Budva – Crnogorsko primorje i Dubrovnik| 4 dana u hotelu 4*

HERCEG NOVI- BUDVA – KOTOR- CETINJE- LOVĆEN- DUBROVNIK

Mogućnost polaska iz: Karlovca, Zadra i Splita

Datum putovanja: 30.05.-02.06.2024. i  26.-29.04.2024.

Cijena putovanja od 299 €

Hotel 4* , uključen polupansion (doručak i večera)

 

Predviđeni hotel : Hotel Princ 4* – Budva

 

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN;  ZAGREB – ZADAR / SPLIT – HERCEG NOVI – BUDVA
Polazak autobusa ispred glavnog ulaza u Zagrebački velesajam ( ULAZ JUG) u 04,00 sata. Točno mjesto i vrijeme polaska iz Karlovca/Zadra i Splita u završnom pismu.
Vožnja autoputom uz kraća stajanja za odmor. Dolazak u Herceg Novi. Šetnja gradom uz razgled: crkva sv. Jeronima, crkva s. Leopolda Mandića,  trg Nikole Đurovića, tvrđave Kanli Kula i Forte Mare. Nastavljamo putovanje prema Budvi.  Po dolasku u Budvu slijedi smještaj u hotel. Odlazak u šetnju i razgled grada: Zidine Starog grada, Kaštel, crkva sv. Ivana, crkva Santa Maria in Punta.  Slobodna večer za vlastite programe. Noćenje.
2.DAN;  BUDVA – Montenegro tura  -Cetinje- Lovćen- Njeguši
Doručak i odlazak na  fakultativni izlet  Montenegro tura:  Cetinje – Lovćen – Njeguši, s razgledima navedenih mjesta uz pratnju lokalnog vodiča.
Razgled Cetinja u pratnji lokalnog vodiča , stare crnogorske prijestolnice: Bilijarda- Manastir- Plavi dvor… Nakon razgleda nastavljamo put, novom brdskom cestom –  do NP Lovćen. Usputno zaustavljanje na poznatim Ivanovim koritima. Mauzolej  Petra II Petrovića Njegoša nalazi se na samom vrhu Lovćena – Jezerski vrh  na 1660 mnv, rad kipara Ivana Meštrovića. Slijedi odlazak do sela Njeguši  koje je poznato po proizvodnji pršuta. Povratak u Budvu. Slobodno vrijeme. Noćenje.
3. DAN;    BUDVA – KOTOR – PERAST 
Doručak. Slijedi posjet starom gradu Kotoru i Bokokotorskom zaljevu. Dolazak u Kotor grad bogate prošlosti  koji je pod zaštitom  UNESCO-a. Šetnja uz pratitelja putovanja do Katedrale sv. Tripuna i crkve sv. Nikole.  Nastavljamo do gradića Perasta te dalje brodićem do otoka Gospe od Škrpjela.  Još davne 1452, na hridi u moru moreplovci su pronašli ikonu Blažene djevice Marije. Od tog doba svi moreplovci koju su se vraćali  s mora donosili bi kamenje i stavljali oko hridi kao ona ne bi potonula. Tako je nastao jedini umjetni otok u Jadranskom moru. Po povratku u Perast, slobodno vrijeme do povratak u Budvu.  Slobodno vrijeme u Budvi za iskoristiti tople zrake sunca. Noćenje.
4. dan putovanja: BUDVA – DUBROVNIK – ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela i vožnja prema Dubrovniku. Slijedi razgled grada: Vrata od Pila – Onofrijeva česma – Franjevački samostan – Katedrala – Knežev dvor – Stradun – Orlandov stup – Zidine. Slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada, posjet Zidinama ili vožnju žičarom do vidikovca na Srđu. Nastavka putovanja autobusom, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena programa po osobi.

