GARDALAND, VERONA I PADOVA – 2 DANA AUTOBUSOM u 2022.

Trenutne odredbe za ulazak u Italiju možete provjeriti na https://rb.gy/d4yzv6 ili  ovdje
Za ulazak u Gardaland park potreba je COVID putovnica


GARDALAND, VERONA I PADOVA – 2 DANA AUTOBUSOM

Termini putovanja: 
25.-26.06./23.-24.07.//27.-28.08.//
03.-04.09.//24.-25.09.//01.-02.10.//29.-30.10.2022.
Cijena od 599 kn

Adrenalinski dan u Gardalandu i posjet dva prekrasna grada Veroni i Padovi!

Trenutne odredbe za ulazak u Italiju možete provjeriti na https://rb.gy/d4yzv6 ili  ovdje

 

Program putovanja:

DAN 1 (subota) ZAGREB – LAGO DI GARDA ( GARDALAND)

Polazak autobusa u 01:00 sat iz Zagreba, točno mjesto polaska u završnom pismu, iz Karlovca, naplatne kućice Petrol u 01.30 sati, a iz Rijeke u 03:10 sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana (kod McDonald’sa). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u zabavni park GARDALAND u jutarnjim satima, gdje vas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: PLAVI TORNADO, MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR i novi roller coaster iz 2015. godine OBLIVION-THE BLACK HOLE – slobodni pad: SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, vodene atrakcije: FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARSKA ŠPILJA, obiteljske atrakcije: MAGIC HOUSE, 4D kino LEDENO DOBA i naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje, kao i veliki broj show programa cirkus MADAGASCAR, PARADA, MAGIC SHOW.

Atrakcija iz 2018. je PEPA PIG LAND, namijenjena za djecu, a 2019 bila je posvećena MAGIJI. U 2021. godini otvorena je nova atrakcija unutar parka LEGOLAND Water Park – Gardaland koja je dostupna u toplim ljetnim mjesecima.

U neposrednoj blizini Gardalanda nalazi se i SEA LIFE – podvodni svijet u kojem će vas fascinirati prekrasna morska stvorenja, morski psi, morski lavovi, rakovi i ribe raznih boja i veličina. U zabavnom parku uživat ćete u atrakcijama do 18 sati. Po zatvaranju Gardalanda, odlaazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Mogućnost večere u hotelu (fakultativno uz doplatu). Noćenje.

 

DAN 2 (nedjelja) VERONA – PADOVA – ZAGREB                                                         

Poslije doručka odjava iz hotela i odlazak do VERONE –  slijedi razgled grada: TRG BRA – VRATA BRA – RIMSKA ARENA – ULICA MAZZINI – JULIJINA KUĆA – PIAZZA DELLE ERBE – TORNJEVI GARDELLO I LAMBERTI – PALAČA MAFFEI – SPOMENIK DANTEU – GROBNICE SCALIGERI – SANTA MARIA ANTICA – ROMEOVA KUĆA. Nakon obilaska Verone, vožnja prema u PADOVI. Razgled grada: PIAZZA ERBE, BAZILIKA SV. ANTE, CRKVA SV. LEOPOLDA MANDIĆA, SVEUČILIŠTE, PALLAZZO DELLA REGIONE. Slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju gradom ili kasni ručak. Nastavak putovanja prema Rijeci, Karlovcu, Zagrebu. Predviđeni dolazak u Zagreb u večernjim satima.

First minute cijena aranžmana: 599  kn (cijena vrijedi do 40 dana prije polaska samo za određeni broj sjedala)
Cijena aranžmana: 650 kn po osobi

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • smještaj u hotelu 3***
 • na bazi 1 noćenja s buffet doručkom
 • sve razglede prema programu
 • licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja
 • organizaciju i realizaciju putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • fakultativna troškove i osobnu potrošnju
 • ulaznice u kulturno zabavne sadržaje
 • policu putno zdravstvenog osiguranja
 • sve što nije navedeno pod cijena uključuje

Fakultativne doplate – prijava i doplata u agenciji prije polaska:

 • doplatu za večeru u hotelu – 75 kn (plaćanje prilikom prijave, najmanje 20 prijavljenih)
 • ulaznicu za Gardaland –  240 kn (32 eura) 
 • nadoplata za  LEGOLAND  15 eura – uz ulaznicu za Gardaland  – individualna kupnja u parku
 • ulaznica  Sea life – 5 eura  – uz ulaznicu za Gardaland  – individualna kupnja u parku

(najmanje 30 prijavljenih, djeca do 1 m visine ne plaćaju ulaznicu)

 

Napomena:

*** hoteli u Italiji uveli su boravišnu pristojbu koja iznosi od 2 do 5 eura po osobi i noći ovisno o kategorizaciji i poziciji hotela, plaćanje na licu mjesta – obavijest u završnom pismu

Kalkulacija rađena na bazi 45 prijavljenih osoba.

Minimalan broj putnika prema navedenim cijenama: 45 osoba
U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika  ili na otkaz putovanja.
Nadoplata po osobi na bazi minimum:
40- 44 plativih aranžmana:   30 kn
35 -39 plativih aranžmana:    45 kn
30- 34 plativih aranžmana:    75 kn
25 -29 plativih aranžmana   160 kn
Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.
Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.
Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do  dva dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.
U slučaju promjene cijene goriva za više od 3% – agencija ima pravo na promjenu cijene (kalkulacija bazirana na cijeni goriva od 12,50 kn- 11.03.2022.)
Vrijede Opći uvjeti putovanja

Napomena: Gardaland expres ulaznicu moguće je kupiti na blagajni parka.

Više informacija možete naći na: www.gardaland.it

 

VAŽNO ZA ULAZAK U GARDALAND PARK  

NIJE POTREBNA COVID POTVRDA

 

Ostaje na snazi ​​obveza korištenja maske u zatvorenim prostorima, u redovima i u slučaju okupljanja te poštivanje socijalne distance od najmanje 1 metar u svim prostorima Resorta.

Podsjećamo da je za pristup nekim od sadržaja koji su dostupni UNUTRAŠNJEM Resortu, kao što su kina, kazališta i predstave na otvorenom ili u zatvorenom, obavezno nošenje maske FFP2.

VAŽNE NAPOMENE
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta
– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.
– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

 

Važne napomene vezane uz putovanja za vrijeme trajanja pandemjie COVID – 19

Obavezno ponijeti maske.

VAŽNO:
U slučaju donošenja mjera od strane Stožera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske (unutar 14 dana do dana putovanja)
– da za putovanje u određenu zemlju uvedu mjere obveznog testiranja na Covid-19 ili karantene za državljane Republike Hrvatske
– obveznu samoizolaciju/karantenu prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije
– obveze testiranja na virus Covid-19 prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije
– zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju
– bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.
Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 2 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije.

 

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42