Nova 2020. godina u Skopju – 5 dana autobusom

Nova 2020. godina u Skopju – 5 dana autobusom Nova 2020. godina u Skopju – 5 dana autobusom Nova 2020. godina u Skopju – 5 dana autobusom

Doček Nove 2020.  godine u Skopju 

Termin putovanja: 29.12.2019. – 2.1.2020. 

Dino Merlin koji će 31. prosinca nastupiti u Skopju, na gradskom trgu

 

 

1. dan ZAGREB 29.12.2019.
Polazak u 20:00h s Autobusnog kolodvora Zagreb.  Slijedi noćna vožnja kroz Hrvatsku i Srbiju uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta.

2. dan SKOPJE 30.12.2019.
Dolazak u Skopje u ranim jutarnjim satima. Po dolasku u Skopje slijedi kraće panoramsko upoznavanje grada autobusom. Poslije razgleda smještaj u hotel i kraći odmor. Nakon odmora odlazimo u razgled centra grada pješke uz pratnju vodiča: Gradska Tvrđava – Mustafa Pašina Džamija – Crkva Svetog građena pod zemljom, – Stara gradska tržnica s malim uskim ulicama, – Stara turska kupelj Daut Paša Amam – Današnji muzej – Spomenik bista Majci Terezi na mjestu gdje je ona rođena – Stara turska kupelj – Saborni hram – Gradski muzej (nekadašnja stara željeznica), – Stari kameni most – Moderni dio grada – Spomenici Aleksandru Makedonskom i Filipu II.. Odmah ćemo se upoznati i sa mjestima gdje možemo dobro pojesti te gdje možemo obaviti novogodišnji provod. Noćenje.

3. dan SKOPJE, OHRID, SRETNA NOVA, 31.12.2019-
Doručak. Preporučamo fakultativni izlet u Ohrid, grad na istoimenom jezeru. Razgled grada Ohrida uz pratnju vodiča: Zgrada Tursko , Crkva Svete Sofije –  očuvane trobodne bazilike iz 11. Stoljeća, Crkva Svetog Klimenta, poznata Samuilova tvrđava sa prekrasnim pogledom na Ohridsko jezero ( jedno od najljepših jezera u Europi ), stara bazilika, Crkva Svetog Ivana, Ali pašina džamija. Povratak u Skopje u poslijepodnevnim satima. Pripreme za ludu novogodišnju noć. DOČEK NOVE 2019. GODINE na ulicama i trgovima Skopja ili u nekom od brojnih klubova i barova. Sretna Nova godina 2020!. Noćenje.

4. dan SKOPJE 1.1.2020.
Kasniji doručak. Slijedi razgled dijelova Skopja koji nismo stigli ranije – stari orijentalni dio grada uz pratnju vodiča – Bit Pazar sa hanovima i džamijama. Slobodno poslijepodne za za vlastite sadržaje. Navečer preporučamo fakultativnu makedonsku večeru uz makedonske specijalitete i živu glazbu. Noćenje.

5. dan SKOPJE, BEOGRAD, ZAGREB 2.1.2020.
Doručak. Polazak prema Hrvatskoj. Vožnja kroz Srbiju prema Zagrebu uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u središte Beograda, šetnja do centra grada te razgled glavnih znamenitosti uz vodiča i slobodno vrijeme. Predviđeni dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

Cijena aranžmana po osobi:
HOTEL WIP 3* – FIRST MINUTE 1.299kn /  Redovna cijena 1.499 kn
HOTEL VICTORIA 4* – FIRST MINUTE 1.399 kn / Redovna cijena 1.599 kn

 

WIP HOTEL SKOPJE 3***
Smješten u centru Skopja samo 100 metara od Skopskog velesajma. VIP hotel ima dobro opremljene sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu. Sobe imaju hladnjake i klima uređaj. Hotel je renoviran i moderniziran. Sve znamenitosti Skopja dostupne su laganim hodom, te nećete uopće morati trošiti na javni prijevoz ili Taksi. Sobe imaju hladnjake i klima uređaj. Restoran hotela VIP nudi domaća i internacionalna jela u buffet stilu.

HOTEL VICTORIA 4**** 
BEST BUY HOTEL U SKOPJU – Hotel Victoria je smješten u samom srcu Skoplja i nudi svojim gostima mirnu, prijateljsku i suvremenu atmosferu. Lociran je na pješačkoj udaljenosti od trgovačkog centra Ramstor i gradskog trga na kojem se nalaze mnoge znamenitosti kao što su muzeji, trgovine, kazališta, restorani te mnogi drugi kulturni i zabavni sadržaji. Hotel posjeduje 25 soba s kapacitetom za 53 osobe. Gostima su na raspolaganju besplatni Wi-FI i besplatno parkiralište. Odlikuje se mirnim, prijateljskim i modernim ugođajem što je izvrsno za ljubitelje poslovnih putovanja i konferencija. U sklopu hotela se nalazi elegantni restoran s domaćim i međunarodnim jelima te je uređen u bijelim i crvenim tonovima. Ocjena Booking.com je 9.0!

Minimalni broj putnika: 40 /  Rok prijave: do 7 dana prije puta ili do popunjenja kapaciteta

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za  državljane RH viza za Makedoniju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica.

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 •  5 dana novogodišnjeg putovanja u Skopje
 • 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama hotela WIP Skopje 3* ili Victoria 4* u centru Skopja
 • lokalnog vodiča u Skopju
 • prijevoz turističkim autobusom visoke kategorije
 • licenciranog turističkog pratitelja
 • sve razglede prema programu u Skopju
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 

 • ulaznice za pojedine objekte
 • vlastite troškove
 • fakultativni izlet na Ohrid – uključuje lokalnog vodiča i prijevoz Skopje – Ohrid – Skopje –  – doplata u agenciji 250 
 • fakultativnu večeru u tradicionalnom restoranu 20 eura – doplata na licu mjesta
 • nadoplata za jednokrevetnu sobu 400 kn (obavezno ako osoba putuje sama)
 • boravišna pristojba u Makedoniji – cca 1,5 euro dan – OBAVEZNA DOPLATA NA RECEPCIJI HOTELA
 • putno osiguranje
 •  

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

 • 1 red – sjedalo 3, 4 –100 kn
 • 2 red – sjedalo 5, 6, 7, 8 –100 kn
 • sjedala iza 2. vrata – 100 kn
 • ostala raspoloživa sjedala – 50 kn

 

KORISNE INFORMACIJE

 • Valuta u Makedoniji je makedonski Denar ( 1 Euro je cca 62 Denara)
 • Taksi u Skopju je žuti ili bijeli – tražiti paljenje taksimetra prije starta

 

Vrijede Opći uvjeti putovanja

 

VAŽNE NAPOMENE
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta
– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.
– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajnja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  014

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42