**First minute cijena vrijedi za određeni broj mjesta u autobusu do 40 dana prije polaska.
Datum putovanja First minute cijena Redovna cijena
30.05.-02.06.2024. 299 €  310 €
26.09.-29.09.2024. 299€ 310 €

 

Doplata za jednokrevetnu sobu – na upit

Popust: jedno dijete do 12 godina ostvaruje  10% popusta na pomoćnom ležaju uz dvije odrasle osobe, odrasle osobe ne ostvaruju popust  na pomoćnom ležaju.

CIJENA UKLJUČUJE:

  •  prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama
  • 3 x polupansion (doručak i večera uključeni)
  • licenciranog voditelja putovanja
  • sve razglede prema programu
  • organizaciju putovanja, jamčeno osiguranje.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: 

  • putno i zdravstveno osiguranje  ( 6,40€ zdrastveno + 4 eura otkaz puta )
  • boravišnu pristojbu u Budvi od 1,5 – 4 € ovisno o hotelu i terminu boravka
  • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu i osiguranje u hotelu 4* u  Budvi: 1,5 € po osobi i noćenju (plaćanje na licu mjesta).

 

Doplata za izlete (plaćanje na licu mjesta):

Bokokotorski zaljev €25
–    uključuje ulaznicu u katedralu Sv. Tripuna, lokalnog vodiča u Kotoru, brodić i ulaznicu za otok Gospe od Škrpjela, prijevoz autobusom, voditelja putovanja

Izlet Cetinje – Lovćen €35
– Cijena izleta uključuje: prijevoz autobusom, lokalnog vodiča, ulaznicu u NP Lovćen, snack u Njegušima (njeguški pršut i kruh, piće uz obrok), ulaznica za Muzej kralja Nikole u Cetinju, turističku taksu u gradu Cetinju)

Napomena: u slučaju lošeg vremena i nemogućnosti pristupa Njegoševom mauzoleju ( ulaznica 8 €) , smještenom na 1.660 m nadmorske visine, umjesto posjeta NP Lovćen biti će organiziran posjet i razgled Podgorice.

ZA PUTOVANJE JE POTREBNO NAJMANJE 45 PRIJAVLJENIH PUTNIKA.

Preporučujemo  putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema OPĆIM UVJETIMA PUTOVANJA

 

Fakultativni izleti- min. 25  prijavljenih (obavezna prijava u agenciji)
MONTENEGRO TURA: Cetinje – Lovćen – Njeguši 

Na ovom izletu ćete vidjeti Cetinje – kulturnu prijestolnicu Crne Gore, upoznati ćete se sa poviješću ove zemlje i njenim odnosima s Rusijom. Zatim slijedi Nacionalni Park Lovćen – planinski lanac neobične konfiguracije, remek djelo prirode koje Crnogorci nazivaju Olimp. Na vrhu Lovćena se nalazi Njegošev mauzolej (na 1660 m/nv), on je bio pjesnik, filozof, vladar Crne Gore u 19.st. S vrha se pruža veličanstven pogled na cijelu Crnu Goru. Možete se diviti prirodnim šumama i poljima Nacionalnog Parka.
Pauza u selu Njeguši koje je rodno mjesto crnogorske dinastije Petrović – Njegoš. Spuštajući se Lovćenskim serpentinama, s visine od 1000 m, otvara se predivan pogled na Bokokotorski zaljev. Degustacija sira, pršuta i domaćeg vina u Njegušima.
Nadoplata 35 eura (minimalan broj putnika za provedbu ture je 25 osoba- prijava u agenciji)

Cijena je bazirana na min. 45 plativih aranžmana, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija ima pravo promjene cijene ili otkaza putovanja.

Cijena putovanja je za 45 – 58 putnika

U slučaju manjeg broja putnika agencija ima pravo na povećanje cijene odnosno pravo na otkaz putovanja.

Vrijede Opći uvjeti agencija Best Travel

Predlažemo policu putnog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja

ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA
Agencija nema utjecaj na promet i vrijeme čekanja na graničnim prijelazima.

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42