Advent na francuski način – Lyon i Chamonix

3 dana autobusom iz Zagreba

Termin:na upit

Festival Svjetla i Chamonix

 

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN: ZAGREB – LYON
Polazak s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-506) u 05:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju te predalpskim predjelima Italije i Francuske do Lyona. Po dolasku smještaj u hotel, večera i odlazak s pratiteljem u večernju šetnju gradom obasjanim svjetlom i svjetlosnim efektima koji daju jedinstveni šarm što je tradicionalno prepoznato i već dugi niz godina se obilježava kao međunarodni praznik svjetla. Povratak u hotel, noćenje.
 
2. DAN: LYON
Doručak, odlazak u razgled grada s pratiteljem. Lyon je poznat po svojoj povijesnoj i arhitektonskoj prepoznatljivosti i uvršten je na UNESCO-vu listu svjetske baštine. Kao kulinarski glavni grad Francuske ovo je ujedno mjesto za degustaciju najbolje hrane koju ova zemlja može ponuditi. Obilazak grada: brežuljak Fourviere s rimskim ostacima, zatim stari Lyon (Vieux Lyon): Primatiale St-Jean, Quartier St-Jean i na koncu Lyonski poluotok (La Presqu’ile): Place Bellecour, Hotel-Dieu, Place des Terreaux, crkva Notre Dame. Nakon obilaska slobodno vrijeme za večeru i šetnju gradom, noćenje.
 
3. DAN: LYON – CHAMONIX- ZAGREB
Doručak, odjava iz hotela, vožnja do Chamonixa, najpoznatijeg pitoresknog mjesta u francuskim Alpama podno najvišeg vrha Europe Mont Blanca. Kratki razgled mjesta, noćna vožnja s očekivanim povratkom na mjesto polaska u jutarnjim satima idućeg dana.

 

 

Cijena programa po osobi: 1.200,00 kn
 

 

 

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz turističkim autobusom na navedenim relacijama, pratitelja tijekom puta, smještaj u hotelu 3* u Lyonu u dvokrevetnoj sobi na osnovi noćenja s doručkom, sve razglede prema programu, troškove organizacije i provedbe putovanja
 
CIJENA NE UKLJUČUJE:
fakultativne nadoplate, ulaznice i sve ne navedeno pod cijena uključuje, doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 290,00 kn

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42