Festival narcisa Bad Aussee

Festival narcisa Bad Aussee i Grundelsee

Autobusom iz Zagreba

Polazak: 

Program izleta:

Polazak u 05,00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Bad Aussee-a gdje se već tradicionalno održava poznati Festival narcisa. Ovaj cvjetni festival privlači tisuće posjetitelja iz Austrije, ali i iz cijele Europe.
Nedjelja je posljednji dan festivala i najbogatiji po događanjima. Dolaskom u Bad Aussee koji je središte Austrije i već 60 godina organizator Narzissenfesta, naići ćemo na povorku mještana i gostiju u  nošnjama kao i raznih cvjetnih instalacija.  Pozivamo vas da uživate u paradi automobila ukrašenih prekrasnim cvjetnim skulpturama od narcisa popraćenih tradicionalnom austrijskom glazbom. U ranim poslijpodnevnim satima kreće nova parada, ali ovaj puta na jezeru Grundelsee sa čijih ćemo obala pratiti cvjetne skulpture na brodićima i čamcima.
Ne zaboravite isprobati delicije regionalne kuhinje, te nadaleko poznate medenjake. Po završetku povorke na vodi slobodno vrijeme za uživanje u prekrasnom okolišu. Polazak za Zagreb oko 18,00 sati. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.
First minute cijena po osobi: 260 kn
Redovna cijena po osobi: 280 kn

**First minute cijena vrijedi do 30 dana prije putovanja odnosno do popunjenja mjesta predviđenih po first minute cijeni

 

Ponuda uključuje: 
  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • uslugu prema programu
  • troškove pratitelja putovanja
  • troškove organizacije i izvedbe programa
  • troškove jamčevnog osiguranja i osiguranje od odgovornosti

 

Cijena aranžmana ne uključuje:
  • troškove vlastite potrošnje
  • troškovi ulaznica za objekte koji se fakultativno posjećuju
  • ulaznicu za Festival Narcisa: 15,00 € po osobi (Djeca mlađa od 15 godina ne plaćaju ulaznicu) najava i uplata u agenciji
  • policu zdravstvenog osiguranja
  • sve što nije navedeno pod cijena uključuje

Minimalan broj putnika prema objavljenoj cijeni od 260 kn je 46 putnika u autobusu 

Agencija garantira putovanje na najmanje 30 prijavljenih putnika

Cijene za manji broj putnika

Broj putnika nadoplata po putniku
minimum  od 40 – 45 putnika 25 kn
minimum od 35 – 39 putnika 35 kn
minimum od 30 – 34 putnika 45 kn

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.
Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan,  po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do  dan prije puta doplatiti  navedenu razliku. 
ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Vrijede Opći uvjeti putovanja

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42