Budva Nova Godina 2024

RASPRODANO

Budva – Nova godina 2024

Datum putovanja: 30.12.-02.01.2024.

Zabava u Budvi od 30.12.-01.01.2024. nastupaju:

Dino Merlin , Toni Cetinski , Van Gogh , Đorđe David , Ivana Peters, Željko Joksimović , Marija Šerifović , Nikola Rokvić

Program putovanja

Predviđeni hotel: Hotel Mimoza 3*

Hotel Bracera  4*

1. dan, 30.12.2023.    ZAGREB– HERCEG NOVI – BUDVA

Polazak u  01:00 sat s južnog parkinga Gradskog poglavarstva iz Zagreba. Slijedi vožnja autobusom u smjeru Dalmacije, uz usputna stajanja. Nakon prelaska državne granice uputiti ćemo se prema Herceg Novom, rodnom gradu sv. Leopolda Bogdana Mandića gdje ćemo vidjeti župnu crkvu sv. Jeronima i svetište sv. Leopolda. Nakon razgleda, odmor za kavu. Nastavak putovanja Bokokotorskim zaljevom te odlazak do Budve. Smještaj u hotel. Nakon smještaja u hotel, odlazak u grad u pratnji turističkog pratitelja. Povratak u hotel. Nastavak druženja prema željama. Noćenje.

2. dan, 31.12.2023.    BUDVA – KOTOR – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA –  BUDVA  (fakultativno)

Doručak. Preporučamo odlazak do Kotora, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jednom od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Vožnja prema Perastu, baroknom gradiću koji se nalazi nedaleko od Kotora. Najljepše građevine ovog grada nastale su u periodu od XVII – XVIII stoljeća. U to vrijeme jača pomorstvo i kapetani podižu vile koje i danas oduševljavaju svojom ljepotom. Obiluje sakralnim spomenicima: crkva Sv. Nikole nastala između i Parohijska crkva. Nakon razgleda crkve i muzeja, polazimo na izlet brodom na otok Gospa od Škrpjela. Na otoku Gospi od Škrpjela pauza za razgledavanje. Povratak prema Budvi te priprema za najluđu noć u godini. Noćenje.

3. dan, 01.01.2023.    BUDVA – SVETI STEFAN – ULCINJ – BAR – BUDVA  (fakultativno)

Doručak. Nakon doručka preporučamo fakultativni izlet, odlazak u dva grada na samom jugu Crne Gore – Bar i Ulcinj. Na putu stajanje na vidikovcu za fotografiranje čuvenog otočića Sveti Stefan, najluksuznijeg mjesta u Crnoj Gori. Nastavak putovanja prema Ulcinju – gradu poznatom po svojim prelijepim pješčanim plažama. Vjeruje se da su Ulcinj osnovali Iliri u 5.stoljeću pr.Krista. Zbog svog strateškog položaja bio je meta mnogih osvajača: Ilira, Grka, Rimljana, Mlečana, Turaka, gusara, Talijana… Razgled grada u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Slobodno vrijeme za kavu. Nakon Ulcinja odlazimo prema Baru, gradu koji je arheološki muzej pod vedrim nebom. Posjet starom gradu u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Slobodno vrijeme za osobne programe. Povratak prema Budvi. Noćenje.

4. dan, 02.01.2024.    BUDVA  – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela te vožnja u smjeru Hrvatske. Usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Zagreb se očekuje u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi:

First minute cijena  :  199 €

Hotel  Mimoza 3* 

First Minute  199 €
Redovna cijena:         229 €

Hotel Bracera 4****

First Minute  375 €
Redovna cijena:    395 €

 

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

U program putovanja je uključeno:

 • prijevoz autobusom prema programu putovanja
 • licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja / voditelj putovanja
 • 3 noćenja s doručkom u hotelu s 3* u Budvi, u dvokrevetnoj sobi / trokrevetnoj sobi / (četverokrevetna soba na upit u agenciji)
 • razgledi po programu
 • razgled Budve u pratnji turističkog pratitelja
 • jamčevinu, troškove organizacije i prodaje putovanja

  U program putovanja nije uključeno:

 • ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se fakultativno posjećuju
 • boravišna pristojba u hotelu – 4,50 € obavezna doplata
 • doplata za jednokrevetnu sobu (1/1) – 65 €
 • sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolest

Napomena:

FAKULTATIVNI IZLETI:

molimo rezervaciju za odabrani izlet POTVRDITI NA MAIL info@svijetputovanja.hr  NAJKASNIJE 7 DANA PRIJE POLASKA
Plaćanje izleta na licu mjesta.

