Egipat-odmor i kultura 2020.- grupni polazak

Hurgada / Makadi Bay  – 8 dana /7 noći

Posjetite Luksor, Karnak, Dolinu kraljeva, Cairo, piramide u Gizi i odmorite na plažama Crvenog mora

Transfer + let + 7 dana all inclusiv usluge + pratitelj putovanja 
Datum putovanja:
22.-29.03.2020.
17.-24.05.2020.
14.-21.06.2020.
11.-18.10.2020.

Cijena paketa od: 5.390 kn

Program putovanja:

1 dan – nedjelja
Sastanak putnika na Autobusnom kolodvoru Zagreb u dogovoreno vrijeme prema redu letenja. Upoznavanje s pratiteljem grupe te polazak prema zračnoj luci u Ljubljani. Putem do zračne luke dobiti će te osnovne informacije o Egiptu, ulasku u zemlju, vizi, novcu, hrani, vodi, izletima… Saznati će te najvažnije povijesne činjenice o kulturi, načinu života , rodbinskim i drugim vezama starih Egipćana. Dolaskom u Zračnu luku Brnik, prijava na let i čekanje do polijetanja zrakoplova. Let na relaciji Ljubljana – Hurghada uz obrok i piće na letu. Po slijetanju u Hurghadu obavljanje carinskih formalnosti te odlazak autobusom do Makadai Baya. Hotelski kompleks Makadi Bay nalazi se svega 20 minuta vožnje od zračne luke Hurghada u zaljevu Makadi. Smješten na pješčanoj plaži na čijem se samom kraju nalazi koraljni greben prepun životinjskog i biljnog svijeta.Smještaj u hotel. Noćenje.

2 dan – ponedjeljak – MAKADI BAY
Nakon doručka sastanak s pratiteljem putovanja te odlazak na upoznavanje hotelskog kompleksa Red See – Makadi Bay. Kompleks se sastoji od 5 hotela, nekoliko kompleksa bazena, vodenog parka, nekoliko restorana, shopping molla, spa centra… Prostire se duž duge pjaščane plaže na kojoj osim kupanja imate mogućnost promatranja podvodnog svijeta na grebenu do kojeg vodi 70tak metara dugačak mol. Povrak na ručak.
Nakon ručka, slobodno vrijeme za odmor i uživanje na bazenu ili plaži.
Večera u hotelu i noćenje.

3 dan – utorak – MAKADI BAY – LUKSOR – KARNAK- DOLINA KRALJEV
Doručak.  U ranim jutarnjim satima odlazimo autobusom na jednodnevni izlet u Luksor i Dolinu kraljeva u pratnji lokalnog vodiča (doplata).  Polazak na izlet u ranim jutarnjim satima. Vožnja udobnim autobusima kroz poljoprivredna područja i grad Quenu gdje je moguće vidjeti splet  kanala Nila za navodnjavanje. Luksor je udaljen oko 300 km od Hurgade te vožnja traje oko 4 – 4,5 sata.
Za Luksor se kaže da je najveći muzej na otvorenom. Nastao je na desnoj obali Nila na području drevne Tebe, koja je bila glavni grad Srednjeg i Novog Kraljevstva. U vrijeme  najmoćnije vladavine faraona u Tebi je živjelo oko milijun stanovnika. Dolaskom do Luksora odlazimo u obilazak: Karnaka, jednog od najvećih svetišta starog Egipta i svetište boga Amona. Nakon razgleda nastavljamo vožnju do lijeve obale Nila i odlazimo u Dolinu kraljeva gdje ćete moći razgledati tri grobnice koje i danas pokazuju moć i umječe gradnje starih egipatskih graditelja (ulaz u Tutankamonovu grobnicu nije u cijeni, nadoplata od cca 15 eura na licu mjesta). Nastavljamo do Memnonovih kolosa, obilazak hrama kraljice Hatšepsut, posjet tvornici alabastera i manofakturi papirusa, vožnja brodom po Nilu (fakultativno) i odlazak na ručak u restoran na samoj obali Nila.
Izlet je u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku ili engleskom uz prevoditelja. Povratak u hotel u  večernjim satima (oko 22:30 sata)
Za sve koji ostaju u hotelu – dan za odmor i opuštanje uz all inclusive uslugu.

