Madeira i Lisabon

Madeira i Lisabon Madeira i Lisabon Madeira i Lisabon

Individualni polasci: utorkom, četvrtkom i nedjeljom iz Zagreba


Program uključuje:

 • Avionski prijevoz Zagreb – Lisabon – Madeira i natrag
 • Svi transferi na Madieri – Funchal
 • Svi transferi u Lisabonu
 • 4 noćenja sa doručkom u hotelu 4* u Funchalu ili bližoj okolici
 • Tipična portugalska večer sa programom u Funchalu
 • 3 noćenja sa doručkom u hotelu 4* u Lisabonu
 • Poludnevni izlet Lisabon
 • Troškovi organizacije i izvedbe programa
 • Jamčevina za turistički paket aranžman
Cijena: 7.899 kn


Cijena ne uključuje:

 • Avio pristojbe: 1.100 kn (podložno promjenama)
 • Troškovi osobne potrošnje, ulaznice


Moguće doplate:

 • Doplata za 1/1: 1.750  kn
 • Djeca do 12 god. na pomoćnom ležaju: 4.790 kn
 • Doplata za polupansion: 1.300 kn po osobi


Izleti iz Lisabona (rezervacije i uplate u agenciji):

 • Poludnevni izlet Sintra & Estoril – 400 kn po osobi
 • Poludnevni izlet Fatima- 420 kn po osobi
 • Lisabon by night (noćni razgled grada +večera + Fado)- 525 kn po osobi


Izleti iz Funchala (rezervacije i uplate u agenciji):

 • Cjelodnevni izlet Camacha/Santana sa ručkom i degustacijom vina: 415 kn po osobi
 • Cjelodnevni izlet Porto Moniz: 415 kn po osobiProgram putovanja


1. dan  Zagreb-Lisabon-Funchal (Madeira)

Dolazak u zračnu luku Pleso 2 sata prije leta, check in, let iz Zagreba preko Lisabona za Madieru. Slijetanje u Funchal u večernjim satima. Transfer do hotela 4*, noćenje.


2. dan  Funchal

Doručak. Slobodan dan za odmor ili za razgledavanje ovog preljepog otoka… Predlažemo fakultativni izlet Camacha/Santana sa uključenim ručkom i degustacijom lokalnih vina (doplata).Noćenje.


3. dan  Funchal-Eira do Serrado i Monte-Funchal

Doručak. Nakon doručka slijedi vožnja do Pico dos Barcelos koji se nalazi na nadmorskoj visini od 1100 m sa kojeg se pruža prekrasan pogled na Funchal, zaljev i susjedne planine. Nastavljamo  vožnju do vidikovca Eira do Serrado gdje ćete vidjeti čudesno mjesto Curral das Freiras koje je nastalo u samom krateru vulkana. Pauza za ručak, te nastavljamo do mjesta Monte gdje ćete moći uživati u poznatoj madeirskoj atrakciji Toboggan- tradicionalni spust u drvenim kolima od Monte-a do Funchala (vožnja uz doplatu- cca.10 eur)  Povratak u hotel. Noćenje.


4. dan  Funchal

Doručak. Slobodan dan za šetnju, kupanje i vlastite programe. U večernjim satima slijedi odlazak u jedan od tipičnih madeirskih restorana u kojem ćete moći uživati u poznatom specijalitetu Espetada- meso sa biljem pečeno pod pekom sa domaćim kruhom uz portugalsku glazbu i orginalni ples. Nakon večere slijedi odlazak do Pico dos Barcelos i uživanje u noćnom Funchalu. Povratak u hotel, večera i noćenje.


5. dan  Funchal-Lisabon

Doručak. Slijedi transfer na aerodrom, check-in i let prema Lisabonu. Transfer od aerodroma do hotela 4*. Noćenje.


6. dan  Lisabon

Doručak. Slijedi poludnevni razgled Lisabona i prilika da se u nekoliko sati upoznate sa ovim predivnim gradom; most 25 de Abril sa kojeg se pruža prekrasan pogled na na cijeli grad i njegove brežuljke (ako bude moguće), arapska četvrt Belem- sa najljepšim povijesnim spomenicima 15. i 16.stoljeća, izgrađena u čast Vasca de Game, samostan Sv. Jeronima. Posjet tradicionalnoj četvrti Alfama, šetnja i mogućnost degustacije vina u trgovini rukotvorina. Odlazak prema donjem dijelu grada (Baixa); Praca do Comercio, Trg Rossio – „srce“ Lisabona, glavni trg koji predstavlja središte kulturnog života Lisabona, Trg Restauratora-posvećen borbi Portugalaca protiv španjolske vlasti. Vožnja prema Avenida da Liberdade- „bulevardu“ Lisabona i završetak razgleda na znamenitom trgu markiza de Pombala, posvećen jednom od najvažnijih portugalskih državnika. Ostatak dana slobodan za shopping ili šetnju gradom. Noćenje u hotelu u Lisabonu.


7. dan Lisabon

Doručak. Slobodan dan  za vlastite programe. Predlažemo izlet u Fatimu-obilazak svetišta gospe Fatimske ili izlet Sintra/Estoril-posjet nacionalnoj palači (srijedom posjet palači Queluz), vožnja u Cabo da Roca-najzapadniji rt Evrope (01.03.-31.10.), zaustavljanje u gradiću Cascais, vožnja preko Estorila do Lisabona (doplata u agenciji). Navečer mogućnost odlaska u noćni razgled Lisabona, te na  večeru jedan od tipičnih portugalskih restorana,  uz folklorni show Fado. (doplata u agenciji). Noćenje u Lisabonu.


8. dan Lisabon-Zagreb

Doručak. Transfer do aerodroma i let prema Zagrebu.

pošalji upit

Air plus putovanjeAir plus putovanje

Što je Air Plus?

 

Air Plus je turistički brand,odnosno proizvod namjenjen isključivo gostima koji putuju na svoj godišnji odmor ili na city-tours programe zrakoplovom, a što predstavlja prva riječ u imenu, a druga riječ plus označava sve bolje i drugačije nego to imaju druge putničke agencije ili touroperatori. Dakle, bolji hoteli, lokalni transferi, predstavnici i drugi putnički servisi.

 

Besttravel je u ugovornom posjedu licence Air Plus koja je niz godina razvijana na domaćem i inozemnim tržištima, a koju mi kao manja ali organizacijski vrlo profesionalna agencija želimo daje razvijati.

 

S povjerenjem potražite naše programe sa znakom Air Plus i provjerite našu kvalitetu, gostoljubivost i profesionalnost na način kao što su to činile mnoge generacije putnika do sada. I upamtite: Vaše putovanje započinje dolaskom u našu putničku agenciju…

 

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42