Adventsko krstarenje prijestolnicama Dunava – 5 dana

Polazak iz Beča

5 dana / 4 noći

 

Beč – Budimpešta – Bratislava – Beč

 

Termin: na upit

 

 

Program putovanja:

1. dan, 9. prosinac,  SRIJEDA : ZAGREB – BEČ
Polazak autobusa iz Zagreba u 7 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju, sa kraćim usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Beč oko 13 sati. Ukrcavanje na brod “Prinzessin Isabella”. U 14 sati polazak na panoramski razgled Beča. Povratak na brod. Nakon smještaja u kabine, obilazak broda i upoznavanje sa posadom uz piće dobrodošlice. Večera. Mogućnost odlaska na koncert klasične glazbe (Mozart–Strauss)  u Auersperg Palace-u (fakultativna doplata). Slobodno vrijeme za individualne sadržaje. Povratak na brod. Noćenje.
 
2.dan, 10. prosinac,  ČETVRTAK:  BEČ, Austrija
Nakon doručka, organizirani posjet najvećim adventskim sajmovima Beča (Rathausplatz, trg Marije Terezije, sajam na Freyung-u…). Beč je u vrijeme Božićnih praznika najposjećeniji grad Europe. Razlog za to predstavljaju mnogobrojni Božićni sajmovi koji se u tom periodu mogu pronaći u gradu. Ručak na brodu. U 14 sati isplovljavanje prema Budimpešti. Čaj i kolači u pet. Slobodno vrijeme za uživanje na brodu. Večera. Noćenje.
 
3.dan, 11. prosinac,  PETAK : BUDIMPEŠTA – Mađarska
Nakon doručka na brodu, oko 9 sati polazak na panoramski razgled Budimpešte koji završava kod najveće i najpoznatije zatvorene gradske tržnice, koja datira sa kraja 19-og stoljeća, gdje će vam shopping apetiti eksplodirati. Slobodno vrijeme do povratka na brod. Ručak na brodu. Šetnja do trga “Vörösmarty”  koji se u vrijeme Božića pretvara u Božićno selo prepuno malih koliba koje čine čarobni Božićni sajam. Mirisi kuhanog vina i tradicionalnih kolača učiniti će da doživite božićnu atmosferu u pravom svijetlu. Povratak na brod, večera. U 18.30 sati  fakultativni odlazak na večeru i folklorni program u Čardu (uz doplatu). Isplovljavanje prema Bratislavi u 23 sata. Noćenje na brodu.
 
4.dan, 12. prosinac,  SUBOTA :   BRATISLAVA – Slovačka
Doručak na brodu. Plovidba prema Bratislavi sa prolaskom kroz čuvenu branu “Gabcikovo”. Ručak na brodu. Nakon ručka obilazak grada  Bratislave u old-timer vlaku koji završava u centru grada. Obilazak starog grada; Parlamenta, Gradske kuće, Opere, sveučilišta, Krunidbene katedrale, palače Grasalkovič…Slobodno vrijeme i posjet najvećem Božićnom sajmu u Starom gradu, koji će biti specijalno osvjetljen za spomenutu priliku. Povratak na brod. Kapetanova gala večera na brodu. Noćenje.
 
5.dan, 13.prosinac,  NEDELJA :   BEČ – Austrija
Doručak. Napuštanje broda. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti u centru grada. Polazak za Zagreb u 14.00h. Vožnja prema Zagrebu sa kraćim pauzama radi odmora. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.
 
 
 
RUTA:
 
 
 
Dan Luka Dolazak Polazak
09.12. Beč
10.12. Beč 14:00
11.12. Budimpešta 08:00 23:00
12.12. Bratislava 14:00 21:00
13.12. Beč 07:00

 

Cijena po osobi u dvokrevetnoj kabini: 2.990 kn
Doplata za single use dvokrevetnu kabinu: 959 kn

 

 

CIJENA UKLJUČUJE: 
Organizirani transfer na relaciji Zagreb-Beč-Zagreb; krstarenje brodom prema programu; smještaj u dvokrevetnoj kabini s prozorom tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu (buffet doručak, menu ručak, menu večera, poslijepodnevni čaj i keksi); kapetanova gala večera, zabavni i muzički programi tijekom krstarenja, folklorni program (prvi dan); besplatna filter kava, čaj i voda 24 h; besplatan Wi-Fi na cijelom brodu; razglede prema programu; pratitelja (za minimalno 30 prijavljenih putnika); osnovno putno zdravstveno osiguranje (za putnike mlađe od 70 godina), organizacija i priprema putovanja.
 
 
CIJENA NE UKLJUČUJE: 
napojnice za osoblje u iznosu od 5 € po osobi/danu; pića na brodu (osim navedenih pod cijena uključuje); fakultativni izlet u organizaciji brodara (koncert klasične glazbe u Beču; večera u Čardi), te ostale osobne troškove tijekom krstarenja.
 
FAKULTATIVNA DOPLATA: 
Koncert klasične glazbe u Palači Auersperg (Mozart-Strauss). Organizirani transfer. Cijena: 420 kn po osobi. Večera i folklorni program u Čardi 385 kn po osobi.
 
Mininalni broj putnika: 30
 
 
 
OPIS BRODA:
Brodska kompanija:  CruiseAway ApS
Brod:    MS Prinzessin Isabella;
Godina izgradnje:  2002.god, renovirana 2011. god;
Dužina:              125,5 m;
Broj putnika:             170;
Broj paluba:             4 putničke palube
Sadržaji broda:  Panoramski restoran, panoramski kafić, fittnes dvorana, knjižnica, soba za kartanje, lobi sa recepcijom, paluba za sunčanje, trgovina na brodu, frizerski salon, prostorija za pušače.

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  002

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42