Venecija – karneval 2020 | 2 dana

Venecija i otoci lagune u vrijeme karnevala 2020.

Datum: 08.02.2020., 15.02.2020. i 22.02.2020.

PROGRAM PUTOVANJA
1.DAN

1. dan ZAGREB – OTOCI LAGUNE
Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora u 05.00 sati (peroni 502-506). Polazak iz Karlovca kod Petrola u 05:45 sati (uz prethodnu najavu putnika u agenciji). Polazak s odmorišta Vrata Jadrana u 08.30 sati. Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak do pristaništa na Punta Sabbioni dalje nastavljamo brodićem na prekrasne otočiće venecijanske lagune: MURANO i BURANO. Posjetiti ćemo otok Murano, otok smeđih boja i poznatih radionica stakla. Poslušati interesantne povijesne priče na koji način je otok Murano postao otok staklara, pogledati prezentaciju izrade predmeta od stakla u staklarskoj radionici uz mogućnost kupnje. U gradu postoje brojne radionice za proizvodnju stakla, a slobodno vrijeme iskoristite za šetnju uz mnogobrojne male trgovine. Nastavljamo prema Buranu, najslikovitijem otočiću lagune s vedrim raznobojnim kućicama neodoljiva šarma i tradicionalnom središtu izrade poznate venecijanske čipke. Slobodno vrijeme za otkrivanje skrivenih ulica, pronalaženje najšarenije kuće na otoku, kupnju kolačića Bussolai Buranelli ili čipke. Povratak brodićem do Punte Sabbioni. Smještaj u hotel u Lido di Jesolu ili okolici Venecije. Noćenje.

2. dan VENECIJA – ZAGREB
Doručak. Vožnja autobusom do Punte Sabbioni i dalje brodićem prema Veneciji. Iskrcaj u blizini Piazze San Marco. Razgled grada u pratnji voditelja putovanja: Riva degli Schiavoni, trg sv. Marka, Duždeva palača, bazilika sv. Marka, most Rialto, Kanal Grande…Slobodno vrijeme za uživanje na karnevalskim događanjima i osobnom programu, posjet muzejima, romantičnu šetnju skrovitim uličicama i trgovima Venecije ili vožnju gondolom. Povratak za Hrvatsku oko 18:00 sati. Očekivani dolazak na mjesto polaska očekuje se oko ponoći.

 
Cijena aranžmana po osobi: 495,00 kn

(First minute cijene vrijede do maksimalno 30 dana prije dana putovanja ili do popunjenja  broja mjesta predviđenih po FM cijeni)

 

Cijena uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom
 • turističkog pratitelja tijekom puta
 • 1 noćenje s doručkom u hotelu 3*/4* u dvokrevetnim sobama u okolici Venecije
 • razgledavanja prema programu
 • jamčevno osiguranje
 • troškove organizacije aranžmana

Cijena ne uključuje:

 • vožnja brodićem/ vapporettom 12 EUR na relaciji Punta Sabbioni-San Marco-Punta Sabbioni,
 • vožnja brodićem za izlet Otoci lagune 24 EUR na relaciji Punta Sabbioni-Burano-Murano-Punta Sabbioni (brod za oba dana 36 eura)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 190 kn
 • boravišna pristojba od 1 eur – 3 eur po osobi po noćenju (u nekim hotelima se ne plaća, obavijest u završnom pismu)
 • taksu za Veneciju 3 eura po osobi – doplata na licu mjesta
 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike,troškove osobne potrošnje (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 • napojnicu za vodiča i vozača( po želji -nije obvezno ali ako ste zadovoljni njihovom uslugom to je njihova nagrada)
 • putno zdravstveno osiguranje

Obavezna doplata:

 • vožnja brodićem/ vapporettom 12 EUR na relaciji Punta Sabbioni-San Marco-Punta Sabbioni,
 • vožnja brodićem za izlet Otoci lagune 24 EUR na relaciji Punta Sabbioni-Burano-Murano-Punta Sabbioni (brod za oba dana 36 eura)
 • boravišna pristojba od 1 eur – 3 eur po osobi po noćenju (u nekim hotelima se ne plaća, obavijest u završnom pismu)
 • taksu za Veneciju 3 eura po osobi – doplata na licu mjesta

VAŽNO: Grad Venecija je donio odluku da će od srpnja 2019. godine naplaćivati ulaz u grad u visini 3 eura po osobi (prema trenutnoj informaciji). 

 

 

Minimalan broj putnika:45

Vrijede: Opći uvjeti putovanja

 

Predlažemo da uplatite policu putnog osiguranja te osiguranja od otkaza putovanja.

 

U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika ili na otkaz putovanja.

Cijena nadoplate na bazi minimalno:

Nadoplata  za manji broj putnika

minimum 40 putnika 30 kn
minimum 35 putnika 40 kn

minimum 30 putnika: 55 kn

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.

 

VAŽNE NAPOMENE
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta
– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.
– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42