Gardaland i Safari Park – 2 dana

Gardaland/ Sea Life i Safari park

– 2 dana 2023.

 2 dana autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke 

 

First minute cijena: 99 eur

 

Termini putovanja: 

 

7.-8.10.2023.,21.-22.10.2023. GARANTIRANI POLASCI!

 

Posjetite najveći zabavni park u ovom dijelu Evrope… Uživajte u adrenalinu i avanturi!
Posjetiti ćemo i zoološki vrt Parco Natura Viva i upoznati se sa brojnim životinjskim vrstama…
NOVO 
DVODNEVNI IZLET – hotel 3* u okolici jezera Garda
Program putovanja:
1. dan
Polazak autobusa u 5:30 sati sa Zagrebačkog velesajma – glavni ulaz (ulaz jug). Vožnja kroz Karlovac i Rijeku (moguć ukrcaj putnika Karlovac 6,00 – Petrol benzinska i na Vratima Jadrana – 7,40) uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak u PARCO NATURA VIVA u okolici Verone. Posjet SAFARI PARKU, gdje životinje slobodno šeću u ZOOLOŠKOM VRTU, u sklopu kojeg se nalazi i Park dinosaura s maketama u prirodnoj veličini. Moći ćete vidjeti žirafe, deve, plamence, lelure, hijene, lava,tigra, pandu i još mnoge druge đivotinje. Po završetku obilaska cijelog parka, odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel, noćenje.
2. dan
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak u smjeru zabavnog parka GARDALAND. Dolazak u park i uživanje u adrenalinskim atrakcijama.
Prvi Dive coaster u Italiji; Oblivion!   SHAMAN – VIRTUALNA REALNOST! Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama 4 D AVANTURA – PLAVI TORNADO – COLORADO – KRALJEVSTVO FANTAZIJE – LETEĆI OTOK – PREZZEMOLO LAND – ČAROBNO BRDO – KUĆA MAGIJE – RIO BRAVO – SEKVOJINA AVANTURA – RAMZES – MAMUT – RAPTOR. Mogućnost posjeta parku Sea Life – (za park je potrebno ulaznicu rezervirati i kupiti unaprijed – 10 eura)  i čudesnom svijetu riba i morskih bića. Odlazak u Legoland Water Park – Gardaland (park je predviđen za djecu do 14 godina i kao je vezan uz bazene potrebni su kupači kostimi)
Boravak u zabavnom parku do 18,00 sati. Polazak iz Gardalanda u 18,00 sati. Dolazak u Zagreb predviđen u kasnim noćnim satima.
Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi:
First minute cijena : 99 €
Redovna cijena aranžmana: 115 €

***First minute cijena vrijedi do 40 dana prije puta ili do popunjenja određenog broja mjesta predviđenih po FM cijeni

Popusti:
jedno dijete do 12 godina  12% popusta uz dvije odrasle osobe na trećem ležaju.
Osobe iznad 12 godina na trećem ležaju ne ostvaruju popust.
Djeca do 12 godina na osnovnom ležaju ne ostvaruju popust.
Doplata za jednokrevetnu sobu: 26 €
Doplata za večeru: 12 €
CIJENA UKLJUČUJE:
  • prijevoz turističkim autobusom
  • smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama   ( četverokrevetne sobe na upit)/ TWC,,TV,klima)
  • 1 x noćenje doručak u hotelu
  • pratitelja putovanja
  • organizaciju putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i jamčevini osiguranje
CIJENA NE UKLJUČUJE:
ulaznice za Parco Natura Viva, Park Gardaland i park See Life, vlastitu potrošnju, putno i zdravstveno osiguranje te osiguranje od otkaza puta
*** hoteli u Italiji uveli su boravišnu pristojbu koja iznosi od 1,5 do 5 € po osobi i noći ovisno o kategorizaciji i poziciji hotela,  obavijest u završnom pismu

DOPLATE za ulaznice: 

1-dnevna ulaznica za GARDALAND 33 € po osobi, djeca niža od 1 metar besplatno

Ulaznica za PARCO NATURA VIVA : odrasli 16 €, djeca 6-12 godina i stariji od 65 godina 10 € djeca 3-5 godina 7 € djeca mlađa od 3 godine besplatno.

Mogućnost nadoplate ulaznica na licu mjesta:

za ulaznicu SEA LIFE AQUARIUM po osobi 6 € uz kupljenu ulaznicu za Gardaland (kupovina u parku)
za ulaznicu LEGOLAND® po osobi do 15 € uz kupljenu ulaznicu za Gardaland (kupovina u parku)
*** prema cijeni ulaznica iz veljače 2022. godine – cijena ulaznica može biti podložna promjenama

 

Minimalan broj putnika prema navedenim cijenama:45-56 osoba
U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene.
Vrijede Opći uvjeti putovanja

VAŽNE NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta
– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.
– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42