Plitvička jezera – jedan dan

Buđenje Plitvičkih jezera

 

Termini:  04.03.2023./25.03.2023.

 

Plitvička jezera jedan je od najljepših nacionalnih parkova u Europi. Jezera i špilje, šume i livade, potoci, rijeke i slapovi Plitvičkih jezera kao i bogat raznovrstan biljni i životinjski svijet oduševljavaju i privlače svojom ljepotom posjetioce iz cijelog svijeta. Čarolija kristalno bistrih plavo-zelenih jezera traje kroz sva godišnja doba.

Program putovanja:
ZAGREB – PLITVIČKA JEZERA 

  Program izleta:

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja ispred Glavnog ulaza Zagrebačkog Velesajma (južna strana) u 7;30 sati iz Karlovca u 8,00 (KA Petrol benzinska u blizini naplatnih kućica). 

Polazak autobusa  u 07:30 sati.  Vožnja preko Karlovca i Slunja prema Nacionalnom parku Plitvička jezera. Prolazimo pored Rastoka – koje zovu još i “male Plitvice” zbog prekrasnih slapova koje tvori rijeka Slunjćica. Nastavak vožnje do Nacionalnog parka Plitvička jezera. Po dolasku slijedi razgledavanje ovog hrvatskog nacionalnog blaga, koji, prema ocjeni Unesco-a pripada najvišoj kategoriji spomenika prirode. Uživati ćete u ljepotama  jezera, provesti se elektrobrodom po jezeru Kozjak, te voziti turističkim vlakićem (ovisno o vremenskim uvijetima, prometovanje istih u nadležnosti nacionalnog parka) . Nakon razgleda slobodno vrijeme za šetnju oko jezera ili ručak. Planiran povratak u poslijepodnevnim satima prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Napomena : preporučamo udobnu i slojevitu odjeću i čvrstu  obuću, zaštitu protiv padalina.

Cijena izleta s uključenom ulaznicom
odrasla osoba :  35 EUR ( 263.71 kn)
studenti:  32 EUR ( 241,10 kn) –  (Studentski popust vrijedi samo uz predočenje x –  kartice)
djeca  :  30 EUR (226,03 kn)    (djeca u dobi od 7 – 17,99 god)
djeca do 6,99 god : 26 EUR  (195,88  kn(

 

 

Cijena uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • razgledavanje prema programu
  • turističkog pratitelja
  • ulaznicu za nacionalni park
  •  osiguranje od odgovornosti
  • troškove organizacije, provedbe i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje:

  • osobnu potrošnju
  • sve što nije navedeno pod cijena uključuje
  • ulaznicu za NP Plitvička jezera uključuje vožnju panoramskim vlakićem i elektro brodom – prema rasporedu nacionalnog parka te agencija nije odgovorna za prometovanje istih  (agencija naručuje grupne karte)
  • trenutne cijene ulaznica možete provjeriti OVDJE

.

Program je izrađen na min. 45 plaćenih aranžmana.
U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj u tablici za manji broj putnika ili na otkaz putovanja.

*** raspored vožnje brodovima i vlakovima određuje NP Plitvička jezera te agencija nema utjecaj na isto

 

**Struktura terena unutar nacionalnog parka je pod određenim nagibom te ima i uzbrdica i nizbrdica. Cijela dionica razgleda pješice u jednom smjeru je oko 8 km, ali može ju svladati svatko. Park se obilazi većinom pješice pa svakako imajte obuću koja vam je udobna, a istovremeno čvrsta za vaša stopala ( ne preporučamo tanke platnene tenesice, japanke, sandale, obuću za plažu…). Dio dionice može se preći i elektrovlakom te se time skratiti pješačenje.  Svakako ponijeti i kišnu kabanicu ili kišobran u slučaju lošeg vremena.

Želimo vam sretan put i dobar provod na Plitvicama

 

Jeste li znali:

Na jezeru Kozjak osim vožnje u elektro brodu, možete zaploviti i čamcem na vesla koji možete unajmiti.  Čamci su za do četiri osobe. Cijena najma 1 sat stoji

NAPOMENA: vezano uz novi način naručivanja ulaznica za Nacionalni park

Agencija radi najavu za cijelu grupu te pratitelj putovanja za vas preuzima ulaznice na blagajni parka, nije potrebno pojedinačno stajanje u redu za ulaznice.

 

Vrijede  Opći uvjeti putovanja

OSTALE VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat dijela sredstava od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge. Osiguravajuće kuće ne pokrivaju pandemie), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajnja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42