Passo Tonale, Ponte di Legno | Ski škola Medo Sport 2.1.-16.1. + snowboard

Ski škola Medo Sport | Passo Tonale – Ponte di Legno

Termini: 2.1.-9.1. (garantirano) i 9.1.-16.1.2022. (zavisno o popunjenu termina)

Škola skijanja Passo Tonale – Skijanje  Italija

Škola skijanja i dječji vrtić na hrvatskom jeziku

ŠKOLA SKIJANJA PASSO TONALE – MEDO SPORT

Škola skijanja Medosport je škola s licenciranim hrvatskim učiteljima za početnike i napredne skijaše, te ima dugogodišnje iskustvo u radu sa svim profilima i uzrastima skijaša. Naša škola bazirana je na modernom i efektivnom podučavanju.
Posebnost škole je freeride skiing zona za odlične skijaše ukoliko nam vremenski uvjeti to dopuste.
Polaznici škole skijanja: djeca iznad 7 godina te odrasle osobe.
Škola traje 6 dana od 10 do 15 sati (5 sati dnevno). Polaznici imaju organiziranu pauzu za ručak sa ski učiteljima (ručak nije uključen u cijenu, u dogovoru s učiteljima možete dati djeci ili učitelju novce za ručak).
Polaznici ski škole su raspoređeni u grupama prema znanju skijanja i starosti. Nastojimo udovoljiti svima ukoliko je to moguće.
Zadnji dan škole organizirana je utrka s podjelom medalja i diploma za sve polaznike.

Minimalan broj polaznika škole skijanja je 6 osoba u jednoj grupi formiranoj prema znanju skijanja. U slučaju manjeg broja polaznika pridržavamo pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na dob polaznika odnosno pravo izmjene cijene škole skijanja te otkaza organizacije škole skijanja. Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 10 osoba. Ne vršimo povrat uplate za školu skijanja.

U mogućnosti smo organizirati i snowboard školu ukoliko se prijavi minimalno 6 osoba približno istog znanja.

Cijena ski škole po osobi iznosi: 1.500 kn za uplate do 30.9.2021.
Cijena ski škole po osobi iznosi: 1.600 kn za uplate poslije 30.9.2021.
Cijena ski škole za prijave nakon 31.12. i na licu mjesta: 250 €


DJEČJI VRTIĆ NA SNIJEGU MEDO SPORT

Dječji vrtić je namijenjen djeci od 3.5 do 6 godina kojoj je boravak na snijegu ograničen mnogim čimbenicima kao što su karakter djeteta, povezanost s roditeljima, animacija za skijanje i dr. Jako je važno da roditelji prvi dan budu sa učiteljima da vidimo kako će dijete reagirati na nove zahtjeve i sredinu.

Vrtić traje 6 dana s dnevnom podukom od 10:00 – 13:30 sati. Za djecu u vrtiću organizirani su razni poligoni i igre kako bi što prije prihvatili boravak na snijegu, te kasnije animacija i daljnje savladavanje plana škole na pokretnim trakama i malim tanjurićima.
Djeca su smještena u grupama sa dva učitelja, što u potpunosti zadovoljava sve njihove potrebe za sretan boravak na snijegu.
Preporučamo roditeljima da djeci u džep ili ruksak spreme čokoladicu / malu užinu kako bi djeca mogla u kratkoj pauzi mogla to pojesti.

Cijena dječjeg vrtića po osobi iznosi: 1.650 kn za uplate do 30.9.2021. 
Cijena dječjeg vrtića po osobi iznosi: 1.750 kn za uplate poslije 30.9.2021.
Cijena vrtića za prijave nakon 31.12. i na licu mjesta: 250 €


INDIVIDUALNI SATI U ITALIJI

Individualni sati omogućuju skijaškim učiteljima da se potpuno posvete polazniku te prilagode poduku potrebama polaznika. Na taj način napredak je puno brži i kvalitetniji, te se u samo par sati može postići veliki napredak. Individualni sati pogodni su kako za početnike, tako i za sve iskusnije skijaše koji žele naučiti nešto novo ili samo usavršiti tehniku. Individualna poduka održava se po dogovoru, a termine je moguće dogovoriti ranije telefonski ili putem maila. Također, moguće je dogovoriti i na licu mjesta ukoliko u tom trenutku ima slobodnih učitelja na raspolaganju.

