Sarajevo – doček Nove 2020 – 1 dan

Sarajevo – doček Nove Godine – 1 dan autobusom

Idemo na doček: muzika, zabava, ples, dobro društvo i koncert Željka Joksimovića…

Planiranje dočeka nove godine uvijek vam je u zadnji tren. Gdje naći prostor, kakva će biti muzika, tko će doći… tisuću pitanja.

Preskočite ih ove godine i uputite se na doček u odličnoj atmosferi u Sarajevo.

Već godinama Sarajevo nudi odličan program na otvorenom uz vrhunske izvođače, dobru atmosferu i odličnu gastronomsku ponudu. 

 

 

Program putovanja:

31.12.2019.

Polazak autobusa s Južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u 8 sati.

Vožnja Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom do Sarajeva.

Po dolasku u Sarajevo slijedi razgled grada u pratnji lokalnog vodiča (fakultativno): CAREVA DŽAMIJA, GAZI HUSREV-BEGOVA DŽAMIJA, SAHAT KULA, BAŠČARŠIJA, GRADSKA VIJEĆNICA, NARODNO KAZALIŠTE, LATINSKA ĆUPRIJA. Nakon razgleda predlažemo odlazak na ćevape, pite, burek ili u neki od restorana da degustirate razne dolme ili knafe. Za sve ljubitelje piva predlažemo odlazak i do Sarajevske pivare gdje se proizvodi pivo od 1864. godine.

U večernjim satima uputite se prema trgu Bosne i Hercegovine gdje je organiziran doček uz nastup Željka Joksimovića na otvorenom. Ako ste više za klupsku varijantu možete na provod i u neke od klubova ili kafića.

 

SRETNA NOVA GODINA!!!!!!!!!!!!!

Planirani polazak za Zagreb je u 2,30. Dolazak u Zagreb je oko 9 sati.

 

 

Cijena putovanja po osobi:  255 kn

 

Cijena uključuje:

  • prijevoz autobusom
  • pratitelja putovanja
  • organizaciju i provedbu puta
  • policu jamčevno osiguranja

Cijena ne uključuje:

  • osobnu potrošnju
  • usluga i napojnica za lokalnog vodiča u Sarajevu – 4 eura po osobi (minimalno 35 osoba)
  • policu putnog osiguranja
  • sve što nije navedeno pod cijena uključuje

 

Minimalan broj putnika: 50

U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika ili na otkaz putovanja.

Cijena nadoplate na bazi:

45 plativih aranžmana: 10 kn

40 plativih aranžmana: 15 kn

35 plativih aranžmana: 25 kn

 

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.

 

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajnja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

 

 

 

 

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42