Sarajevo, Nova godina 2023.-3 dana

Sve informacije za putovanje u Bosnu i Hercegovinu možete pogledati ovdje


Sarajevo – doček 2023. u ludoj zabavi i veselju

Datum putovanja: 30.12.2022.-01.01.2023.
Cijena od:

1.185 KN / 157,28 EUR

1.090.kn/ 144, 67 EUR – First minute cijena do 01.12.2022.

Datum putovanja: 30.12.2022.-01.01.2023.

Smještaj u hotelu  Holiday 4* s bazenom – u centru grada!

 

Program putovanja u Sarajevo:

1 dan
Polazak autobusa s južnog ulaza u Zagrebački velesajam (glavni ulaz) u 6:00 sati.  Vožnja udobnim turističkim autobusom kroz Hrvatsku i Bosnu u pravcu Sarajeva. Kraća zadržavanja na putu radi odmora. Po dolasku u Sarajevo odlazak u hotel te kraći odmor. Slijedi odlazak u razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Careva džamija, Gazi Husrev-begova džamija, Sahat kula, Baščaršija, Skenderija, Gradska vijećnica, Narodno kazalište. Nakon razgleda predlažemo da isprobate čuvene sarajevske ćevape  i  prošetati uz rijeku Miljacku. Povratak u hotel. Sada je pravo vrijeme za  opuštanje u hotelskom bazenu ili odlazak na tradicionalnu bosansku večeru u jedan od restorana uz tradicionalna jela i muziku. Noćenje.

2 dan:

Doručak. Nakon doručka predlažemo odlazak na izlet Ratno Sarajevo i Vrelo Bosne.

Tunel spasa koji je bio jedina veza sa “vanjskim” svijetom. Prolaz kojim su bježali iz okupiranog Sarajeva, ali i dopremali lijekove hranu i ostale potrepštine, a prolazio je ispod same aerodromske piste. Mjesto koje svakako treba posjetiti kako bi se dobila slika života u Sarajevu tih ratnih godina.

Nakon razgleda odlazimo i na Vrelo Bosne – izvorište rijeke Bosne, turistička atrakcija podno planine Igman koja je čarobna  u svako godišnje doba, a voda koja poskakuje i preljeva se iz vrele u vrelo svakako odiše posebnim smirajem.

Povratak u Sarajevo u  poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje Sarajeva. Predlažemo da u poslijepodnevnim satima odete žičarom  na Trebević odakle se pruža prekrasna panorama na grad. (pazite da stignete na posljednju vožnju prema gradu jer ipak je posljednji dan u godini)

Pripreme za najluđu noć u godini. Predlažemo doček na otvorenom ili u jednom od mnogobrojnih kafića i restorana u centru Sarajeva.

SRETNA NOVA GODINA

 

3. dan
Nakon doručka odjava iz hotela. Nakon neprospavane noći i dobre zabave zasigurno bi godio odlazak na sviježi zrak. Predlažemo odlazak na Jahorinu – jednu od olimpiskih planina. U ovo doba godine gotovo uvijek pod debelim snježnim pokrivačem. Ako ste skijaš na Jahorini možete iskoristiti i kratko vrijeme za skijanje (ostanak na planini oko 4 sata). Dolaskom na glavni parking na platou Jahorine šetnja do Rajskih vrata na kuhano vino u pravoj planinskoj idili. Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u planinskom zraku do povratka u Sarajevo.

Za sve one koji ostaju u gradu slobodno vrijeme za kupnju suvenira, kavu na Baščaršiji , još jedne ćevape, vrijeme za burek ili odlazak u neki od muzeja.

U  17:00 sati sastanak grupe na mjestu odakle autobus kreće prema Zagrebu. Polazak za Zagreb i predviđeni dolazak u kasnim večernjim satima.

 

Cijena putovanja po osobi:
1.090.kn/ 144, 67 EUR – First minute cijena do 01.12.2022.
Redovna cijena aranžmana: 1.185 KN / 157,28 EUR

 

First minute cijena vrijedi do 01.12.2022. odnosno do popunjenosti određenog broja mjesta predviđenih po navedenoj cijeni.

Doplata za jednokrevetnu sobu: 490,00 KN / 65,03 EUR

 Minimalan broj putnika: 45

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz  turističkim autobusom prema programu
 • smještaj u hotelu Holiday 4* u dvokrevetnim sobama, tuš/WC, na osnovi noćenja s doručkom
 • korištenje bazena i fitnessa u hotelu (radno vrijeme bazena 14:00-22:00, fitness od 08:00 sati)
 • razglede prema programu
 • razgled grada u pratnji lokalnim vodiča
 • pratitelja putovanja
 • organizaciju i provedbu putovanja
 • obvezno osiguranje od odgovornosti

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • obaveznu turističku taksu i osiguranje 2 € po osobi i noći (plaćanje na putu)
 • ulaznice za kulturno-povijesne objekte
 • troškove osobne potrošnje
 • tradicionalnu bosansku večeru uz muziku – 25 eura (minimalno 20 osoba, restoran na Ilidži ili u bližoj okolici)
 • Ratno Sarajevo s uključenim ulaznicama za Tunel spasa i Vrelo Bosne – 15 eura (minimalno 25 osoba)
 • izlet na Jahorinu  –  5 eura (minimalno 30 prijavljenih putnika)

Za provedbu fakultativnih izleta minimum 20-30 prijavljenih putnika

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1. red – sjedalo 3, 4 –100 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 –100 kn
sjedala iza 2. vrata – 100 kn
ostala raspoloživa sjedala – 50 kn

U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika ili na otkaz putovanja.

Cijena nadoplate na bazi manje od:

45 plativih aranžmana: 35 kn

40 plativih aranžmana: 43 kn

35 plativih aranžmana: 85 kn

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.

 

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajnja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42