Ljubljana i shopping u BTC-u i PRIMARKu 2021

Aktualne odredbe za ulaz u Republiku Sloveniju možete pogledati ovdje

Obavite shopping i razgledajte Ljubljanu

*** Važno: prilikom dolaska na izlet molimo putnike da obavezno koriste zaštitne maske i dezinfekcijska sredstva za ruke kako bi maksimalno smanjili mogućnost od širenja zaraze COVID – 19

#ostaniodgovoran

Datum polaska:

18.09.2021.

02.10.2021.

30.10.2021.

18.11.2021.

27.11.2021.

11.12.2021.

Cijena po osobi od: 100 kn

PRIMARK –  modna marka poznata među mladima nudi modnu odjeću i obuću po prihvatljivim cijenama

Ostanak u BTC City parku moguć  do 18:15 sati

 

PROGRAM PUTOVANJA: 

 

Polazak  autobusa s južnog parkirališta Zagrebački Velesajam  – glavni ulaz  u 7,:30 sati. Vožnja Hrvatskom i Slovenijom uz usputna zaustavljanja do Ljubljane. Odlazimo u pravcu BTC City šoping centra – Ljubljana. Predviđeni dolazak je oko 9:00(Za sve koji žele cijeli dan provesti u centru grada moguć iskrcaj putnika u blizini autobusnog kolodvora.)

Više od 450 trgovina u BTC Cityju nude proizvode raznih ponuđača uključujući Apple, Benetton, Boss, C&A, Desigual, Furla, Gap,, Kenzo, Police, Ralph Lauren, Rossignol, Roxy, Samsonite,  Ugg, Under Armour, Zara te od  i Primark, kao i razne druge marke.

Osim robnih kuća i trgovina koje nude proizvode renomiranih svjetskih i slovenskih brendova možete pronaći i brojne lijepe butike i male specijalizirane trgovine.  Tijekom cijele godine, bez obzira na godišnje doba, možete uživati ​​u raznim događanjima od kulturne i sportske ponude, te gastronomskih užitaka.

U 15,00 autobus će krenuti od BTC City centra prema centru Ljubljane. Šetnja pješačkom zonom preko Tromostja, Starog Mestnog trga, gradske tržnice ili Mesarjevog mostas sve do Zmajskog mosta ili starog grada uz pratitelja putovanja.

Za one koji ne žele u centar Ljubljane jer nisu stigli još sve kupit-  moguć ostanak u BTC-u cijeli dan.

Polazak iz Ljubljane u smjeru BTC-a u 18:00 iz BTC a u 18:15 sati.

 

CIJENA PO OSOBI: 100,00 kn

Minimalan broj putnika  55 osoba

Cijena uključuje:

  • putovanje turističkim autobusom
  • pratitelja putovanja
  • šetnja Ljubljanom uz pratitelja putovanja
  • obvezno jamčevno osiguranje za putničke agencije

Cijena ne uključuje:

  •  troškove osobne potrošnje
  • putno zdravstveno osiguranje za pojedinca
  • sve što nije navedeno pod cijena uključuje

 

Cijena je bazirana na 55 plativih aranžmana, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija ima pravo promjene cijene ili otkaza putovanja.

Predlažemo policu putnog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja

U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj  u tablici za manji broj putnika ili na otkaz putovanja.

Nadoplata za manji broj putnika od:

do 49- 54 plativih aranžmana: 5 kn

do 44-49 plativih aranžmana: 10 kn

do 39-43 plativih aranžmana:  15 kn

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.

A OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA

 

 

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Vrijede Opći uvjeti agencija Best Travel

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42