4 dan  srijeda – HURGADA – GRAND AQUARIUM
Doručak i slobodno vrijeme za opuštanje na plaži do ručka.
Nakon ručka predlažemo odlazak do Hurgade, šetnja gradom i odlazak u Hurgada Grand Aquarium – Red See in glass (doplata)
ili odlazak u obližnji Delfinarium na predstavu delfina.
Povratak u hotel, večera, noćenje

5 dan – četvrtak –  PLAVA VODENA AVANTURA
Doručak i slobodno vrijeme za istraživanje okoline. Predlažemo odlazak na cjelodnevnu vodenu avanturu (doplata).
Odlazimo brodom te se sidrimo u vodama pored otočja Giftun. Ako imamo sreće možda ugledamo i delfine, a ronjenje uz pomoć dihalica i peraja omogućiti će nam razgled mnogobrojnih koralja svih  boja. Osim u koraljima možete uživati u mnogobrojnim šarenim ribicama te promatrati njihov svijet. Odlazak na rajsku plažu i slobodno vrijeme za kupanje. Za sve one koji žele okušati sreću u ribolovu danas se pruža prilika, a oni hrabriji mogu probati vožnju bananom.
Ručak na brodu. Predviđeni povratak u hotel oko 17 sati. Slobodno poslijepodne, večera, noćenje.
Za sve koji ostaju u hotelu – dan za odmor i opuštanje uz all inclusive uslugu.

6 dan – petak-  KAIRO – GIZA- EGIPATSKI MUZEJ
Predlažemo odlazak na cjelodnevni izlet u Kairo, piramide i Egipatski muzej (doplata).
Polazak autobusa oko 1:30 ispred hotela i vožnja do Kaira. Kairo je udaljen oko 470 km te vožnja traje oko 6 sati. Dolaskom u Kairo odlazimo do piramida u Gizi, poznata slika sa svih razglednica i prva asocijacija kada se spomene Egipat. Razgled piramida te mogućnost ulaska u najveću Keopsovu piramidu (doplata), odlazak do Sfinge- čuvarice piramida.  Pauza za ručak, te kraći posjet jednoj od parfumerija. Nastavak do Egipatskog muzeja koja sadrži i  zbirku Tutankamonovog blaga.
Netaknutu grobnicu faraona Tutankamona otkrio je 1922 Howard Carter u Dolini kraljeva. Neki dijelovi blaga pohranjeni su u muzeju i dostupni za javnost. Vrijeme za razgled. Nakon razgleda polazimo prema hotelu. Povratak u hotel oko ponoći.
Za one koji ostaju u hotelu slobodan dan za vlastite programe.
Kairo je glavni grad Egipta. Procjenjuje se da njegova aglomeracija iznosi 15,2 milijuna stanovnika i po tome je trinaesti grad po veličini u svijetu.
Smješten je na obalama i otocima Nila u sjevernom Egiptu, malo južnije od mjesta gdje rijeka napušta svoju pustinjom obrubljenu dolinu i gdje se grana u tri rukavca te započinje deltu Nila.
Najstariji dio grada je na istočnoj strani rijeke. Novi dio se postupno se širi zapadno, okružujući zelene površine doline Nila. U pustinji zapadno od grada je dio drevne nekropole Memphis, na platou Gize, sa svoje tri velike piramide, od kojih je jedna Keopsova piramida (jedina preostala građevina od sedam drevnih svjetskih čuda).  Oko 18 kilometara južno od Kaira je smješten stari grad Memphis koji graniči s nekropolom Saqqara. Ovi gradovi su drevne prethodnice Kaira. (izvor Wikipedjia)

7dan – subota SUPER  SAFARI I BEDUINSKA VEČERA
Doručak te slobodno vrijeme za plažu ili odlazak do Hurgade na šetnju ili kupnju još po nekog suvenira.
U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na Super safari (doplata). Jeepovima odlazimo na vožnju kroz pustinju do beduinskog sela gdje će te moći isprobati vožnju kvadovima ili jahati na devi. Večera u beduinskom selu uz folklorni program je  doživljaj za posljednju večer u Egiptu prije povratka kući. Povratak u hotel. Noćenje.
Za sve koji ostaju u hotelu – dan za odmor i opuštanje uz all inclusive uslugu.

