Advent u Veneciji i shopping u Outletu McArhtur Glen 2021.

Sve detalje vezane za ulazak u Republiku Italiju vezane uz COVID – 19, možete pogledati ovdje

—————————————————————————————————————————–

Spojimo i ugodno i korisno. Šetnja Venecijom u Adventu ima posebne čari, a još kad se vratite s puta s prekrasnim poklonima kojima će te zasigurno razveseliti drage osobe.

 

Datum putovanja: 

04.12.2021.//11.12.2021.//18.12.2021.

Cijena po osobi: 260 kn

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Zagreba u 03:00 sati ispred glavnog ulaza u Zagrebački velesajam. Vožnja kroz Hrvatsku (ulazak  Karlovac 3,30 – Petrol, Vrata Jadrana 5,15), Sloveniju i Italiju, uz kraća zaustavljanja zbog odmora od puta. Dolazak na pristanište Punta Sabbioni.  Odlazak brodićem, do otoka SVETI MARKO. Šetnja do TRGA SVETOG MARKA – DUŽDEVE PALAČE – MOSTA UZDISAJA – NOVIH PROKURATIVA – TORNJA SA SATOM  – MOSTA RIALTO – TRŽNICE. Šetajući prelazimo  preko mnogobrojnih kanala,  mostova i malih trgova. Okružiti će nas  mali restorančići, kafići, uske uličice sa malim trgovinama. Sve svijetli od lampica, a odsjaj istih odražava se u vodama kanala.   Iako vam se čini da ste ušli u mali labirint ulica, nemojte brinuti jer svugdje po zgradama su natpisi koji vas vode u pravom smjeru. Slobodno vrijeme za kupovinu, osobne programe ili posjet muzejima. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te povratak brodom do kopna. Nastavljamo vožnju do mjesta Noventa di Piave i Designer  Outletu McArhtur Glen. Predviđeno zadržavanje je 2 sata. Nakon obavljenog shoppinga krećemo put Rijeka, Karlovca i Zagreba. Predviđeni dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Redovna cijena putovanja: 260,00 kn

(Za minimalno 45 putnika u autobusu)

CIJENA UKLJUČUJE:  prijevoz autobusom turističke kategorije, turističkog pratitelja tijekom putovanja, jamčevinu, troškove organizacije i prodaje izleta, sve pripadne poreze i PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE: fakultativne sadržaje, ulaznice za kulturno povijesne spomenike, brod za i iz Venecije, vlastitu potrošnju, skretanje s rute, sve ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje

 

OBAVEZNA DOPLATA

brod Punta Sabbioni – sv. Marko –  Punta Sabbioni –  12 € po osobi

Najmanji broj putnika: 45 – u slučaju manjeg broja putnika agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkaza putovanja

Cijena za minimalno 40 putnika :  275 kn

Cijena za minimalno 35 putnika: 297,00 kn

 

Vrijede Opći uvjeti putovanja

 

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju. Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima. Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42