Hallstatt i adventska bajka na austrijskim jezerima – 1 dan, 2023.

Hallstatt i adventska bajka na austrijskim jezerima

Advent 2023.

 

GARANTIRANI POLASCI

Termin putovanja:  02.12., 9.12., 16.12.2023.  Popunjeno!

Program putovanja:

Sastanak putnika u 4,00 sata ispred glavnog ulaza u Zagrebački velesajam (Ulaz JUG).  Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak na prekrasno područje regije SALZKAMMERGUT. U doba Adventa slikoviti su mali barokni adventski sajmovi s jaslicama, plutajućim lanternama po jezeru i romantičnim ugođajem u svim gradićima.

Odlazak u jedno od najljepših mjesta Austrije, HALLSTATT, na obali istoimenog jezera. Mjesto je poznato po arheološkom nalazištu keltske kulture koje je u cijeloj Europi poznato pod imenom „Hallstatska kultura“.  Šetnja romantičnim gradićem  uz župnu crkvu preko glavnog gradskog trga do ribarskih kuća. Slobodno vrijeme za šetnju, kavu…

Nastavljamo vožnju do jezera WOLFGANGSEE. Vožnja do gradića ST. GILGEN na obali jezera – mjesta gdje je Mozart volio provoditi svoj odmor. Šetnja uz jezero do stare jezgre St. Gilgena s kućom Mozartove majke, crkvom sv. Egidija i glavnim trgom s fontanom. Vrijeme za kavu ili kolače u nekoj od izvrsnih slastičarnica. Slijedi posjet živopisnom gradiću St. Wolfgang na obali jezera koji je tijekom cijele godine iznimno posjećen; šetnja do tržnice i trga Kirchen te do bogato ukrašene crkve  s Pacherovim renesansnim oltarom i vidikovcem s pogledom na jezero.  Slobodno vrijeme za uživanje na Božićnom sajmu. Odlazak iz romantične regije jezera u večernjim satima. Povratak u Zagreb u noćnim satima.

Cijena programa po osobi: 52 € / 391,79 KN

FM cijena 49€ – vrijedi do 40 dana prije putovanja

Cijena aranžmana uključuje:

  • Prijevoz turističkim autobusom
  • Turističkog pratitelja tijekom puta
  • Razglede prema programu
  • Osiguranje od odgovornosti
  • Troškove organizacije i izvedbe programa
Cijena ne uključuje:
Ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju, troškove vlastite potrošnje, sve što nije navedeno pod cijena uključuje
Minimalan broj putnika 40
U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika  ili na otkaz putovanja.
Napomene:

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Općim uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat u visini 90% aranžmana od osiguravateljske kuće uz pravovaljanu dokumentaciju), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje najkasnije dan prije polaska na put (broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).  Ako ne primite završnu obavijest na vaš mail molim kontaktirajte nas telefonski.
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto i nema mogućnosti utjecati na to.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Vrijede Opći uvjeti putovanja

ST020

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42