Logarska dolina 31.08.,14.09.2024.

Jednodnevni izlet

 

LOGARSKA DOLINA

 

Polasci: 31.08.,14.09.2024.

     

Polazak u 07:00 sati ispred Glavnog ulaza Zagrebačkog velesajma(ulaz Jug)Vožnja kroz Sloveniju uz usputna kraća zaustavljanja prema potrebi grupe do LOGARSKE DOLINE. Jedna od ukupno tri ledenjačke doline u području Solčavskog kraja, ukupne dužine 7 km, poznata je kao jedna od najljepših alpskih dolina u Sloveniji, okružena planinskim vrhovima koji se uzdižu preko 2000 metara. Ujedno je poznata kao klimatsko lječilište zahvaljujući svom geografskom položaju i bujnim zelenilom koje ju okružuje. Po dolasku, obilazak Logarske doline u pratnji lokalnog vodiča sve do impozantnog slapa RINKA (lagani trekking od cca 7 km trajanju od cca 2 i pol sata po smjeru  ukupno: cca 14 km. Staza nije tehnički zahtjevna, ali je potrebna dobra kondicija zbog dužine staze).  Slobodno vrijeme za osvježenje, uživanje u prirodi, fotografiranje slapa,… Slobodno vrijeme za ručak. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i povratak prema autobusu. Nakon cjelodnevnog uživanja i istraživanja Logarske doline, okupljanje grupe i polazak prema Zagrebu. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska je predviđen u večernjim satima.

 

POLAZAK: 31.08., 14.09.2024.

CIJENA: 35,00 € 

 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog voditelja putovanja, doplatu za ulaz u Logarsku dolinu / za autobus/, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije i prodaje.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:  fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, sve nenavedene troškove,  doplata za lokalnog vodiča, putno osiguranje i policu od otkaza putovanja ( cijena na upit)

 

OBAVEZNA NADOPLATA :
– doplata za lokalnog vodiča: 7,00 € po osobi

 

Doplata za ručak: 15 € ( minimalan broj prijavljenih putnika 25 )

 

INFORMACIJE:

Za sve informacije i rezervacije dostupni smo na broj telefona: + 385 01 4817 675

 

 

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Preporuka: uplata police od otkaza putovanja.

 

VAŽNA UPUTA ZA IZLET:

– udobna sportska odjeća,
– udobna i kvalitetna sportska obuća u kojoj ćete moći prohodati dionicu
– dovoljna količina vode + obrok (sendvič, energetske pločice,…).
– rezervna garderoba (majica, čarape, ručnik…).
– VAŽNO: zbog specifičnog terena (šumovito, neravno i sklisko na pojedinim dijelovima), ovaj izlet nije primjeren za osobe koje slabije hodaju.

– PREPORUKA: putno zdravstveno osiguranje + osiguranje od posljedica nesretnog slučaja

 

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

 

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

 

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42