GARDALAND-VERONA-PADOVA 2 dana

GARDALAND, VERONA I PADOVA – 2 DANA AUTOBUSOM

Termini putovanja:  20.-21.04.2024.
Cijena : od 110 €

Adrenalinski dan u Gardalandu i posjet dva prekrasna grada Veroni i Padovi!

 

Program putovanja:

DAN 1 (subota) ZAGREB – LAGO DI GARDA ( GARDALAND)

Polazak autobusa u 02:00 sat iz Zagreba, točno mjesto polaska u završnom pismu, iz Karlovca, naplatne kućice Petrol u 01.30 sati, a iz Rijeke u 03:10 sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana (kod McDonald’sa). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u zabavni park GARDALAND u jutarnjim satima, gdje vas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: PLAVI TORNADO, MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR i novi roller coaster iz 2015. godine OBLIVION-THE BLACK HOLE – slobodni pad: SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, vodene atrakcije: FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARSKA ŠPILJA, obiteljske atrakcije: MAGIC HOUSE, 4D kino LEDENO DOBA i naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje, kao i veliki broj show programa cirkus MADAGASCAR, PARADA, MAGIC SHOW.

U neposrednoj blizini Gardalanda nalazi se i SEA LIFE – podvodni svijet u kojem će vas fascinirati prekrasna morska stvorenja, morski psi, morski lavovi, rakovi i ribe raznih boja i veličina. U zabavnom parku uživat ćete u atrakcijama do 18 sati. Po zatvaranju Gardalanda, odlaazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Mogućnost večere u hotelu (fakultativno uz doplatu). Noćenje.

 

DAN 2 (nedjelja) VERONA – PADOVA – ZAGREB                                                         

Poslije doručka odjava iz hotela i odlazak autobusom do VERONE –  slijedi razgled grada: TRG BRA – VRATA BRA – RIMSKA ARENA – ULICA MAZZINI – JULIJINA KUĆA – PIAZZA DELLE ERBE – TORNJEVI GARDELLO I LAMBERTI – PALAČA MAFFEI – SPOMENIK DANTEU – GROBNICE SCALIGERI – SANTA MARIA ANTICA – ROMEOVA KUĆA. Nakon obilaska Verone, vožnja prema u PADOVI. Po dolasku u Padovu slijedi šetnja gradom uz najpoznatije znamenitosti: PIAZZA ERBE, BAZILIKA SV. ANTE, CRKVA SV. LEOPOLDA MANDIĆA, SVEUČILIŠTE, PALLAZZO DELLA REGIONE. Slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju gradom ili kasni ručak. Nastavak putovanja prema Rijeci, Karlovcu, Zagrebu. Predviđeni dolazak u Zagreb u večernjim satima.

 

*** Drugom djetetu do 12 godina u pratnji dvoje odraslih – poklanjamo ulaznicu za Gardaland

First minute cijena aranžmana: 110 €(cijena vrijedi do 30 dana prije polaska samo za određeni broj sjedala)
Redovna cijena aranžmana: 120 €  po osobi

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • smještaj u hotelu 3***
 • na bazi 1 noćenja s buffet doručkom
 • sve razglede prema programu
 • licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja
 • organizaciju i realizaciju putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • fakultativna troškove i osobnu potrošnju
 • ulaznice u kulturno zabavne sadržaje
 • policu putno zdravstvenog osiguranja (preporuka zdravstveo i otkaz puta oko 7,5 €)
 • sve što nije navedeno pod cijena uključuje

Popusti:

***pri putovanje dvoje odraslih i dvoje djece do 12 godina – drugom djetetu poklanjamo ulaznicu za Gardaland

Fakultativne doplate – prijava i doplata u agenciji prije polaska:

 • doplatu za večeru u hotelu – 12 € (plaćanje prilikom prijave, najmanje 20 prijavljenih)
 • ulaznicu za Gardaland –  34 €
 • nadoplata za  LEGOLAND   – ne radi u travnju  – uz ulaznicu za Gardaland  – individualna kupnja u parku- otvoreno tek od svibnja
 • ulaznica  Sea life – 5 €  – uz ulaznicu za Gardaland  – individualna kupnja u parku

(najmanje 30 prijavljenih, djeca do 1 m visine ne plaćaju ulaznicu)

 

Napomena:

*** hoteli u Italiji uveli su boravišnu pristojbu koja iznosi od 2 do 5 eura po osobi i noći ovisno o kategorizaciji i poziciji hotela, plaćanje na licu mjesta – obavijest u završnom pismu

Kalkulacija rađena na bazi 45 prijavljenih osoba.

Minimalan broj putnika prema navedenim cijenama: 45 osoba
U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene ili na otkaz putovanja.
Vrijede Opći uvjeti putovanja

Napomena: Gardaland expres ulaznicu moguće je kupiti na blagajni parka.

Više informacija možete naći na: www.gardaland.it

 

 

VAŽNE NAPOMENE
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta
– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.
– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

 

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42