Gardaland Magic Halloween – 2 dana

Za ulazak u Italiju od 01.06.2022. – nije potrebna COVID putovnica niti antigenski test

Trenutne odredbe za ulazak u Italiju možete provjeriti na https://rb.gy/d4yzv6 ili  ovdje


Svi programi za Gardaland Gardaland 1/2/3 – dana


 

 

Gardaland Magic Halloween i safari park

– 2 dana 2022.

 2 dana autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke – uključen polupansion

First minute cijena 620 kn

 

Termini putovanja: 

//29.-30.10./05-06.11.2022.

Posjetite najveći zabavni park u ovom dijelu Evrope- Gardaland… Uživajte u adrenalinu i avanturi!
Posjetiti ćemo i zoološki vrt Parco Natura Viva i upoznati se sa brojnim životinjskim vrstama…
Program putovanja:
1. dan

Polazak autobusa u  1:30  sati sa Zagrebačkog velesajma – glavni ulaz (ulaz jug). Vožnja kroz Karlovac i Rijeku (moguć ukrcaj putnika Karlovac 2:00 – Petrol benzinska i na Vratima Jadrana – 3:30) uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Predviđeni dolazak u park Gardaland oko 9:30. U 10:00 sati park otvara svoja vrata za cijelodnevno uživanje u adrenalinskim atrakcijama.

Prvi Dive coaster u Italiji; Oblivion!   SHAMAN – VIRTUALNA REALNOST,  4 D AVANTURA – PLAVI TORNADO – COLORADO – KRALJEVSTVO FANTAZIJE – LETEĆI OTOK – PREZZEMOLO LAND – ČAROBNO BRDO – KUĆA MAGIJE – RIO BRAVO – SEKVOJINA AVANTURA – RAMZES – MAMUT – RAPTOR, kino i cirkuske predstave. Mogućnost posjeta parku Sea Life – (za park je potrebno ulaznicu kupiti na licu mjesta)  i čudesnom svijetu riba i morskih bića.
Ostanak u Gardalandu do 19:00 sati. Vožnja do hotela, smještaj u sobe, večera, noćenje.
2. dan
Doručak i odjava iz hotela te vožnja u smjeru  PARCO NATURA VIVA. Prvo ćemo se autobusom provozati  SAFARI PARKOM, gdje životinje slobodno šeću  te nam poneke zapriječe put dalje, a znatiželjne žirafe ponekad gurnu glavu u autobus. Po završetku safarija odlazimo u ZOO vrt gdje će nas dočekati crveni flamingo, pande, deve, lemuri, nilski konj, tigrovi i još mnoge zanimljive vrste. Ostanak u parku do 14:00.
Polazak autobusa u smjeru Noventa di Piave – designer outlet-  gdje  ćemo napraviti pauzu za okrjepu, kavu ili kraću kupnju. Predviđena pauza sat i trideset minuta ( ovisno o prometu na cesti pratitelj ima pravo korekcije vremena za pauzu)
Nastavljamo putovanje prema Rijeci, Karlovcu i Zagrebu.
Predviđeni dolazak na krajnje odredište u kasnim večernjim satima.
Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi:
First minute cijena 625 kn  ( 82,95 eura)
Redovna cijena aranžmana: 670 kn (88,92 eura)

***First minute cijena vrijedi do 40 dana prije puta ili do popunjenja određenog broja mjesta predviđenih po FM cijeni

Popusti:
jedno dijete do 12 godina – 12% popusta uz dvije odrasle osobe na trećem ležaju.
Osobe iznad 12 godina na trećem ležaju ne ostvaruju popust.
Djeca do 12 godina na osnovnom ležaju ne ostvaruju popust.
CIJENA UKLJUČUJE:
  • prijevoz turističkim autobusom
  • smještaj u hotel 3*   u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama  / TWC
  • 1 polupansion u hotelu (večera i doručak)
  • pratitelja putovanja
  • organizaciju putovanja
  • osiguranje od odgovornosti
  • sve pripadne poreze
CIJENA NE UKLJUČUJE:
ulaznice za Parco Natura Viva, Park Gardaland i park See Life, vlastitu potrošnju, putno i zdravstveno osiguranje te osiguranje od otkaza puta
*** hoteli u Italiji uveli su boravišnu pristojbu koja iznosi od 1,5 do 5 eura po osobi (krevetu) i noći ovisno o kategorizaciji i poziciji hotela,  obavijest u završnom pismu

DOPLATE za ulaznice: 

1-dnevna ulaznica za GARDALAND  240 kn po osobi (32 eura), djeca niža od 1 metar besplatno

Ulaznica za PARCO NATURA VIVA : odrasli 17 eur, djeca 6-12 godina i stariji od 65 godina 11 eur, djeca 3-5 godina 8 eur, djeca mlađa od 3 godine besplatno.

 

 

Mogućnost nadoplate ulaznica na licu mjesta u Parku Gardaland

za ulaznicu SEA LIFE AQUARIUM po osobi 5 EUR uz kupljenu ulaznicu za Gardaland (kupovina u parku)
za ulaznicu LEGOLAND® po osobi do 15 EUR uz kupljenu ulaznicu za Gardaland (kupovina u parku)
*** prema cijeni ulaznica iz veljače 2022. godine – cijena ulaznica može biti podložna promjenama

 

Minimalan broj putnika prema navedenim cijenama: 45 – 55 osoba
U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika  ili na otkaz putovanja.
Nadoplata po osobi na bazi minimum:
40- 44 plativih aranžmana:   30 kn
35 -39 plativih aranžmana:    45 kn
30- 34 plativih aranžmana:    75 kn
25 -29 plativih aranžmana   160 kn
Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.
Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.
Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do  dva dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.
Vrijede Opći uvjeti putovanja
ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA
VAŽNE NAPOMENE VEZANE UZ COVID

Temeljem Vladine Uredbe od 26. travnja Italija je započela s postupnim ukidanjem mjera koje su ograničavale gospodarske i društvene aktivnosti.

Uredbom talijanskog ministarstva zdravstva u razdoblju od 16. svibnja do 30. srpnja 2021. godine, ukinuta je odredba o petodnevnoj samoizolaciji, za sve putnike koji dolaze u Italiju iz zemalja EU. Ostaje i dalje važeća odredba prema kojoj za ulazak u Italiju moraju predočiti negativan PCR test ili antigenski brzi test ne stariji od 48 sati.

U slučaju promjene cijene goriva za više od 5% – agencija ima pravo na promjenu cijene 

Sve odredbe o putovanju u Italiju možete vidjeti ovdje

Nije potreban COVID certifikat

Podsjećamo da je za pristup nekim od sadržaja koji su dostupni UNUTRAŠNJEM Resortu, kao što su kina, kazališta i predstave na otvorenom ili u zatvorenom, obavezno nošenje maske FFP2.

VAŽNE NAPOMENE
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta
– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.
– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42