Sajam cvijeća Pordenone & Palmanova Outlet Village 05.03.2022.

41 Ortogiardino 

PORDENONE – sajam cvijeća i vrtlarstva 2022  & Palmanova Outlet Village

 

VAŽNA OBAVIJEST

U vezi s krizom uzrokovanom širenjem COVID-19  sve detalje oko putovanja u Italiju možete provjeriti  ovdje

 

Moguć polazak iz Karlovca i Rijeke

 

Datum putovanja:  05.03.2022. 
Cijena putovanja: 240,00 kn

 

Program putovanja:

Polazak autobusa s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva –  Zagreb   u 05,00 sati.  Slijedi vožnja prema Rijeci i ukrcaj putnika u Karlovcu i Rijeci  (Karlovac – Petrol benzinska u 5,35 i na Vratima Jadrana oko 07,10 sati).

Nastavljamo put kroz Sloveniju i  Italiju do Pordenone-a.  Planirani dolazak u Pordenone na sajam cvijeća oko 10,00 sati.  Sajam Ortogiardino u Pordenoneu predstavlja važan događaj sjeveroistočne Italije, festival kojim se slavi proljeće u Italiji. Zanimljiv je kako profesionalnim vrtlarima tako i vrtlarima amaterima ali i svim onima koji vole cvijeće i razno bilje. Na sajmu se može pronaći skoro svaka biljka za kojom uzdišemo iz vrtnih časopisa ili knjigama o cvijeću. Osim biljaka cca. 200 izlagača na izložbenom prostoru od 25000 m2 zatvorenih površina i 10000 m2 otvorenog prostora nude i lukovice, sjeme, pribor za vrtlarstvo, a samom šetnjom kroz sajam može se „skupiti“ mnoštvo ideja o uređenju vlastitog biljnog kutka bilo da se radi o dnevnom boravku ili uređenju vrta ili balkona. Uređenje upotpunjuju biljke koje nema svaki susjed, a mogu se kupiti vrlo povoljno. Na sajmu će između ostalog, biti izloženo i tropsko cvijeće i biljke te oprema i proizvodi za područje hortikulture, florikulture, namještaja za vrtove, parkove i terase. Osim navedenog biti će i deveta izložba unutar festivala – izložba malih vrtova te njihovo uklapanje u krajobraz. Ostanak na  sajmu planiran je do poslijepodnevnih sati.  Slijedi polazak autobusom prema Palmanovi. Posjet  Outlet Village Palmanova gdje ćete moći kupovati robu poznatih svjetskih brandova uz značajna sniženja. Polazak iz Outlet centra oko  18:00 sati. Vožnja prema Zagrebu uz usputna zaustavljanja. Dolazak u Zagreb  u večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 240,00 kn

Cijena na bazi minimalno 40 putnika u autobusu

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • Pratitelja tijekom izleta
  • Troškove organizacije i izvedbe programa
  • Jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

Troškove vlastite potrošnje

  • ulaznicu za sajam Ortogiardino   (6 eura/pax, grupa minimum 20 osoba)

sve sto nije navedeno pod cijena uključuje

 

 

Za ovo putovanje državljani RH moraju imati važeću putovnicu ili osobnu iskaznicu  

Minimalan broj putnika prema navedenoj cijeni : 40 osoba

 

U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika  ili na otkaz putovanja.

Nadoplata po putniku  na bazi manje od:

35  – 39 plativih aranžmana:  15 kn

30 – 34 plativih aranžmana:   25 kn

Agencija garantira putovanja već s 30 uplaćenih putnika

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.

 

VAŽNE NAPOMENE
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta
– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.
– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

 

Vrijede Opći uvjeti putovanja 

pošalji upit

Galerija slika: Sajam cvijeća Ortogiardino u Pordenoneu

[nggallery id=17]

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42