8 dan – nedjelja  MAKADI BAY – HURGADA – LJUBLJANA – ZAGREB
Doručak i slobodno vrijeme do odjave iz hotela.(ovisno o vremenu leta) Transfer autobusom do zračne luke Hurgada i polet zrakoplova prema Ljubljani.  Po slijetanju u Ljubljanu te nakon obavljanja carinskih formalnosti polazak autobusa prema Zagrebu.
Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi u izabranom hotelu i izabranom datumu polaska

Datum polaska The Grand Makadi*****, (soba delux) Sunwing Waterworld Makadi***** (Junior suite) Makadi Palace*****(Junior suite)    
22.-29.03.2020.  5.390 kn 5.795 kn 5.590 kn    
17.-24.05.2020. 5.390 kn 8.350 kn 5.590 kn    
14.-21.06.2020. 5.390 kn 6.980 kn 5.590 kn    
11.-18.10.2020. 5.390 kn 6.735 kn 5.990 kn    

Cijena uključuje:

 • transfer na relaciji Zagreb – Zračna luka Brnik – Zagreb
 • let na relacija Ljubljana – Hurgada – Ljubljana
 • zrakoplovne pristojbe, obrok na letu
 • predanu prtljagu 20 kg po osobi
 • ručnu prtljagu   max 5 kg po osobi
 • transfer na relaciji zračna luka Hurgada- hotel – zračna luka
 • pratitelja putovanja
 • asistenciju pri izradi vize u zračnoj luci
 • 8 dana/ 7 noći  u izabranom hotelu na osnovi all inclusive usluge
 • policu jamčevnog osiguranja
 • policu od odgovornosti
 • organizaciju i izvedbu programa

Cijena ne uključuje

 • trošak izrade vize za Egipat (28 eura- plaća se prilikom slijetanja u zračnu luku u Hurgadu)
 • policu putnog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja (info izračun po osobi 210 kn – Allianz)
 • troškove osobne potrošnje
 • trošak napojnica
 • sve što nije navedeno pod cijena uključuje

Obavezne nadoplate:

viza za Egipat 28 eura / osoba

 

Moguće doplate – Fakultativni izleti –

minimalan broj osoba za izlete je 12,  cijene su informativne i podložne promjenama na što Agencija nema utjecaj

Izleti se najavljuju u agenciji, a plaćaju na licu mjesta u eurima

 

Izlet Luksor / Karnak i Dolina kraljeva  – 70 eure (uključen izlet autobusom, posjet hramu u Karnaku, Luksor, hram kraljice Hačepsut, Memonovi kolosi,Dolina kraljeva – ulaz u tri grobnice, vožnja Nilom, buffet ručak u restoranu – piće nije uključeno)

Hurgada – Grand Aquarium – 30 eura  – odlazak do Hurgade autobusom, uključena ulaznica za aquarium i povratak autobusom do hotela)

Plava vodena avantura  i Rajska plaža – 30 eura  trajanje od 8h do 16h uključeno:transfer od i do hotela, snorkeling (ronjenje uz pomoć dihalica, maski i peraja), ribolov, vožnja bananom, Rajski otok u trajanju 1-1.5 sat, ručak – morski plodovi. u cijenu uključene maske, peraje i dihalice te oprema za ribolov.

Kairo- Giza i Egipatski muzej –  75 eura  izlet u Kairo autobusom uključuje:, Obilazak nacionalnog muzeja, blago Tutankamona, obilazak piramida u Gizi i Sfinge, buffet ručak u resoranu- piće nije uključeno, posjeta parfumeriji i prezentacija parfema uz čaj ili kavu.

Super safari i beduinska večera – 35 eura ( uključeno: transfer od i do hotela,vožnja Jeepovima po pustinju, vožnja kvadovima, jahanje na devama, večera u beduinskom selu uz folklorni program)

 

Usluga all inclusive:

obuhvaća buffet doručak, ručak i večeru u izabranom hotelu. Uključena su sva bezalkoholna i alkoholna pića domaće proizvodnje. Gosti kompleksa imaju neograničenu konzumaciju flaširane vode. U poslijepodnevnim satima uz kavu ili čaj možete se osladiti palačinkama, fritulama ili nekim drugim zagriskom. Većina barova radi do ponoći, ali u lobiju svakog hotela je šank koji je dostupan gostima 24 sata.

