Bled – Bohinj 1 dan

Jednodnevni izlet na Bled i Bohinj

 Datum polaska:

  

Cijena po osobi:

 

Polazak  s južnog parkirališta Zagrebačkog velesajma (glavni ulaz – JUG)  u 7,00 sati. Vožnja kroz Hrvatsku u smjeru Ljubljane te dalje prema Bledskom jezeru. Jezero Bled biser je slovenskih Alpa, koji je okružen planinskim vrhovima i vrhuncima, a na sredini jezera nalazi se otočić na kojem je crkva sv. Marije. Prolazimo kroz mjesto Bled i nastavljamo prema Bohinju. Vožnja kroz slikovite alpske predjele kroz Bohinjsu Belu i ostala mjesta te pored  Bohinjskog jezera do ušća Save Bohinjke u Bohinjsko jezero. Slobodno vrijeme za šetnju prirodom ili kavu. Mogućnost odlaska autobusom do planinarskog doma Koča na Savici (653mnv)  Ovdje je ujedno i ulaz u park Slap Savica. Slap Savica je 78 metara visoki vodopad sastavljen od dva vodopada (jedan 78 m, a drugi 25m) do kojeg vodi uređena staza s 553 kamene stepenica. Za uspon do vidikovca potrebo vam je oko 20 – 25 minuta. Nakon razgleda vodopada spuštamo se autobusom u Ribčev Laz. Šetnja Kamenim mostom do crkve sv. Ivana Krstitelja iz 13.st. Ovdje se za lijepog vremena pruža i prekrasan pogled na Triglav i njegov najviši vrh kojeg će vam pokazati “stari planinari”. Vrijeme je za povratak na Bled.Dolaskom na Bled slobodno vrijeme za ručak, šetnju uz jezero ili vožnju do Bledskog otoka brodićem – pletnom.  U crkvi Marijina Uznesenja možete zazvoniti zvonom za sreću i ispunjavanje želja. Svakako posjetite Bledsku utvrdu s koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolicu, a kada ste već tamo preporučamo da kušate izvrsna vina u njihovoj vinariji.

Na Bledu je još mnogo mogućnosti, možete prošetati cijeli krug oko jezera, spuštati se ljetnim saonicama, voziti bicikle, voziti se kočijom ili turističkim vlakom. Ako ste za odmor, onda jednostavno otići na poznate kremšnite u hotel Park ili popiti kavu u Villi Prešern.

Predviđeni polazak s Bleda je u poslijepodnevnim satima, a dolazak u Zagreb oko 20,30

Datum polaska:  17.06./ 26.08./ 3.09. 14.10.2023.

First minute cijena po osobi: 26 EUR (195,89 KN)
Radovna cijena aranžmana: 28 EUR (210,00 KN)
Cijena uključuje:
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • pratitelja tijekom putovanja
 • organizaciju putovanja
 • troškove jamčevine
 • troškove organizacije i prodaje aranžmana
 • obvezno jamčevno osiguranje

 

Cijena ne uključuje:

 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 • vožnju brodom po jezeru
 • fakultativne sadržaje
 • troškove osobne potrošnje
 • dodatni prijevoz ulaznicu za Slap Savica

Fakultativna doplata:

 • ulaznica u Bledski stari grad: 11,00
 • vožnja brodom Bledskim jezerom: 16,00 €
 • dodatni prijevoz ulaznicu za Slap Savica
 • 3,75 € –  odrasli / 2,25 € djeca 7-14 godina   (01.01.-30.06. I 01.09.-31.12.)
 • 4,75 € –  odrasli / 2,75 € djeca 7-14 godina   (01.07.-31.08.01.)
 • (uključuje prijevoz i ulaznicu – minimalno 35 osoba)

 

U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija ima pravo promjene cijene ili otkaza putovanja.

 

ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

 

Vrijede Opći uvjeti putovanja

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42