodstvo vlakićem i pješice.
NP Brijuni proglašeni su nacionalnim parkom 1983. godine. Obuhvaćaju Veli Brijun, Mali Brijun i Vangu, više manjih otočića te grebene Kabulu, Črniku, i Stine.

Nakon razgleda povratak na kopno te dalje autobusom prema Zagrebu. Predviđeni dolazak u  Zagreb u večernjim satima.

First minute: 230,00 kn –   (do 30 dana prije puta odnosno do popunjenja određenog broja mjestapredviđenih po FM cijeni )
Redovna cijena aranžmana po osobi: 240,00 kn

 

CIJENA UKLJUČUJE: 

  • prijevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
  • turističkog pratitelja tijekom putovanja
  • licenciranog vodiča za Pulu
  • troškove organizacije i prodaje izleta
  • obvezno jamčevno osiguranje

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • troškove osobnih narudžbi
  •  skretanja s rute
  • putno osiguranje
  • ulaznicu za NP Brijune –  obavezna nadoplata u agenciji
  • sve što nije navedeno pod cijena uključuje

 

NADOPLATA:
– Ulaznica za NP Brijuni svibanj (prijevoz brodom i vlakom): 180,00 kn – odrasli /  160,00 kn – studenti i stariji od 65 god/ 60 kn djeca 7-18  godina (cijena po osobi)
– Ulaznica za NP Brijuni lipanj i  rujan (prijevoz brodom i vlakom): 200,00 kn – odrasli / 180,00 kn – studenti i stariji od 65 god,  70  djeca 7-18  godina (cijena po osobi)

– Ulaznica za NP Brijuni srpanj i kolovoz  (prijevoz brodom i vlakom): 200,00 kn – odrasli / 180,00 kn – studenti i stariji od 65 god,  100 kn  djeca 7-18  godina (cijena po osobi)

– Turističke slušalice za razgled Pule: 15,00 kn / osoba

Napomena:

Izlet na Brijune je fakultativan te se za isti prijavljujete i plaćate u agenciji. Putnici koji ne žele ići na Brijune imaju slobodno vrijeme u Fažani

 

Minimalan broj putnika: 50

 

Minimalan broj putnika: 51 – u slučaju manjeg broja putnika agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkaza putovanja

45 – 50 plativih aranžmana:   + 5 kn

40 – 44 plativih aranžmana:  + 10 kn

35 – 39  plativih aranžmana:  + 25 kn

30-34 plativih aranžmana: +15 kn

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.

 

Vrijede Opći uvjeti putovanja

 

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajnja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42