Barcelona – 4 dana zrakoplovom

Barcelona zrakoplovom
4 dana/ 3 noćenja
Polasci: trenutno nema raspoloživo

 

*Vrijednost više: uključena boravišna pristojba, popust za djecu od 800 kn 
1. dan ZAGREB – BARCELONA
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman kod kioska Tisak Media (2. kat, lijevo od ulaza) u 13.15h. Polijetanje zrakoplova za Barcelonu na letu Croatia Airlinesa, OU 374 u 15.20h. Očekivani dolazak u 17.30h, obavljanje pograničnih formalnosti te odlazak prema hotelu uz panoramsku vožnju katalonskom prijestolnicom, grada jedinstvenog kulturnog karaktera i nevjerojatnog života: Montjuïc, gdje je smješten Olimpijski sportski kompleks; Gradonačelnikov vidikovac, s kojeg se pruža prekrasan panoramski pogled na grad; terminal Marítimo, trajektna luka; Kolumbov spomenik, visok 60 m i podignut na mjestu gdje je Kolumbo pristao s brodom nakon otkrića Amerike; stambene zgrade Casa Batlló i Casa Milà/La Pedrera, obje djela čuvenog katalonskog arhitekta Antonija Gaudíja. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.
2. dan BARCELONA
Nakon doručka, odlazak u šetnju središtem grada: Gotička četvrt, najstariji dio grada, jedna od najsačuvanijih i najljepših u Europi, sa spletom uskih krivudavih uličica. Šetnja ulicom Portal del’Angel do katedrale sv. Eulalije, zaštitnice grada, iz 14. i 15. stoljeća, sjajan primjer katalonske gotike. Put dalje vodi preko Kraljevskog trga gdje je smješten Povijesni muzej grada u kojem se nalaze najprostranije podzemne rimske ruševine na svijetu, pa preko Trga sv. Jakova gdje se nalaze Generalitat i Gradska vijećnica, ulicom Ferrán i legendarnom Picassovom uličicom Avignyó do Plaça Reial, čuvenoj po Gaudijevim svjetiljkama. Potom šetnja Ramblom, najživljom gradskom avenijom i pješačkom zonom koja povezuje Katalonski trg, središte novog grada, i Port Vell, staru luku Slijedi odlazak do Sagrade Familie, jedne od najslavnijih svjetskih katedrala, najveći nedovršeni Gaudíjev projekt. Nakon kraćeg odmora i stanke za ručak predlažemo odlazak do parka Güell, još jednog Gaudíjevog remek-djela (dio UNESCO-a) i jednog od najljepših vidikovaca i simbola grada. Noćenje.
3. dan BARCELONA – FIGUERAS & GIRONA – BARCELONA
Doručak. Predlažemo da današnji dan iskoristite za odlazak na izlet Figueras & Girona.
Figueras, rodno mjesto jednog od najpoznatijeg španjolskog umjetnika Salvadora Dalíja u kojem se nalazi i njegov istoimeni muzej, koji je nakon Muzeja Prado u Madridu najposjećeniji muzej u cijeloj Španjolskoj. U nastavku, odlazak do Girone, jednog od najljepših katalonskih srednjovjekovnih gradova. Šetnja Ramblom uz rijeku Onyar do središta grada: katedrala i Židovska četvrt. Kraće slobodno vrijeme za osobne programe te povratak prema Barceloni.
Gostima koji ostaju u Braceloni predlažemo posjet Picassovom muzeju smještenom u ulici Montcada, jednoj od najljepših srednjovjekovnih uličica Barcelone, odlazak do živopisne tržnice La Boqueria ili pak odlazak do Španjolskog sela (Poble Español), jedinstvenog kompleksa građevina raznih stilova iz čitave Španjolske, u kojem možete vidjeti kako izgledaju, a i kako su izgledali, gradići na jugu i na sjeveru i sve što je značajno za pojedine pokrajine. Danas su sve te kućice suvenirnice, kafići i restorani. Kako posjet Španjolskoj ne bi bio potpun bez flamenca, putovanje zaokružite fakultativnim odlaskom u jedan od lokalnih restorana u kojem možete uživati u večeri uz ovaj strastveni tradicionalni ples i glazbu. Noćenje.
4. dan BARCELONA – ZAGREB
Doručak. Predlažemo da posljednje prijepodne u Barceloni, pogotovo ako ste još k tome ljubitelj nogometa, iskoristite za odlazak do najvećeg stadiona u Europi – Camp Nou, doma nogometnog kluba Barcelona, gdje možete razgledati muzej sa brojnim trofejima kluba, Messijevim zlatnim loptama…, obići tribine, novinarske kabine, proći tunelom kroz koji igrači izlaze na teren i dr. Šopingholičari mogu pak posjetiti trgovački centar Maremagnum s mnogobrojnim trgovinama, barovima i restoranima, dok ljubiteljima podmorja preporučamo odlazak u obližnji Akvarij, jedan od zasigurno najboljih i najvećih u Europi. Prijevoz do zračne luke oko 15.00h. Prijava na let Croatia Airlinesa za Zagreb na letu OU 375 u 18.20h. Očekivani dolazak u 20.30h. Završetak programa.
