Dani tulipana – Arboretum Volčji Potok i Ljubljana

Dani tulipana – Arboretum Volčji Potok i Ljubljana

Datum putovanja: 
27.04.2024.- 28,00  €

 

 

Nije potrebno potrebno putovati u Nizozemsku da bi vidjeli na stotine vrsta tulipana. Na dva sata vožnje od Zagreba u okolici Ljubljane smjestio se Arboretum Volčji Potok. Nastao kao vizija, arboretum se gradi korak po korak od 1885.godine kada je imanje preuzela obitelj Souvan. Porušeni i djelom devastiran okoliš mijenjali su dio po dio zelenim raslinjem, drvećem, grmljem, cvijećem… Danas je to prostor od preko 80 hektara, sa više od 2500 raznih vrsti drveća i cvijeća. Mi vas vodimo na izložbu tulipana.

 

Program putovanja:

Polazak autobusa s Zagrebačkog velesajma ( glavni ulaz- ulaz JUG) u 7:30 sati. Vožnja Hrvatskom i Slovenijom do mjesta Volčji Potok uz usputna zaustavljanja radi odmora. Predviđeni dolazak oko 10 sati. Posjet arboretumu i slobodno vrijeme za uživanje u gredicama tulipana, ružičnjaku, rododendronima, šetnji šumom. Za one mlađe postoji i park za igru i zabavu. Ako ste umorni od šetnje možete dio parka obići i elektro vlakom ili sjesti i odmoriti na nekoj od klupa uz šetnicu ili jezero ili uz kavu. Osim biljaka na otvorenom, posjetite zimski vrt orhideja i kaktusa. Za sve zaljubljenike u cvijeće mogućnost kupnje raznih presadnica. U to vrijeme održava se i vrtlarski sajam kao i izložba vrtlarstva i vrtne opreme. U 15 sati nastavljamo put prema Ljubljani. Dolaskom u glavni grad Slovenije šetnja s pratiteljem uz razgled centra Ljubljane. Nakon razgleda slobodno vrijeme za vlastita istraživanja i odlazak na Stari Ljubljanski grad. Slobodno vrijeme do 19:00 kada je predviđen povratak za Zagreb. Dolazak u večernjim satima.

Cijena po osobi: 28,00 €

Cijena uključuje:

prijevoz autobusom prema programu putovanja
licenciranog  turističkog pratitelja tijekom putovanja
troškove organizacije i prodaje izleta
osiguranje od odgovornosti i jamčevine

 

Cijena ne uključuje:

ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju

ULAZNICU ZA ARBORETUM:– 9 €  odrasli, 8 € umirovljenici i studenti, 6 € djeca 7-18 god.,  4 € djeca do 6 god., doplata na licu mjesta

putno zdrastveno osiguranje i osiguranje od otkaza

Minimalan broj putnika: 45

 

U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika  ili na otkaz putovanja.
Vrijede Opći uvjeti putovanja
ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

 

Vrijede Opći uvjeti putovanja

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42