Advent u Budimpešti – 2 dana- Autobusom iz Zagreba 2022.

Advent u Budimpešti – 2 dana- Autobusom iz Zagreba 2022. Advent u Budimpešti – 2 dana- Autobusom iz Zagreba 2022. Advent u Budimpešti – 2 dana- Autobusom iz Zagreba 2022.

Za putovanje u Mađarsku nije potrebna COVID putovnica


Advent u Budimpešti 2 dana

2 dana autobusom

Garantirano – First minute

Datumi putovanja:17.-18.12.2022.
Cijena od: 590 kn

 

Hotel Leonardo 4* ili slično

 

 

 

 

 

Program putovanja:

1. dan

Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja prema Varaždinu – moguć ukrcaj te dalje prema Mađarskoj uz kraće usputno zaustavljanje na putu radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu slijedi šetnja Vaci ulicom, najpoznatijom trgovačkom ulicom, do tržnice Nagy Vasarcarnok, s velikim izborom svježih namirnica i idealnog mjesto za kupovinu nacionalnih proizvoda i suvenira. Zgrada tržnice je arhitektonska znamenitost na tri etaže  u neogotičkom stilu sa šarenim Zsolnay pločicama. Ploćice su izrađene  u tvornici keramike Zsolnay, koje je kroz povijest prošla turbulentna razdoblja za opstanak na tržištu, u Pečuhu. Osim tržnice vidjeti će te još neke zgrade prekrivene njihovim poznatim crijepom i ploćicama. Nakon slobodnog vremena, nastavak šetnje do poznate slastičarnice Gerbeaud, s ukusnim kolačima i poznatim žarbo kockama, koje svakako vrijedi probati.  Odlazak u hotel i kraći odmor. Navečer predlažemo romantičnu plovidbu Dunavom, uz čašu šampanjca, te odlazak na večeru u čardu koja uključuje folklorni program uz pratnju ciganskog orkestra, tradicionalna jela mađarske kuhinje, piće. Noćenje.

2. dan

Doručak. Odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Trg Heroja, Andrássy ulica, Opera, bazilika sv. Stjepana, Parlament, Ribarska kula, Matijaševa crkva, Budimska tvrđava, Citadela. Spretni lokalni vodiči ispričati će nam legende i povijesne crtice Budimpešte. Na starom gradu morate probati i kremšnite koje su osmišljene za caricu Sisi,   Nakon razgleda slobodno vrijeme za samostalno istraživanje Budimpešte. Svakako posjetite i okusite ponudu na street foodu – langos, prženi kruh u vrućem ulju. Ovaj specijalitet jede se topao s vrhnjem i ribanim sirom ili maslacom s dodatkom češnjaka, a može i sa svim navedenim, ali osim toga možete kušati i prave zimske specijalitete od kiselog zelja i paprika, guščje jetre, kobasa… Prošećite adventskim sajmovima i upijte pred božićnu atmosferu.

Odlazak iz Budimpešte u popodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

 

Datum FIRST MINUTE REDOVNA CIJENA
03.12.2022.   590 690
10.12.2022. 590 690
17.12.2022. 590 690

 

First minute cijena vrijedi 30 dana prije dana putovanja odnosno do popunjenja određenog broja mjesta predviđenih po FM cijeni

 

Cijena uključuje

 • prijevoz visokoturističkim (visokopodnim) autobusom prema programu
 • jedno noćenje s doručkom u hotelu 3*/4* u Budimpešti u dvokrevetnim sobama
 • vanjske razglede prema programu
 • lokalnog vodiča u Budimpešti
 • voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje

 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • boravišnu pristojbu u Budimpešti u iznosu od 1-2 EUR po osobi (točan iznos će biti objavljen u završnom pismu)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 205 kn (27,20 EUR) po osobi, obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi
 • vožnju brodom po Dunavu uz čašu pjenušca – 18 EUR (uplata na licu mjesta, minimum 20 osoba)
 • napojnicu za vozača i vodiča – 2 EUR po posobi po danu
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti

 

Vrijede Opći uvjeti putovanja

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  001

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42