Svi gosti prilikom dolaska u hotel dobiti će narukvice koje su obvezni nositi cijelo vrijeme boravka. Osim toga svaki od gostiju zadužiti će karticu za ručnik za plažu. Prilikom dolaska na plažu svoju karticu zamijenite za ručnik, a prilikom povratka s plaže i vračanja ručnika ponovo dobijete svoju karticu. Na taj način osigurani su vam čisti ručnici svakog dana.

Unutar kompleksa postoji nekoliko a la carte restorana u koje možete odvesti dragu osobu ili cijelo društvo na večeru. U restoran je potrebno naručiti se dan ranije odnosno rezervirati stol. U cijenu boravka uključena vam je jedna večera u a la carte restoranu s nekoliko menua na izbor. Piće nije uključeno u cijenu i plača se posebno.

Kupanje je dozvoljeno na svim bazenima (ako ne postoje druge upute) Hotel Makadi SPA je isključivo za odrasle te nemaju sobe s pomoćnim krevetima.

 

Napojnice:

napojnice nisu obvezne, ali su dobrodošle i znak su zahvalnosti prema osoblju koje se brine o vašem boravku.

U Egiptu su plaće  vrlo niske i gotovo sve djelatnosti se oslanjaju na napojnice. Pristojno je u sobi ostaviti euro po danu za poslugu koja brine o čistoći vaše sobe, okoline i  kompleksa hotela. Isto tako u restoranu gdje odlazite na doručak, ručak i večeru preporuka  je ponekad ostaviti napojnicu. U kafićima i restoranima ostavljaju se napojnice u visini 5-10%  iznosa računa.

Na nekim izletima ili krstarenju Nilom – napojnice se skupljaju za cijeli tim ljudi koji sudjeluje u organizaciji istog.

 

Viza:

pri slijetanju u zračnu luku u Hurgadu potrebno je izraditi vizu. Postoji nekoliko šaltera na kojima se viza izrađuje i proces traje nekoliko minuta. Nakon što ispunite formular za vizu službenicu vam zalijepe vizu u vašu putovnicu. Prilikom izlaska iz prostora prihvata punika obavezno morate dobiti žig na vizu kako ne bi imali problema pri povratku.

Važna napomena: pri putovanju u Egipat putovnica mora biti važeća još minimalno 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. U slučaju da vam putovnica vrijedi kraće od 6 mjeseci neće vas pustiti u Egipat.

Prtljaga:

svaki od putnika ima pravo nositi kofer težine 20 kg i ručnu prtljagu do 5 kg. (višak prtljage naplaćuje se  – 10 eura po kilogramu)

Osobe s djecom u zrakolov mogu unjeti  i sklopiva kišobran kolica – bez nadoplate. Velika kolica idu u prtljažni prostor i nadoplta je po kilogramu. Boce i oprema za ronjenje mora se najaviti te se plaćaju zasebno.

Program je izrađen na minimum 18 putnika.

U slučaju manjeg broja putnika agencija ima pravo na promjenu cijene.

 

Polica osiguranja:

U Egiptu putnici nemaju pokriveno zdravstveno osiguranje te preporučamo da prije odlaska na put uplatite policu osiguranja.

Informativna cijena zdravstvenog osigurnja Allianz po osobi za 8 dana 112 kn. Polica za osiguranje od otkaza puta od strane putnika računa se prema kojeficjentu 1,8% od cijene aranžmana.

Za detaljan izračun molimo da upitate u agenciji ili kod osiguravajuče kuće po vašem izboru.

 

Opisi hotela:

The Grand Makadi hotel 

LOKACIJA
Hotel leži neposredno na zasebnoj plaži s koraljnim grebenom. Promenada uz plažu vodi do obližnjih hotela lanca RED SEA HOTELS – MAKADI PALACE, MAKADI SPA i SUNWING WATERWORLD MAKADI. Ulaz u more moguć je s mola (75 m), koji seže do koraljnog grebena (preporučujemo obuću za vodu) ili po pješčanoj stazi (ovisno o plimi i oseki). Više puta dnevno je organiziran besplatan prijevoz do središta Hurgade (30 kilometara). Zračna luka udaljena je približno 35 minuta vožnje.
OPREMA
Hotelski kompleks sastavljen je od više međusobno povezanih zgrada i nudi boravak u 302 sobe. Hotel se ponosi prijemnicom s recepcijom (besplatan pristup bežičnom internetu), samoposlužnim restoranom, četiri à la carte restorana (nude raznolike internacionalne specijalitete, talijanske specijalitete, laka jela i orijentalne poslastice), barom, malim trgovinama te barom s pogledom na prekrasan vrt. Bar u predvorju hotela i posluga u sobu dostupni su 24 sata dnevno, uz doplatu. Besplatna upotreba ležaljki, suncobrana i podloga, na bazenu i plaži. Ručnici za plažu goste čekaju u sobi, u torbi za plažu.

