Palma de Mallorca-vikend putovanje posebnim zrakoplovom iz Zagreba 2024.

Datum putovanja: 19.-21.1.2024. – garantirani polazak

 

1. dan: ZAGREB – PALMA DE MALLORCA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman u 5:00 sati kod šaltera informacija (2. kat). Polazak posebnog zrakoplova za Mallorcu. Po slijetanju u zračnoj luci Palma de Mallorca transfer autobusom do grada. U nastavku panoramski razgled i šetnja središtem Palme u pratnji lokalnog vodiča i Integralovog pratitelja: glavni grad Baleara smješten je  u zaljevu ispod tvrđave Bellver. Arapska palača i veličanstvena gotička katedrala iznad obale (ulaznica uz doplatu) okružene su spletom uličica i avenija u kojima se nižu renesansne rezidencije trgovaca i moreplovaca. Trgovačke ulice oko Plaze Mayor, Ramble i Pasea Born nude najbolji španjolski dizajn, bisere, tipične proizvode i delikatese bogate otočke kuhinje. Nakon razgleda smještaj u hotel i slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

 

2. dan: PALMA DE MALLORCA: fakultativni La Cartuja – Valldemossa

Doručak. Mogućnost cjelodnevnog izleta u Valldemossu koje slovi kao najpoznatije selo na otoku, a nalazi se u povlaštenom okruženju, okružen prirodom i planinama. U Valldemossi ćemo posjetiti La Cartuju (razgled izvana – ulaz nije uključen), palaču u kojoj su odsjeli George Sand i Chopin tijekom svog poznatog posjeta otoku. Naravno, imat ćemo neizostavno slobodno vrijeme za šetnju uskim uličicama i šarmantnim kućama ukrašenim visećim teglama s cvijećem. Na putu prema Porto de  Soller, zaustavljamo se na jednom od najzanimljivijih vidikovaca otoka Mallorca Na Foradada (ako vremenski uvjeti dopuštaju), u Sierra de Tramuntana, sa spektakularnim krajolikom. Slobodno vrijeme za ručak te nastavak do Sollera tramvajem. Povratak u Palmu. Noćenje.
Uključeno: Certificirani lokalni vodič na engleskom jeziku i vođeni posjet Valldemossi i Solleru, Integralov pratitelj putovanja, privatni grupni  prijevoz autobus s vozačem, karta za tramvaj Soller, dolazak do hotela

 

3. dan: PALMA DE MALLORCA: fakultativni izlet Zmajeve špilje – ZAGREB
Doručak. Mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet Zmajeve špilje (ili slobodan dan za osobne programe, šetnju i odmor) koji počinjemo posjetom manufakturi čuvenih majorkinskih umjetnih bisera. Nastavak vožnje prema istočnoj obali – u vapnenastom reljefu Mallorce nastalo je mnogo špilja od kojih su svakako najpoznatije i najbogatije Zmajeve špilje (uključena ulaznica). Na njihovom se dnu stvorilo i Martelovo jezero, najveće podzemno jezero u Europi. Zmajeve špilje su jedna od glavnih atrakcija Mallorce, vrlo su efektno osvijetljene i dnevno ih posjećuju tisuće turista. Šetnja špiljom završava malim koncertom romantične glazbe u auditoriju pored Martelovog jezera. Ulaz u špilje nalazi se nedaleko od popularnog turističkog gradića Porto Cristo, na istočnoj obali Mallorce, 15 km od grada Manacora koji je poznat po proizvodnji, jednu takvu manufakturu ćemo posjetiti na kraju ovog lijepog izleta.
Za one koji ostaju u gradu, predlažemo posjet galeriji slavnog španjolskog slikara Joana Miroa smještenoj u njegovom ateljeu iznad trgovačkog centra Porto Pi ili Pueblo Espanol s maketama najznačajnijih građevina  španjolske arhitekture. Transfer do zračne luke. Let za Zagreb u večernjim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

HOTELI:

 

Hotel HM Jaime III 4*

 • U hotelu HM Jaime III 4* u Palmi, najnoviji umjetnički trendovi koegzistiraju s elegantnim i avangardnim dekorom i najboljom uslugom. Nalazi se u srcu grada, u jednom od najboljih područja za šetnju, okružen najelegantnijim trgovinama i barovima. Sadržaji u ovom boutique hotelu s 4 zvjezdice, poput restorana i soba za sastanke, odišu kozmopolitskim i urbanim ozračjima.

