Adventska bajka na Austrijskim jezerima – 1 dan, 2022.

Adventska bajka na Austrijskim jezerima – 1 dan, 2022.

 

Termin putovanja:  03.12., 10.12., 17.12.2022. (GARANTIRANI POLASCI!)   

Program putovanja:

Sastanak putnika u 4,00 sata ispred glavnog ulaza u Zagrebački velesajam (Ulaz JUG).  Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak na prekrasno područje regije SALZKAMMERGUT. U doba Adventa slikoviti su mali barokni adventski sajmovi s jaslicama, plutajućim lanternama po jezeru i romantičnim ugođajem u svim gradićima.

Odlazak u jedno od najljepših mjesta Austrije, HALSTATT, na obali istoimenog jezera. Mjesto je poznato po arheološkom nalazištu keltske kulture koje je u cijeloj Europi poznato pod imenom „Hallstatska kultura“.  Šetnja romantičnim gradićem  uz župnu crkvu preko glavnog gradskog trga do ribarskih kuća. Slobodno vrijeme za šetnju, kavu…

Nastavljamo vožnju do jezera WOLFGANGSEE. Vožnja do gradića ST. GILGEN na obali jezera – mjesta gdje je Mozart volio provoditi svoj odmor. Šetnja uz jezero do stare jezgre St. Gilgena s kućom Mozartove majke, crkvom sv. Egidija i glavnim trgom s fontanom. Vrijeme za kavu ili kolače u nekoj od izvrsnih slastičarnica. Slijedi posjet živopisnom gradiću St. Wolfgang na obali jezera koji je tijekom cijele godine iznimno posjećen; šetnja do tržnice i trga Kirchen te do bogato ukrašene crkve  s Pacherovim renesansnim oltarom i vidikovcem s pogledom na jezero.  Slobodno vrijeme za uživanje na Božićnom sajmu. Odlazak iz romantične regije jezera u večernjim satima. Povratak u Zagreb u noćnim satima.

Cijena programa po osobi: 289,00 kn / 38,35 €

Cijena aranžmana uključuje:

  • Prijevoz turističkim autobusom
  • Turističkog pratitelja tijekom puta
  • Razglede prema programu
  • Osiguranje od odgovornosti
  • Troškove organizacije i izvedbe programa
Cijena ne uključuje:
Ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju, troškove vlastite potrošnje, sve što nije navedeno pod cijena uključuje
Minimalan broj putnika 40
U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika  ili na otkaz putovanja.
Cijena na bazi:
35-39 plativih aranžmana:  300 kn
30-34 plativih aranžmana:  330 kn
Mogućnost odabira sjedala
3,4 – doplata 100 kn po sjedalu – prvi red
5,6,7,8, – doplata 75  kn po sjedalu – drugi red
Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.
Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.
Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do  dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.

VAŽNO:
Za navedeno putovanje potrebna je tzv. digitalna potvrda odobrena od Europske Unije, (COVID putovnica) koja će služiti kao dokaz o cijepljenju (sa jednim od cjepiva koji su odobreni od EMU) ili dokaz o nedavno preboljenom virusu (ne duže od 6 mjeseci),  negativnog PCR testa koji nije stariji od 72h ili antigenskog testa koji nije stariji od 48h.

 

U slučaju donošenja jedne od sljedećih mjera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske:
– da za ulazak u odabranu destinaciju budu uvedene mjere poput obveznog testiranja na Covid-19 prilikom ulaska u zemlju ili karantene za državljane Republike Hrvatske,
– obveze samoizolacije/karantene prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,
– obveze testiranja na virus Covid-19 prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,
– zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju,
– bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.
Agencija garantira povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 2 radna dana od otkaza putovanja od strane agencije.

 

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Best Travel

* Preporuka putno osiguranje! –

NAPOMENE:
– Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje, a na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke.
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Općim uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat u visini 90% aranžmana od osiguravateljske kuće uz pravovaljanu dokumentaciju), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje najkasnije dan prije polaska na put (broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).  Ako ne primite završnu obavijest na vaš mail molim kontaktirajte nas telefonski.
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto i nema mogućnosti utjecati na to.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Vrijede Opći uvjeti putovanja

020

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42