SOBE
Deluxe soba (DZX/EZX) ima tuš kabinu, WC, sušilo za kosu, mini hladnjak, SAT TV, telefon, sef, klima uređaj (sezonski) i balkon.
Junior suite (DZJ/EZJ) jednako je opremljena, no prostranija i s garniturom za sjedenje.
Obiteljska soba (FZ3/FZ4/FZ5) je opremljena jednako kao deluxe soba, no ima dodatnu spavaonicu, odvojenu. Za boravak tri ili više osoba u sobi je bračni krevet te pomoćni ležajevi.

SPORT I ZABAVA
Odbojka na pijesku, aerobik, vodena gimnastika, vaterpolo, sportske aktivnosti. Dnevni zabavni program, a navečer živa glazba. Uz doplatu: šest osvjetljenih i neosvjetljenih teniskih igrališta, nogomet i fitness centar u Makadi Mallu. Ronilački centar na kraju promenade.
HRANA I PIĆE
All inclusive: samoposlužni doručak, ručak i večera, poslijepodne snack, pecivo, sladoled, kava i čaj. Lokalna bezalkoholna pića dostupna su 24 sata na dan, lokalna alkoholna pića od 10 do ponoći. Dodatna ponuda à la carte večeri u hotelu Makadi Palace i ulici MAKADI MALL (uz prethodnu rezervaciju). Obavezno je nošenje all inclusive narukvice.

 

Sunwing Waterworld Makadi Hotel

LOKACIJA
Jedini hotel lanca RED SEA HOTELS s vodenim parkom. Široka pješčana plaža i koraljni greben mame k bezbrižnom ronjenju i snorkelingu (preporučujemo obuću za vodu). Promenada uz plažu vodi uz obližnje hotele lanca RED SEA HOTELS, MAKADI SPA, MAKADI PALACE i GRAND MAKADI. Tu se nalazi i MAKADI MALL s raznolikom ponudom barova, trgovina i restorana. Besplatan autobusni prijevoz do 30 kilometara udaljene Hurgade (uz prethodnu rezervaciju). Udaljenost od zračne luke približno 33 kilometra.
OPREMA
U raskošnom hotelskom kompleksu, građenom u orijentalnom stilu, nalazi se prijemnica s recepcijom (besplatan pristup bežičnom internetu) i barom. Tu se nalaze i restorani s raznovrsnim specijalitetima, u čijem prelijepom okruženju možete uživati, uz natkrivene i otvorene terase. Večernja zabava je organizirana u Show baru, na obalnoj promenadi. U vanjskom predjelu nalazi se veliki vodeni park s toboganima, ukupne dužine 515 metara (tobogani, slapovi, spora rijeka, bazeni). Neki bazeni grijani su zimi. Ležaljke, podloge i suncobrani besplatno su dostupni na bazenima i plaži. Prilikom prijave u hotel, na recepciji ćete primiti karticu za besplatno korištenje ručnika za plažu. U blizini Relax bazena su ljekarna i male trgovine.
SOBE
Junior suite (DZJ/EZJ) ima spavaonicu s kutkom za sjedenje, kadu ili tuš kabinu, WC, sušilo za kosu, mini hladnjak, SAT LCD TV, telefon, sef, klima uređaj (sezonski) i balkon.
Grand suite (DSD) ima spavaću sobu i dnevni prostor odvojene vratima.
Obiteljski suite (FS3/FS4/FS5) veća je soba, sa spavaonicom i dnevnim prostorom.
Happy baby suite (JHB) primjerena je za parove s malom djecom. Obitelji u sobi čeka dodatna dječja oprema. Ima i vrt s travom, zaštićen ogradom i vratima.
Velike obiteljske sobe namijenjene su boravku do 6 osoba, s odvojenom spavaćom sobom i dnevnim prostorom (koji može služiti i kao spavaonica), a nalaze se u depandansi SUNWING FAMILY STAR. Opremljene su bračnim krevetom, dvama odvojenim krevetima te kaučem na razvlačenje. Odvojena kupaonica i WC.
SPORT I ZABAVA
Aerobik, vodena gimnastika, navečer raznolik zabavni program, uz živu glazbu i predstave. Uz doplatu: biljar, stolni tenis, video igre. U MAKADI MALLU tenis, nogometno igralište i fitness. Neposredno na plaži ronilački centar Aquarius Diving.
HRANA I PIĆE
All inclusive: samoposlužni doručak, ručak i večera, poslijepodne snack, sladoled, vafli, kava i čaj. Hotel ima i à la carte restorane (mediteranska, meksička, talijanska, Njemačka kuhinja) te MAKADI MALL (uz prethodnu rezervaciju, posebni specijaliteti uz doplatu). Lokalna bezalkoholna pića dostupna su 24 sata na dan, lokalna alkoholna pića besplatna su od 10 do ponoći. Obavezno nošenje all inclusive narukvice.