Hotel HM Palma Blanc 4* Superior

 • Novi HM Palma Blanc je 4* superior urbani hotel s inovativnom, avangardnom arhitekturom. Smješten u samom središtu Palme, njegova fasada dizajnirana s bijelim aluminijem i interijeri izgrađeni od tradicionalnih mallorčkih materijala kao što su drvo i teraco dokaz su naše predanosti održivosti i lokalnoj industriji u svim našim objektima.
 • FIRST MINUTE CIJENA vrijedi za uplate do 45 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta.
  Uključene pristojbe zračnih luka!
 • Hotel HM Jaime III 4*
   

  Datum putovanja First minute cijena Redovna cijena
  19.-21.1.2024. 670 € / 5.048,12 kn 700 € / 5.274,15 kn

  Doplata za jednokrevetnu sobu: 120€ / 904,14 kn

  Dijete na pomoćnom ležaju ostvaruje 20% popusta

 • Hotel HM Palma Blanc 4* Superior
 • Datum putovanja First minute cijena Redovna cijena
  19.-21.1.2024. 750 € / 5.650,88 kn 780 € / 5.876,91 kn

  Doplata za jednokrevetnu sobu: 150€ / 1.130,18 kn

   

   

  DOPLATE PRILIKOM REZERVACIJE:


  •    Katedrala u Palma de Mallorci 10€ / po osobi

  FAKULTATIVNI IZLETI (minimum prijavljenih 30 osoba, uplata prilikom rezervacije aranžmana):

  •    LA CARTUJA – VALLDEMOSSA (trajanje 8 sati, uključuje  transfer, lokalnog vodiča i kartu za tramvaj): 80 € / 602,76 kn
  •    ZMAJEVE ŠPILJE (trajanje 4 sata, uključuje  transfer, lokalnog vodiča i ulaznice): 75 € / 565,09 kn

   

  TIP ZRAKOPLOVA I VREMENA LETENJA:

  Airbus 319

  19JAN2024  ZAG 07:00/ 09:15 PMI
  21JAN2024  PMI 19:35 / 21:50 ZAG

   

  CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz posebnim zrakoplovom Zagreb-Palma de Mallorca-Zagreb, zrakoplovne pristojbe, 1 komad predane prtljage koja se prijavljuje po osobi do 13 kg i 1 komad ručne prtljage do 5 kg, dimenzija 55 x 40 x 23 cm,  pratitelja putovanja, smještaj u hotelima iz ponude u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi 2 noćenja s doručkom, ECO tax – turističku pristojbu, transfere od/do zračnih luka, poludnevni razgled grada Palme te troškove organizacije i prodaje

   

  CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:  ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, obrok za vrijeme leta, karte javnog prijevoza, ulaznicu za katedralu 10€, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

   

  VAŽNA NAPOMENA: Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put kao i tijekom samog putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.
  MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 100

   

   

  GRANIČNE FORMALNOSTI ZA ULAZAK U ŠPANJOLSKU

  Hrvatskim državljanima za boravak u Španjolskoj potrebna je važeća hrvatska putovnica ili osobna iskaznica.

   

  EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA I MJERE NA SNAZI

  • Za ulazak u Španjolsku nije potrebna COVID potvrda niti ispunjavanje obrasca zdravstvene kontrole.
  • 04.07.2023. Španjolska vlada je proglasila završetak zdravstvene krize uzrokovane bolešću COVID-19. Od 05.07.2023. ukinuta je obveza nošenja zaštitne maske u mjestima gdje je ona još vrijedila.

  ID 001

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42