Sarajevo – Nova Godina 2024. – hotel Europa 5* i hotel Holliday 4*

Sarajevo – Nova godina 2024.

GARANTIRANI POLAZAK   30.12.2023.-01.01.2024.

3 dana – 2 noći

Smještaj: hotel   Europe 5* na Baščaršiji (korištenje wellnessa i fitnessa)

Smještaj: hotel  Holiday 4* u centru grada (korištenje bazena)

 

Hotel Europe 5*

Korištenje bazenskog kompleksa i fitnnes uključeno u cijenu

 

 

 

 

Hotel Holiday 4*

 

Program putovanja u Sarajevo:

1 dan 30.12.2023.
Polazak autobusa ispred južnog ulaza u Zagrebački velesajam (glavni ulaz) u 05:00 sati. Vožnja udobnim turističkim autobusom kroz Hrvatsku i Bosnu u pravcu Sarajeva, mogućnost ukrcaja putnika u Slavonskom Brodu. Prelaskom graničnog prijelaza nastavljamo put uz kraća zadržavanja na putu radi odmora. Po dolasku u Sarajevo odlazak u hotel te kraći odmor. Slijedi odlazak u razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Careva džamija, Gazi Husrev-begova džamija, Sahat kula,  Skenderija, Gradska vijećnica, Narodno kazalište, Katedrala srca Isusova, Inat Kuća, Bezistan, Vječna vatra, Vilsonovo šetalište. Nakon razgleda počastite se ćevapima u jednoj od poznatih ćevabdžinica na Baščaršiji. Povratak u hotel. Vrijeme za  opuštanje u hotelskom bazenu ili wellness centru. Mogućnost odlaska na večeru  u jedan od tradicionalnih restorana(prijava u agenciji) . Noćenje.

 

2 dan: 31.12.2023.

Doručak. Nakon doručka predlažemo odlazak na izlet Ratno Sarajevo i Vrelo Bosne.

Razgled započinjemo posjetom  Tunelu spasa koji se nalazi ispod sarajevskog aerodrom, a o kojem je za vrijeme rata ovisilo nekoliko stotina tisuća ljudi.  Sačuvani dio tunela, kao i eksponati u pratećem muzeju čuvaju uspomenu na hrabrost stanovnika Sarajeva i njihovu borbu za opstankom.  Tunel spasa je odigrao jednu od ključnih uloga u odbrani Bosne i Hercegovine i njenog glavnog grada te je kroz tunel išla opskrba za grad u okruženju i izvlačenje ljudi iz Sarajeva. To je mjesto koje svakako treba posjetiti kako bi se dobila slika života u Sarajevu tih ratnih godina.

Nakon razgleda odlazimo  na Vrelo Bosne – izvorište rijeke Bosne, turistička atrakcija podno planine Igman koja je čarobna  u svako godišnje doba, a voda koja poskakuje i preljeva se iz vrela u vrelo svakako odiše posebnim smirajem.

Povratak u Sarajevo u  poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje grada i ispijanje prave turske kave . Predlažemo vožnju sarajevskom žičarom na  Trebević odakle se pruža prekrasna panorama na grad.

Pripreme za najluđu noć. Doček na otvorenom ili u jednom od mnogobrojnih kafića i restorana u centru Sarajeva.

 

SRETNA NOVA GODINA !

 

3. dan 01.01.2024.
Nakon doručka odjava iz hotela. Nakon neprospavane noći i dobre zabave zasigurno bi godio odlazak na svježi zrak. Predlažemo odlazak na Jahorinu – jednu od olimpijskih planina. U ovo doba godine gotovo je uvijek pod debelim snježnim pokrivačem. Ako ste skijaš na Jahorini možete iskoristiti i kratko vrijeme za skijanje (planirani ostanak cca 4 sata) ili probati kuhano vino u pravoj zimskoj idili. Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u planinskom zraku do povratka u Sarajevo.

Za sve one koji ostaju u gradu slobodno vrijeme za kupnju suvenira, a i zadnji je tren da probate rahat lokum,hurmašice,tufahije ili baklave u poznatoj sarajevskoj slastičarni Sarajbosni.U  17:00 polazak autobusa za Zagreb .Dolazak u večernjim satima.

First minute cijena vrijedi za uplate do 30 dana prije polaska ili do popunjenja kapaciteta po first minute cijeni.

Cijena putovanja po osobi u dvokrevetnoj sobi

30.12. – 01.01.2024.

FIRST MINUTE CIJENA

REDOVNA CIJENA

Hotel EUROPE 5*
172 € (1.290 KN)
195 € (1.469,20 KN)
Hotel HOLIDAY 4*
   159 € (1.178 KN)
    169 € (1.273 KN)

Minimalan broj putnika: 45

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz  turističkim autobusom prema programu
 • smještaj u hotelu  Europe 5* ili hotelu Holiday 4* (prema odabiru) u dvokrevetnim sobama, tuš/WC, na osnovi  dva noćenja s doručkom,uključen WI-FI
 • korištenje bazena i fitness centra u hotelu (radno vrijeme bazena 14:00-22:00, fitness od 08:00 sati)
 • razglede prema programu
 • razgled grada u pratnji lokalnim vodiča
 • pratitelja putovanja
 • organizaciju i provedbu putovanja
 • obvezno osiguranje od odgovornosti i jamčevine

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • obaveznu turističku taksu i osiguranje 2,00 € po osobi i noći
 • ulaznice za kulturno-povijesne objekte
 • troškove osobne potrošnje
 • tradicionalnu bosansku večeru uz muziku – 28 € (minimalno 20 osoba), restoran na Ilidži ili u bližoj okolici koji ima živu muziku, večera uključuje aperitiv, predjelo, glavno jelo i desert  (prijava u agenciji)
 • Ratno Sarajevo s uključenim ulaznicama za Tunel spasa i Vrelo Bosne – 18 € (minimalno 25 osoba)
 • izlet na Jahorinu – 10 € (minimalno 25 prijavljenih putnika)
 • jednokrevetna soba doplata 95 €
 • popust za treću osobu na pomoćnom ležaju 13,27 €
 • dijete do 5 godina popust na pomoćnom ležaju 46,45 €

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1. red – sjedalo 3, 4 – 13 €
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 13 €
ostala sjedala prema vašem odabiru – 8 €

U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo promjene cijene.

 

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

ID: 000

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42