 

The Makadi Palace Hotel

LOKACIJA
Hotel Makadi Palace nalazi se neposredno uz vlastitu, široku pješčanu plažu, 30 kilometara južno od Hurgade, u zaljevu Makadi Bay. Široka zasebna plaža i koraljni greben koji oduzima dah mame na bezbrižno ronjenje u šarenom podvodnom svijetu (preporučujemo obuću za vodu). Čudesna promenada uz plažu vodi do obližnjih RED SEA hotela, MAKADI SPA, SUNWING WATERWORLD MAKADI i GRAND MAKADI. Besplatan autobusni prijevoz do Grand Malla, u središtu grada.
OPREMA
U prijemnici hotela, okruženi bujnim raslinjem, nalaze se recepcija (besplatan bežični internet) i bar. Prostrani hotelski objekt ima 511 soba i ponosi se privlačnim bazenskim kompleksom (obnovljen u sezoni 2016. – 2017.) i odvojenim dječjim bazenom. Ležaljke, podloge i suncobrani dostupni su besplatno. Ručnici za plažu goste čekaju u sobi, u torbi za plažu. Joker lounge bar i Stan Getz Piano Bar goste mame zabavnim večernjim programom i živom glazbom. Elegantni restorani Dome i Melange nude ukusne samoposlužne specijalitete, dok vas u restoranima Sunset i Rendezvous čeka poslijepodnevni snack. Mini market i male trgovine nalaze se uz plažu.
SOBE
Junior suite (DZJ/EZJ) je standardno opremljena minibarom, SAT TV, telefonom, sefom, tuš kabinom ili kadom, WC-om, sušilom za kosu, klima uređajem (sezonski), udobnom kutnom garniturom, balkonom ili terasom.
Big junior suite (DBJ/EBJ) opremljena je poput junior suite, no nešto veća.
Boravak u junior suite i big junior suite: najviše 2 odrasle osobe i 2 djece (bračni krevet i pomoćni ležaj).
Grand suite (DSD) obuhvaća dvije spavaće sobe i veliku kupaonicu. Boravak: najviše 3 odrasle osobe i 1 dijete ili 2 odrase osobe i 2 djece.
SPORT I ZABAVA
Stolni tenis, odbojka na pijesku, aerobik, gimnastika u vodi, vaterpolo, sportske aktivnosti, igre i natjecanja. Uz doplatu: šest osvjetljenih i neosvjetljenih teniskih igrališta te nogometno igralište, ulaz u Makadi fitness i masaže. Dnevni zabavni program, a navečer živa glazba. Na plaži ronilački centar Aquarius diving.
HRANA I PIĆE
All inclusive: samoposlužni doručak, ručak i večera. Mogućnost à la carte večere u kineskom restoranu Tai Garden, internacionalnim restoranima Discovery i Botanical Garden (uz prethodnu rezervaciju). Poslijepodne snack i jela s roštilja. Lokalna bezalkoholna pića u različitim su barovima dostupna 24 sata na dan, a lokalna alkoholna pića besplatno od 10 do ponoći. Dodatni restorani sa specijalitetima u ulici MAKADI MALL (uz prethodnu rezervaciju, piće uz doplatu). Posebni specijaliteti u à la carte restoranima uz doplatu. Obavezno je nošenje all inclusive narukvice.

pošalji upit

Galerija slika:

[nggallery id=88]

Video: