Minimundus i Klagenfurt 2020.-1 dan autobusom

Klagenfurt i Minimundus – 1 dan autobusom

Minimundis je ponovo otvoren od 15.05.2020. ***

Zbog ograničenog broja posjetitelja prijevu za izlet potrebno je izvršiti minimalno 5 dana prije željenog putovanja kako bi pravovremeno mogli rezervirati dovoljan broj ulaznica za vas.

 

POLASCI IZ ZAGREBA

Datum putovanja:

18.07.2020. 
08.08.2020.
29.08.2020. – Specijalna cijena 185 kn po osobi
12.09.2020.
03.10.2020.
24.10.2020. 

Cijena programa od 195 kn

 *** U parku Minimundus otvoren je samo vanjski dio izložbe, interaktivna dvorana nije otvorena zbog COVID 19

 

Idealna zabava za djecu i odrasle!!!!!!    Zabavni park minijatura!!!!!   Doživite svijet u malom!!!

Svijet u malom na Wörtherseeu”. Ovdje je postavljeno 170 minijaturnih građevina iz pedeset država svijeta. Izgradili su ga profesionalni graditelji modela i visoka tehnička učilišta od izvornih materijala. Najveći je model Bazilike Sv. Petra u Rimu, a najviši CN tornja iz Toronta. Osobito zanimljivi su među ostalima katedrala “Sagrada Familia” iz Barcelone, te Space Shuttle, koji svakog sata demonstrira start uz dim i vatru te se podiže tri metra iznad zemlje.

 

Program putovanja:

Polazak autobusa južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u 7.00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora.  Po dolasku razgled grada uz pratitelja putovanja: katedrala Sv. Trojstva, Alter Platz, stara i nova vijećnica, Landhaus, Sv. Egid, Neuer Platz sa fontanom zmaja… Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za vlastite programe, te odlazak za MINIMUNDUS-poznate svjetske građevine u malom: Operna kuća-Sydney, Kineski zid, Salzburška katedrala, crkva Sv. Marka, Eiffelov toranj… Nakon razgleda Minimundusa slobodno vrijeme za vlastite programe, predlažemo odlazak na Wörthersee-najpopularnije ljetovalište na jezeru gdje možete uživati u prekrasnom krajoliku do polaska. Povratak za Zagreb oko 17,30 sati. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

 

Cijena programa: 240,00 kn po osobi

**First  minute cijena:  195 kn // 180 kn – ova cijena vrijedi samo na određenim datumima – kako je navedeno

(**first minute cijena vrijedi do 30 dana prije dana putovanja odnosno za određeni broj mjesta u autobusu)

Minimalan broj putnika 50

 

Cijena uključuje:

  • Prijevoz turističkim autobusom
  • troškovi pratitelja putovanja
  • svi razgledi prema programu
  • troškovi organizacije i izvedbe programa
  • cestarine, putarine i poreza
  • obvezno jamčevno osiguranje

 

Cijena ne uključuje:

  • Ulaznica za Minimundus: 18,00 € -odrasli //  9,00 € -djeca 6-15 godina (informativna cijena ulaznica)
  • troškovi vlastite potrošnje
  • police putnog i zdravstvenog osiguranja
  • sve što nije navedeno pod cijena uključuje

Cijene ulaznica za vrijeme dok je otvoren samo vanjski prostor (izložba minijatura )

  odrasli djeca 6- 15 godina
cijena u vrijeme COVID 19 13,50 eur 7 eur
redovna cijena 18,00 eur 9 eur

 

Minimalan broj putnika: 50 osoba

U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika  ili na otkaz putovanja.

Nadoplata za manji broj putnika:

45 plativih aranžmana:  20 kn

40 plativih aranžmana: 30 kn

35 plativih aranžmana:  35 kn

30 plativih aranžmana: 45 kn

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do  dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.

Vrijede Opći uvjeti putovanja

ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA

Vrijede Opći Uvjeti putovanja

 

 

 

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42