Nacionalni park Risnjak i špilja Vrelo

Izlet NP Risnjak i špilja Vrelo

 

Polasci:  10.04.//22.05.//22.06.//17.07.//21.08.//18.09.2021.

 

Cijena po osobi: 130 kn

Ukupna cijena izleta s uključenim ulaznicama: 210 kn

(Špilja Vrelo s  25 kn , NP Risnjak sa stručnim vođenjem  55 kn)

 

 

Program putovanja:

Polazak s Zagrebačkog Velesajma – Ulaz JUG (glavni ulaz) u 08:00 sati. Vožnja slikovitim krajolicima Gorskog kotara do Fužina gdje ćemo obići ŠPILJU VRELO koja u svojih 300 metara dužine krije neprocjenjivo bogatstvo špiljskih ukrasa te prekrasan gorski izvor, jezero i ponor na svega 50 metara. Procjenjuje se da je stara čak 3,4 – 4 milijuna godina. Obilazak u pratnji stručnog vodiča. Nakon obilaska nastavljamo putovanje do NACIONALNOG PARKA RISNJAK gdje nas očekuje obilazak POUČNE STAZE LESKA u pratnji stručnog vodiča. Staza je duga 4,2 km i na njoj se nalaze 23 informacijske table pomoću kojih ćemo pobliže upoznati prirodno i kulturno naslijeđe Risnjaka. Slijedi slobodno vrijeme za odmor i druženje. Očekivani povratak na mjesto polaska je u večernjim satima.

 

Cijena putovanja po osobi: 130,00 kn

 

Cijena uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • turističkog pratitelja tijekom putovanja
  • troškove jamčevnog osiguranja, organizacije i prodaje aranžmana

Obavezna doplata:

  • ulaznicu i stručno vodstvo u špilji Vrelo – 25 kn / osoba
  • ulaznicu i stručno vodstvo u Nacionalnom parku Risnjak / 45kn  + 10 kn

 

 

Cijena ne uključuje:

  • fakultativne nadoplate
  • osobnu potrošnju
  • ulaznice
  • sve što nije nenavedeno pod cijena uključuje

 

PUTNO OSIGURANJE
Svim putnicima preporučujemo doplatu paketa putnog osiguranja

Važne napomene vezane uz putovanja za vrijeme trajanja pandemie COVID – 19

Obavezno ponijeti maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva za ruke.

VAŽNO:
U slučaju donošenja mjera od strane Stožera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske (unutar 14 dana do dana putovanja)
– da za putovanje u određenu zemlju uvedu mjere obveznog testiranja na Covid-19 ili karantene za državljane Republike Hrvatske
– obveznu samoizolaciju/karantenu prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije
– obveze testiranja na virus Covid-19 prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije
– zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju
– bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.
Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 2 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije.

 

 

OSTALE VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat dijela sredstava od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge. Osiguravajuće kuće ne pokrivaju pandemie), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajnja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42