Avanturistički park Vulkanija

Cjelodnevno uživanje u Vulkanija parku i posjet dvorcu Grad na Goričkem

Datum polaska: 

22.08.2020., 06.09.2020.

**Prijave na izlet: do minimalno 6 dana prije putovanja.

(**Zbog ograničenja broja posjetitelja zbog panedemija COVID – 19, agencija mora sve dolaske najaviti minimalno 6 dana prije putovanja kako bi osigurala potreban broj ulaznica te molimo da svoj izlet prijavite pravovremeno)

 

VULKANIJA

Prije 3 milijuna godina, kada je posljednji put eruptirao vulkan, ostavio je otvore i hodnike u vulkanskom podzemlju.

 

Polazak autobusa u 7:00 sati ispred glavnog ulaza na Zagrebački velesajam ( južni ulaz) Ugodna vožnja kroz Hrvatsku te dalje Slovenijom pored Ptuja i Murskog Središča do mjesta Grad i Adrenalinskog parka Vulkanija.

U Adrenalinskom parku Vulkanija moći će te istražiti ostatke vulkana, pogledati 3D film o naskanku života na zemlji, razgledati središte vulkana, provozati se 3D podzemnim vlakom i još  mnogo toga. 

U programu je organizirana i vožnja turističkim vlakićem, kojim ćemo posjetiti kamenolom bazaltnog tufa i kristala olivina te panoramski razgledati regiju Gorišku.

Nakon razgleda i uživanja u parku odlazimo do dvorca Grad na Goriškem, u razgled najvećeg baroknog dvorca u Sloveniji.

Dvorac ima 365 soba izgrađen je od vulkanskog kamena a preko njegovog dvorišta prolazi bioenergetska Zmajeva linija. Prvi počeci dvorca datiraju još iz 13. stoljeća kada su grofovi iz Železnog podigli prvotni dvorac. 

Slobodno vrijeme za šetnju mjestom i vlastita istraživanja ili uževajne u posljepodnevnoj kavi.

 

Cijena putovanja po osobi  na minimalno 49 putnika u autobusu
Odrasli: 250,00 kn
Djeca 6-15 godina: 235 kn
Djeca do 5 godina u pratnji dvije osobe koje plaćaju ulaznicu: 160,00 kn

 

Cijena uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom
 • razgledavanje prema programu
 • ulaznice za park Vulkanija, vožnju vlakićem i posjet dvorcu Grad
 • turističkog pratitelja
 • dezinfekcijska sredstva pri svakom ulasku u autobus
 • jamčevno osiguranje
 • troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje:

 • osobnu potrošnju, policu putnog zdravstvenog putovanja kao i policu od otkaza puta

 

 

U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija ima pravo promjene cijene ili otkaza putovanja.

Nadoplata po osobi za manji broj putnika

za 40-45 putnika: 10 kn po osobi

za 35-39 putnika: 20 kn po osobi

za 30 -34 putnika: 30 kn po osobi

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.
Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do  dan prije puta, doplatiti u programu navedenu razliku.
 
PUTNO OSIGURANJE
Svim putnicima preporučamo doplatu paketa putnog osiguranja
_______________________________________________
 
 
Prihvatljiva pokrivala za lice:
 • dvoslojne pamučne maske za lice
 • medicinske (kirurške) maske za lice
 • filtrirajuće polumaske s ventilom i bez ventila (FFP2/N95)
 • Zbog nošenja zaštitnih maski za koje nije preporučljivo nošenje više od tri sata, agencija planira izlete koji traju maksimalno 12 sati te vožnja u jednom smjeru da ne premašuje dva i pol sata. 
 • Zbog vaše i naše zaštite prilikom svakog ulaska u autobus obavezna je dezinfekcija ruku. Sredstva za dezinfekciju osigurava agencija
 • Prilikom izlaska i prije svakog povratka grupe u autobus isti će se provjetriti te  dezinficiran
 • Zbog kraćih relacija koje traju svega do dva i pol sata do prvog odredišta, autobus neće stajati na usputnim stajalištima zbog okrijepe kako bi se maksimalno spriječile mogućnosti dekontaminacije.

Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

 

 

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42