ZA REALIZACIJU POJEDINIH IZLETA POTREBNO JE MINIMUM PRIJAVLJENIH – 20 osoba! Djeca nemaju popust!

KOTOR – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA – 35 €
(Cijena izleta uključuje: prijevoz autobusom, lokalnog vodiča tijekom izleta, turističku taksu u gradu Kotoru, prijevoz brodićem na relaciji Perast – Gospa od Škrpjela – Perast, ulaznicu za crkvicu i muzej na otočiću Gospa od Škrpjela)

SVETI STEFAN – ULCINJ – BAR – 35 €
(minimalno 20 prijavljenih putnika, prijava u agenciji najkasnije 7 dana do polaska, plaćanje izleta na licu mjesta).
Cijena izleta uključuje: prijevoz autobusom, lokalnog vodiča tijekom izleta, turističku taksu u gradu Baru

Napomena: prilikom posjeta svim sakralnim objektima preporuča se ostaviti dobrovoljni prilog.

Minimalan broj putnika: 40, maksimalan broj putnika: 55

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

 • sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 15 €
 • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 18 €
 • sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi 15 €
 • bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 8 €
 • za dodatno prazno sjedalo u autobusu 50 € (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)

VAŽNE INFORMACIJE

 • raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata; agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata
 • završno pismo vam dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.)
 • fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
 • organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
 • organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
 • organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa
 • program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu
 • predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Državljani RH ne trebaju vizu za ovo putovanje, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo Hrvatske u Crnoj Gori nalazi se u Kotoru.
Generalni konzulat Republike Hrvatske u Crnoj Gori se nalazi na adresi Trg od oružja bb, Kotor, Crna Gora.
Kontakt podaci: tel. 00382 32 323 161, 00382 32 323 127 i 00382 32 304 680, fax. 00382 32 323 124, e-mail: kotor@mvep.hr. Generalna konzulica: mr.sc. Jasminka Lončarević.

Radno vrijeme (za stranke): ponedjeljak – petak, 9,00-13,00h
Dežurni telefon za hrvatske državljane (za izvanredne situacije i hitne slučajeve izvan uredovnog vremena):
00382 69 365 860

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja.

Pravo Putnika na raskid Ugovora:

Ukoliko Putnik otkaže aranžman za putovanje, Svijet putovanja od ukupne cijene aranžmana na ime nakade štete zadržava sljedeći iznos:

 • do 30 dana prije polaska 40% cijene aranžmana, minimalno 15 €
 • 29 – 22 dana prije polaska 60% cijene aranžmana
 • 21 – 15 dana prije polaska 80% cijene aranžmana
 • 14 – 0 dana prije polaska 100% cijene aranžmana, odnosno za “no-show” ili za prekid putovanja koji je nastao od strane putnika, organizator će naplatiti 100% cijene aranžmana.

 

Pravo agencije na raskid ugovora:

Svijet putovanja može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana i Putniku u cijelosti vratiti sva primljena plaćanja za paket-aranžman, bez obveze naknade štete Putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od najmanjeg broja navedenog u ugovoru ili programu putovanja koji je sastavni dio predugovorne informacije i ako obavijesti Putnika o raskidu ugovora unutar roka navedenog na promidžbenom materijalu ili programu putovanja, tj. 7 dana prije početka paket-aranžmana za putovanja u trajanju 3-6 i više dana.

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr.
Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa po danima ovisno o praznicima i vremenskoj prognozi.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju Organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja.

 

ID SP

 

 

 

 

 

pošalji upit

Galerija slika: Budva

[nggallery id=56]

Video: Budva