BEOGRAD ( 40. SAJAM KOZMETIKE ) – NOVI SAD – 2 DANA AUTOBUSOM

Termini putovanja: 06.04.

Sajam i kongres kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja, „Dodir Pariza”, koji posjeti oko 20.000 posjetitelja, najveće je događanje ove vrste, ne samo na Balkanu, već i na području Središnje, Istočne i Jugoistočne Europe. Na 14.500 m2 izložbenog prostora možete pronaći vrhunske profesionalne brendove za kozmetičke salone, frizerske salone, beauty i spa centre, wellness centre, ordinacije i do 70% jeftinije. Sajam kao i svakei puta ima i prodajni karakter, no posebno se veliki značaj stavlja na edukaciju i prenošenje znanja te će pokraj domaćih edukatora na ovoj edici sajma biti i poznati specijalni gosti – zvjezda brijačke industrije – JOSH LAMONACA iz GB i MATTEO SUSSINI iz Italije. U sklopu Sajma biti će održani seminari i tečaj kontinuirane edukacije. Na Sajmu vas očekuju i nastupi brojnih beauty terapeuta, frizera, brojne prezentacije i edukacije.

 

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA

 

1 dan – subota ZAGREB – BEOGRAD

Polazak autobusa u 05:00 iz Zagreba (točno mjesto polaska prema naknadnom dogovoru) Vožnja prema Beogradu, te uz kraća zaustavljanja, dolazak u Beograd na sajam oko 11 h. Vrijeme boravka na sajmu prema dogovoru s pratiteljem putovanja. Nakon sajma, prijava u hotel. Predlažemo odlazak na večeru u restoran sa tradicionalnim srpskim specijalitetima (uz doplatu). Povratak u hotel i noćenje.

 

 

2 dan – nedjelja: BEOGRAD – NOVI SAD – ZAGREB

Doručak u hotelu. Poslije doručka krećemo prema Novom Sadu. Po dolasku u Novi Sad organizirani razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Posjetit ćemo Petrovaradinsku tvrđavu, takozvani „Gibraltar na Dunavu”, čiji je kamen temeljac postavljen u 17. stoljeću, a gradnja je trajala punih 88 godina. Ovo remek-djelo vojne arhitekture s kojeg se pruža predivan pogled na grad ima brojne podzemne tunele i proteže se na 112 hektara površine na uzvišenju koja dominira okolinom. Jedan je od simbola tvrđave je sat na vidikovcu čija velika kazaljka pokazuje sate, a mala minute kako bi putnici koji plove Dunavom izdaleka mogli vidjeti koliko je sati. U nastavku obilaska Novog Sada razgledat ćemo uže središte grada, uključujući: Dunavsku ulicu i park, neogotsku rimokatoličku katedralu, Vladičanski dvor, Gradsku kuću i drugo. Slobodno vrijeme za kavu ili osvježenje. U popodnevnim satim slijedi povratak prema Zagrebu koji očekujemo u kasnim večernjim satima

 

 

 


Cijena po osobi: 115 € Garantirani polazak!

 

 

 

Cijena uključuje:

• prijevoz udobnim turističkim autobusom prema programu putovanja

• razgled grada sa lokalnim vodičem u Novom Sadu

• 1 noćenje s doručkom u hotelu s 4* u dvokrevetnim sobama u Beogradu

• licenciranog turističkog pratitelja tijekom puta

• jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

 

Cijena ne uključuje:

• ulaznicu za sajam – 1 dan: 450 dinara, cca. 4,5 € po danu

• doplata za boravišnu pristojnu: 1,30 € • doplatu za jednokrevetnu sobu: 35 € po osobi (263,70 kn)

• treća osoba plaća u trokrevetnoj sobi plaća punu cijenu aranžmana

• večeru: 26,5 € po osobi (minimalno 20 prijavljenih osoba)

• putno osiguranje 4,38 € i osiguranje od otkaza 4,65 €

 

Obavezna doplata: Boravišna pristojba na recepciji hotela 1,50 € po osobi

Minimalan broj putnika: 35

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu akontacije aranžmana. Po uplati akontacije primit ćete račun u elektronskom obliku, te ugovor o putovanju. Završno pismo i raspored sjedala u aubobusu šaljemo 2 dana prija putovanja. Minimalan broj putnika za putovanje je 35. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za  državljane Republike Hrvatske viza za Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

 

ID/ TT

 

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42