U Italiji, za vrijeme praznika mogući su privatni sati cijeli dan. Ukoliko želite određenog učitelja koji vodi grupu, on je tu za Vas od 9 do 10 ili 15 do 16 sati. Preporuka je dogovoriti sate ranije kako ne bi ostali bez željenih sati, te kako bi i mi mogli osigurati učitelja.
Cijena sata: 35€
Cijena blok sata: 60€
Cijena jednog sata 2 osobe: 60€
Svaka sljedeća osoba nadoplata 20€

Napomene:

  • preporučujemo da upis u ski-školu/vrtić svakako obavite već prilikom rezervacije vašeg smještaja. Zbog organizacijskih razloga, rezervacija škole/vrtića na licu mjesta bit će moguća samo u iznimno rijetkim slučajevima
  • cijena ski škole i ski vrtića ne uključuje ski kartu i najam ski opreme

Snowboard tečaj – 6 dana

Termini: 2.1.-9.1. (garantirano) i 9.1.-16.1.2022. (zavisno o popunjenu termina)

Generalni info:

6 dnevni tečaj na hrv. jeziku, osmišljen je sa ciljem savladavanja osnovnih tehnika vožnje snowboarda ali kroz cjelovitiji program koji dodatno usavršavaju tehniku vožnje. Savladavaju se napredni likovi škole snowoarda kao što su osnovni freestyle likovi, napredni zavoj (napredno vijuganje) i karving zavoj koji će se kasnije primijeniti u tehnici vožnje snowboarda ovisno o različitim zahtjevima i uvjetima na skijaškim stazama.

Raspored po danima:

  1. Dan: Upoznavanje sa kandidatima, osnovne sigurnosne smjernice vezane za ponašanje na skijalištu, upoznavanje sa zaštitnom opremom, upoznavanje sa snowboard opremom, zagrijavanje, pripremne vježbe na ravnom, vježbe na blagoj kosini, upoznavanje sa osnovnim stavom bočnog otklizavanja/kočenja na blagoj padini, koso otklizavanje, zaključak dana.
  2. Dan: Zagrijavanje, ponavljanje vježbi i likova prethodnog dana, vježbe za usavršavanje bočnog i kosog otklizavanja, upoznavanje sa osnovnim zavojem, predvježbe za izvođenje zavoja, vježbe usavršavanja osnovnog zavoja, zaključak škole.
  3. Dan: Zagrijavanje, ponavljanje vježbi i likova prethodnog dana, upoznavanje sa osnovnim elementima freestyle tehnike koja dodatno utječe na usavršavanje naučenih elemenata, zaključak dana.
  4. Dan: Zagrijavanje, ponavljanje vježbi i likova prethodnog dana, vježbe za usavršavanje osnovnog zavoja, upoznavanje sa različitim vrstama padina i savladavanje terenske vožnje po različitim strminama, zaključak dana
  5. Dan: Zagrijavanje, ponavljanje vježbi i likova prethodnog dana, upoznavanje sa karving tehnikom, predvježbe za kvalitetno savladavanje karving tehnike sa naglaskom na razliku između osnovnog i karving zavoja, upoznavanje sa naprednim vijuganjem i vježbama za lakše usvajanje naprednog vijuganja, zaključak dana
  6. Dan: Zagrijavanje, ponavljanje vježbi i likova prethodnog dana, terenska vožnja sa fokusom na primjenu različitih likova tehnike snowboarda u skladu sa različitim stupnjem zahtjevnosti padine, zaključak škole.

Cijena snowboard tečaja: 1.650,00 kn / polazniku

Trajanje tečaja: 6 dana po 3 sata/dan, od 10.00-13.00 h

Vrste tečajeva:
– početni tečaj – polaznik ne vlada tehnikom zavoja i ne zna se koristiti žičnicama (sidro, tanjurić, sjedežnica)
– napredni tečaj – polaznik zna povezati minimalno 10 zavoja u komadu i koristi se samostalno žičnicama (sjedežnica, sidro, tanjurić)

Minimalan broj polaznika grupe: 4 polaznika/grupi

Važna napomena: u slučaju 3 prijavljena polaznika, doplata po polazniku je 600 kn.

Mogućnost najma snowboard opreme: preko partnerskog ski servisa cijena je 500,00 kn/osobi komplet – 20% popusta za polaznike tečaja

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42