Beč – 1 dan autobusom

Jednodnevno putovanje u Beč

 

Termin: 

04.04.2020. – u tom terminu održava se Uskršnji sajam kod dvorca 
09.05.2020.
20.06.2020.
11.07.2020.
05.09.2020.
03.10.2020.
31.10.2020.

 

Program putovanja:
 
Polazak autobusom s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva (Trg Stjepana Radića 1) u 06,00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz usputna zaustavljanja. Po dolasku u Beč  odlazimo do dvorca Schonbrunn- ljetne rezidencija Marije Terezije. Dvorac je zasigurno najvažniji kulturno povijesni spomenik Austriji i zaštitni znak Beča. Prekrasan interijer, ali isto tako i prekrasni vrtovi oko dvorca nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Vrijeme za individualnu posjetu dvorca ili šetnju parkom te uspon na Glorietu. U neposrednoj blizini dvorca nalazi se i poznati Bečki ZOOLOŠKI vrt. 
U dogovoreno vrijeme odlazimo autobusom prama centru Beča uz nezaobilaznu vožnju po RINGU: KARLSPLATZ – PARLAMENT – GRADSKA VIJEĆNICA  – OPERA – TRG MUZEJA. 
Odlazimo na kraću šetnju gradom na; MARIJE TEREZIJE, PARLAMENT, GRADSKU VIJEĆNICA, GRADSKO KAZALIŠTE, HOFBURG, GRABEN, KATEDRALU, KERTNERSTRASSE, ALBERTINU, MARIAHILFERSTRASSE…
Slobodno vrijeme za šetnju gradom, kavu, shopping ili odlazak u neki od bečkih muzeja.
Predlažemo posjet zoološkom vrtu ili dvorcu Schonbrunn.
U 18 sati krećemo iz Beča i planirani dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima
 
First minute cijena aranžmana : 240,00 kn po osobi

(Za uplate napravljene do 30 dana prije polaska odnosno do popunjenja FM cijene)

Cijena programa po osobi: 270,00 kn
 
 
Cijena uključuje:
  • prijevoz visokoturističkim autobusom  prema programu putovanja
  • uslugu prema programu
  • turističkog pratitelja tijekom putovanja
  • razglede prema programu
  • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i izvedbe programa
 
 
 
Cijena ne uključuje:
  • Ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju
  • Putno osiguranje
  • individualnu potrošnju
  • sve što nije navedeno pod cijena uključuje

Informativne cijene ulaznica: Albertina €16 (djeca do 18 godina gratis); Naturhistorisches Museum €12 (djeca do 18 godina besplatno); Kunsthistorisches Museum €16; dvorac Schönbrunn – Grand tour: odrasli €20, djeca 6-18 g. €13, studenti 19-25 g. €18

 

Minimalan broj putnika: 45 osoba

U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika  ili na otkaz putovanja.

Nadoplata po putniku  na bazi:

40 – 44 plativih aranžmana:  20 kn

35 – 39 plativih aranžmana:  45 kn

30 – 34 plativih aranžmana:  75  kn

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do  dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.

 

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajnja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Vrijede Opći uvjeti putovanja

ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42