Za polaske 09.11.,30.11.:
Ultra first minute cijena aranžmana po osobi: 2.590 kn
First minute cijena aranžmana po osobi: 2.790 kn
Redovna cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 2.990 kn
Za polazak 04.01.:
First minute cijena aranžmana po osobi: 2.990 kn
Redovna cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 3.290 kn
Pristojbe u zračnim lukama: 1.090 kn
Napomena: ultra first minute i first minute cijene vrijede do 60, odnosno 45 dana prije polaska ili do  popunjenja određenog broja mjesta!
Cijena uključuje: 
 prijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa);
 transfer od/do zračne luke do hotela s uključenim panoramskim razgledom grada pri dolasku;
 smještaj u Barceloni u hotelu Holiday Inn Express Barcelona – City 22@ 3* ili sl. u dvokrevetnoj sobi na osnovi 3 noćenja s doručkom i boravišnom/turističkom pristojbom na polscima 09. i 30.11.; smještaj u Barceloni u hotelu Del Mar 3* ili sl. u dvokrevetnoj sobi na osnovi 3 noćenja s doručkom i boravišnom/turističkom pristojbom na polasku 04.01.
 razglede prema programu;
 pratitelja iz Zagreba;
 pripremu i organizaciju putovanja te jamčevinu.
Cijena ne uključuje: pristojbe u zračnim lukama – obavezna doplata 1.090 kn (podložno promjeni), doplatu za jednokrevetnu sobu od 1.190 kn,  ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda, karte javnog  gradskog  prijevoza, doplate za fakultativne izlete i sadržaje kao i obroke koji nisu predviđeni programom, osobne troškove, napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje i putno osiguranje (preporučamo).
Mogućnost doplate za polaske iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra (na upit): 370 kn po osobi + pristojbe zračnih luka
Popusti:
Dijete 2-11,99 godina na pomoćnom ležaju: 800 kn
Odrasla osoba na pomoćnom ležaju: 150 kn
Napomena:
Smještaj u trokrevetnoj sobi
Trokrevetne sobe se najčešće sastoje od 2 odvojena ili 1. bračnog kreveta + pomoćni ležaj.
Kvadratura sobe često je ista ili slična dvokrevetnoj sobi te time komoditet može biti smanjen.
Fakultativna ponuda (uz najmanje 10 prijavljenih osoba):
 Flamenco večera & show u Palacio del Flamenco (jelovnik: paella s plodovima mora, salata, princes krafne s čokoladom, čaša Sangrie ili vina, voda): 380 kn po osobi
 Izlet Figueras & Girona: 550 kn po osobi
– uključen prijevoz autobusom i ulaznica za Muzej Dalí
Informativne cijene individualnih ulaznica po osobi :
Sagrada Familia: odrasli 18 Eur, dijete do 11 godina besplatno
Park Güell: odrasli 8 Eur, dijete do 6 godina besplatno, dijete 7-12 godina 5,60 Eur
Poble Español: odrasli 14 Eur, dijete 4-12 godina 7 Eur
Aquarium: odrasli 20 Eur, dijete 5-10 godina 15 Eur, dijete 3-4 godine 7 Eur
Muzej Picasso: zbirka 11 Eur, zbirka & privremena izložba 14 Eur
Casa Batlló: odrasli 23,50 Eur, dijete 7-18 godina 20,50 Eur, dijete do 7 godina besplatno
Casa Milà/La Pedrera: odrasli 22 Eur, dijete 7-12 godina 11 Eur, dijete do 7 godina besplatno
Camp Nou Experience: odrasli 25 Eur, dijete 6-13 godina 20 Eur
Metro karta: jednodnevna 7,60 Eur; jedan smjer 2,15 Eur.
RED LETENJA:
OU  374  ZAG  BCN    15:20 17:30
OU  375  BCN   ZAG   18:20 20:30
Minimalni broj putnika: 15
NAPOMENE:
Molimo da obratite pažnju o propisima vezanim uz prijevoz prtljage u međunarodnom zračnom prometu, kao i na težinu i količinu Vaše prtljage. Za prtljagu je odgovorna zrakoplovna kompanija. Po osobi dozvoljeno je nositi 1 komad prtljage maksimalne težine do 23 kg. Ručna prtljaga podložna je pregledu, ne dozvoljava se unošenje tekućina tj. ograničeno je unošenje tekućina u zrakoplov, dozvoljeno je po osobi jedan komad ručne prtljage unjeti u zrakoplov (max 8 kg). Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. U slučaju promjene reda letenja (vremena, zračne luke) organizator putovanja zadržava pravo promjene redosljeda programa putovanja.
Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita od hrvatskih standarda.
Cijene fakultativne ponude bazirane su prema stanju iz srpnja 2017. i mogu biti podložne promjeni.

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  019

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42