Sajam ljepote – Cosmoprof – Bologna – 1 dan

VAŽNA OBAVIJEST: zbog trenutne situacije vezane uz korona virus određen je novi datum održavanja sajma Cosmoprof. Sajam će se održati u terminu 11.-15.06.2020. 

 

 

Bologna – Cosmoprof

Izložbeno – prodajni i edukativni sajam ljepote

Datum:  14.06.2020.

Cijena putovanja od: 260 kn

 

1.dan: ZAGREB, KARLOVAC,RIJEKA-BOLOGNA

 

Polazak autobusa  iz Zagreba ispred južnog ulaza u Zagrebački Velesajam u 1;00 sat. Nastavak vožnje do Karlovca (Petrol benzinska postaja u 1,30) te dalje do stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 3.10 sati. Nastavljamo vožnjom kroz Sloveniju i Italiju do Bologne. Predviđeni dolazak u Bolognu oko 9 sati te odlazak na sajam. Cjelodnevni boravak na sajmu do 18,30.  Sajam je namjenjen svima koji se bave njegom i ljepotom. Bez obzira da li ste profesionalac ili amater ako uživate u uljepšavanju sebe i drugih ovo je pravo mjesto za vas. Na sajmu osim ponude najnovijih proizvoda ima i puno prezentacija najnovijih trendova te  edukacija i savjetovanja. Nakon posjeta sajma polazak prema Rijeci, Karlovcu i Zagrebu.  Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima. 

 

First minute cijena aranžmana: 260  kn

Redovna cijena aranžmana: 290 kn

First minute cijena vrijedi do 30 dana prije dana putovanja

Cijena aranžmana uključuje:

  • Prijevoz turističkim autobusom
  • licenciranog voditelja putovanja iz Zagreba
  • jamčevno osiguranje i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:

  • ulaznice za sajam Cosmoprof
  • osobnu potrošnju
  • policu zdravstvenog osiguranja

 

Informativne cijene ulaznice:

Ulaznica na sajam 40 € (online kupovina na https://www.cosmoprof.com/ticketing/) ili 65€ (na licu mjesta)

** ako želite agencija može za vas izvršiti kupnju ulaznica  do 10 dana prije polaska – najava i uplata ulaznice prilikom rezervacije 

DOPLATE:

Mogućnost nadoplate za odabir sjedala u autobusu ili dodatnog sjedala za veću komociju (nije obavezna):

Dodatno sjedalo za veći komoditet: 230,00 kn

sjedala 3 i 4 u prvom red doplata po osobi 100 kn
sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn
bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn

 

Program je izrađen na min. 55 prijavljenih putnika.

U slučaju manjeg broja putnika agencija ima pravo promjene cijene ili otkaza putovanja

U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika ili na otkaz putovanja.

Nadoplata za manji broj putnika od:

50-54  plativih aranžmana: 10 kn

45-49 plativih aranžmana: 15 kn

40–44 plativih aranžmana: 25 kn

35-39 plativih aranžmana: 50 kn

28 – 34 plativih aranžmana: 80 kn

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.

ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA
VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42