Trst i dvorac Miramare – 1 dan autobusom|od 205 kn

Idemo u Trst na kavu i čokoladu

Grad kulture, mladosti i obrazovanja…

Datum putovanja:

26.06.2021.

25.09.2021.

 

 

Cijena : 205 kn

 

Autobusom iz Zagreba, Karlovca  i Rijeke

 

Program putovanja:

Polazak autobusa s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u 6:30, (Karlovac 7:00 – Petrol, Vrata Jadrana u 8:30) Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Po dolasku do dvorca Miramare  slijedi razgled.

Dvorac je dao sagraditi habsburški nadvojvoda Maksimilijan 1860. godine. Samo sedam godina kasnije pogubljen je u Meksiku  kao meksički car.  Njegova supruga Charlotte, vratila se u dvorac i u njemu poludjela. Osim prostorija koje se obilaze, posebnu pozornost privlače i vrlo lijepi vrtovi koji okružuju sam dvorac. Neke priće govore o tome da je u dvorcu voljela odsjedati carica Sisi.

Nakon razgleda nastavljamo vožnju do Trsta, glavnoga grada talijanske regije Friuli-Venezia Giulia i obilazak njegovog središta: Via Mazzini – Piazza della Borsa – Piazza dell’Unità d’Italia – brežuljak San Giusto. Trst je postao pravi kulturni centar i više nije poznat samo po trgovini kao u nekadašnje doba.

Poslastica za gurmane- posjetite jedan od bolje opremljenih Restoran&delikatesa Eataly na rivi i uživajte u sjajnoj ponudi hrane i vina te  u slatkim mirisima i okusima jedne od najomilljenijih delicija – čokolade.

Slijedi slobodno vrijeme za šetnju gradom, capuccino ili odlazak u shopping.

Polazak iz Trsta 0ko 17 sati.

 

 

Cijena programa po osobi:  210,00 kn
First minute cijena: 205,00 kn

Cijena uključuje:

Prijevoz turističkim autobusom prema programu

Turističkog pratitelja tijekom putovanja

Razglede prema programu

Jamčevno osiguranje, orgranizaciju i provedbu izleta

 

Cijena ne uključuje:

Putno osiguranje

Troškove osobne potrošnje

Ulaznicu u dvorac Miramare: 12 € po osobi/ odrasli, 8 € osobe od 18-25 godina, mlađi od 18 god. ne plaćaju ulaznicu  – rezervacija u agenciji – plaćanje na licu mjesta (rezervacija, ulaznica, parking)

Obvezna doplata:

Ulaznicu u dvorac Miramare: 12 € po osobi/ odrasli, 8 € osobe od 18-25 godina, mlađi od 18 god. ne plaćaju ulaznicu  – plaćanje na licu mjesta (minimalno 25 osoba)

 

Minimalan broj putnika prema navedenoj cijeni je 45

 

Nadoplata za manji broj putnika od:

do 44 plativih aranžmana: 10 kn

do 40 plativih aranžmana: 15 kn

do 35 plativih aranžmana: 25 kn

 

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.

Važne napomene vezane uz putovanja za vrijeme trajanja pandemie COVID – 19

Obavezno ponijeti maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva za ruke.

VAŽNO:
U slučaju donošenja mjera od strane Stožera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske (unutar 14 dana do dana putovanja)
– da za putovanje u određenu zemlju uvedu mjere obveznog testiranja na Covid-19 ili karantene za državljane Republike Hrvatske
– obveznu samoizolaciju/karantenu prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije
– obveze testiranja na virus Covid-19 prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije
– zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju
– bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.
Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 2 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije.

 

 

OSTALE VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat dijela sredstava od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge. Osiguravajuće kuće ne pokrivaju pandemie), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajnja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Vrijede Opći uvjeti agencija Best Travel

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42