Nacionalni park Risnjak i špilja Lokvaarka

Izlet NP Risnjak i špilja Lokvarka

Ulaznice uključene u cijenu

 

Polasci:  

21.06.2020. / 12.07.2020. /05.08.2020. /22.08.2020./19.09.2020./03.10.2020.

 

 

Program putovanja:

Polazak s južnog ulaza  Zagrebačkog Velesajma – Ulaz JUG (glavni ulaz) u 08:00 sati. Vožnja slikovitim krajolicima Gorskog kotara do mjesta Lokve. Odlazak u razgled jedne od najljepših špilja hrvatskog krša koja sa svojih 1179 metara stalaktita i stalagmita raspoređenih u 6 nivoa sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. Nakon obilaska nastavljamo putovanje do NACIONALNOG PARKA RISNJAK gdje nas očekuje obilazak POUČNE STAZE LESKA u pratnji stručnog vodiča. Staza je duga 4,2 km i na njoj se nalaze 23 informacijske table pomoću kojih ćemo pobliže upoznati prirodno i kulturno naslijeđe Risnjaka. Slijedi slobodno vrijeme za odmor i druženje. Polazak za Zagreb predviđen je u 18 sati

Očekivani povratak na mjesto polaska je u večernjim satima.

 

Cijena putovanja po osobi: 135,00 kn

 

Za navedeni izlet potrebna je udobna i čvrsta obuća te tanja jakna ili vesta jer temperatura u špilji je oko 9 stupnjeva Celzijusa 

 

Cijena programa po osobi za minimalno 45 putnika u autobusu: 130 kn

Popusti: jedno dijete uz dvije odrasle osobe ostvaruje 20% popusta

 

 

Nadoplata za manji broj putnika u autobusu:

minimalno 4o putnika u autobusu:  + 12 kn

minimalno 35 putnika u autobusu:  +15  kn

 

 

Minimalni broj prijavljenih putnika za realizaciju putovanja: 45 putnika

Cijena uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom
 • razgledavanje prema programu
 • turističkog pratitelja
 • dezinfekcijska sredstva pri svakom ulasku u autobus
 • jamčevno osiguranje
 • troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje:

 • osobnu potrošnju, zdravstveno i putno osiguranje.

OBAVEZNA NADOLATA:

 • ulaznica za špilju Lokvarku  45 kn po osobi
 • ulaznica za NP Risnjak – 45 kn po osobi
 • obavezna nadoplata za stručno vodstvo u NP Risnjak 10 kn po osobi 

 

PUTNO OSIGURANJE
Svim putnicima preporučamo doplatu paketa putnog osiguranja

 

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.
Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do  dan prije puta, doplatiti u programu navedenu razliku.

 

Vrijede  Opći uvjeti putovanja

Važne napomene vezane uz putovanja za vrijeme trajanja pandemie COVID – 19

Obavezno ponijeti maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva za ruke.

Prema trenutnim napucima HZJZ  putnici u autobusima trebaju sjediti na sasvim lijevom odnosno sasvim desnom mjestu kako bi se postigao preporučeni razmak između putnika. Ako je moguće, preporuka je da putnici koriste zaštitne maske, ako im ne smeta disanju zbog zdravstvenog stanja. Ako putuje obitelj ili suputnici koji i inače žive zajedno isti mogu biti smješteni na dva mjesta jedan do drugog odnosno ako se radi o 3 ili 4 osobe  tada mogu sjediti u  jednom redu. 

Maske je potrebno nositi za vrijeme cijelog boravka u autobusu: 
Prihvatljiva pokrivala za lice:
 • dvoslojne pamučne maske za lice
 • medicinske (kirurške) maske za lice
 • filtrirajuće polumaske s ventilom i bez ventila (FFP2/N95)
 • Zbog vaše i naše zaštite prilikom svakog ulaska u autobus obavezna je dezinfekcija ruku. Sredstva za dezinfekciju osigurava agencija te će ista biti dostupna na ulasku u autobus
 • Zbog kraćih relacija koje traju svega do dva i pol sata do prvog odredišta, autobus će maksimalno  izbjegavati  stajanja na usputnim stajalištima zbog okrijepe, kako bi se maksimalno spriječile mogućnosti prenošenja zaraze.
 • u autobusu je zabranjena konzumacija jela i pića u svrhu sprečavanja mogućnosti širenja virusa

OSTALE VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat dijela sredstava od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge. Osiguravajuće kuće ne pokrivaju pandemie), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajnja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42