Gardaland -Safari park- Movieland/Caneva World -Best travel|3dana 2021

Gardaland -Safari park- Movieland/Caneva World -Best travel|3dana 2021 Gardaland -Safari park- Movieland/Caneva World -Best travel|3dana 2021 Gardaland -Safari park- Movieland/Caneva World -Best travel|3dana 2021

Parkovi se otvaraju 15.06.2021.

Unutar parkova obavezno je nošenje zaštitnih maski

 

Zabava u tri dana:

Gardaland- Sea Life- Safari park- Movieland i Caneva World

 

Datum polaska: 16.-18.07.2021. // 27.-29.07.2021.// 13.-15.08.2021.

Cijena po osobi od 949 kn

 

 

3 dana autobusom iz Zagreba / Karlovca  i Rijeke

 

Čaroban svijet zabave i bujica adrenalina – nezaboravan provod u najluđem zabavnom parku Italije. Usput doživite ugođaj pravog safarija vožnjom između lavova, tigrova, žirafa, nosoroga i drugih životinja u Safari parku te posjet svijetu filma i zabave u Movielandu…. Savršen vikend za svakoga….

Program putovanja:
1. dan
Polazak autobusa u 04:00 sati – mjesto polaska u završnom pismu. Vožnja kroz Karlovac i Rijeku (moguć ukrcaj putnika Petrol benzinska- Karlovac 04:30 i  Vratima Jadrana 06:10) uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora.
Nastavak putovanja preko Sovenije i dalje Italijom do zabavnog parka MOVIELAND i CANEVA AQUAPARK. U Movielandu ne propustite Rollercoaster Diabolik,a svakako posjetite i PARCO STUDIO u kojem će vam John Rambo biti prijatelj, ono što je vama teško, on uživa u tome, vatra, vodopadi, potresi…Jeste li dovoljno hrabri za putovanje na autobusu Magma 2 nakon atomskog napada ili roniti u podmornici U-571? Isprobajte svoje vještine i opustite se uz Movieland Studio show, koji će vas odvesti na mjesta gdje snovi postaju stvarnost.
Osim posjet Movielandu svakako ponesite i kupaće kostime jer će vam biti potrebni za AQUAPARK. Ako želite još adrenalina isprobajte mokri slobodan pad ili sput toboganom, možete uživavi u brzoj i sporoj rijeci ili  jednostavno odmoriti na pješčanoj plaži pod pakmama.
Do parka Movieland nalazi se Medieval Times. U 19:00 sati počinje Viteška večara – MEDIEVAL TIMES (ulaznica uz doplatu),  Show sa uključenom večerom u sklopu Canevaworlda, gdje možete doživjeti ugođaj Srednjeg vijeka sa igrama izazova i borbe na konjima uz bogatu vitešku večeru sa neograničenom količinom coca-cole i piva.  Nakon završetka odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.
2. dan
Doručak. Oko 9,30 polazak prema zabavnom parku GARDALAND.
Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama KUNG FU PANDA AKADEMIJA,  4 D AVANTURA – PLAVO TORNADO – COLORADO – KRALJEVSTVO FANTAZIJE – LETEĆI OTOK – PREZZEMOLO LAND – ČAROBNO BRDO – KUĆA MAGIJE – RIO BRAVO – SEKVOJINA AVANTURA – RAMZES – MAMUT – RAPTOR. Prvi Dive coaster u Italiji; Oblivion!  Mogućnost posjeta parku SEA LIFE  i čudesnom svijetu riba i morskih bića. Na trenutak postajete dio tog čarobnog morskog svijeta riba, meduza, velikih raža… Ako ste hrabri možete hraniti morske pse. (Sea Life otvoren je do 18 sati)
Povratak u hotel oko 18,00 sati. Noćenje.
3. dan
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak autobusom do safari parka PARCO NATURA VIVA.  Autobusom odlazimo na vožnju SAFARI PARKOM, u kojem životinje slobodno šeću. Okružiti će nas antilope, srne, žirafe a možete ugledati i nosoroga, lavove, hijene…
Nakon završetka safari vožnje odlazimo u zoološki vrt i Park dinosaura, s maketama u prirodnoj veličini.
Tokom posjeta vidjet ćete zebre, tigrove, čimpanze, vukove i mnoge druge životinje. Polazak iz parka u  15:00 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.
Redovna cijena programa:  1050,00kn po osobi
***First minute cijena:  949 kn po osobi
***FM cijena vrijedi do 30 dana prije putovanja odnosno do popunjenja određenog broja mjesta po FM cijeni
CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz turističkim autobusom prema programu
smještaj u hotel 3*  u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama s TWC -om
2 x noćenje s doručkom
pratitelja putovanja
organizaciju i provedbu putovanja
CIJENA NE UKLJUČUJE:
ulaznice za Parco Natura Viva, Gardaland i Movieland/Caneva World, vitešku večeru u Mediaval
*** hoteli u Italiji uveli su boravišnu pristojbu koja iznosi od  2 do 5 eura po osobi i noći ovisno o kategorizaciji i  poziciji hotela, plaćanje na licu mjesta – obavijest u završnom pismu
POPUSTI:
– jedno dijete do 12 godina ostvaruje 10% popusta na trećem ležaju u pratnji dvije odrasle osobe. Djeca na osnovnom ležaju ne ostvaruju popust.
DOPLATE u eurima na licu mjesta:
 1-dnevna ulaznica za GARDALAND  240 kn po osobi, djeca niža od 1 metar besplatno
Ulaznica za PARCO NATURA VIVA :
odrasli 17,00 eur, djeca 6-12 godina i stariji od 65  godina 10 eur, djeca 3-5 godina 7 eur, djeca mlađa od 3 godine besplatno.
Ulaznica za MOVIELAND  ili  CANEVA AQUAPARK: 21 eur po osobi (jedan park)
kombinirana ulaznica za MOVIELAND I CANEVA AQUAPARK: 28 € po osobi
Ulaznica za DINER MEDIEVAL TIMES: 25 € (za grupu od minimalno 20 osoba)

Minimalan broj  plaćenih putnika: 45 osoba

U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika  ili na otkaz putovanja.
Nadoplata po osobi na bazi minimum:
40 -44 plativih aranžmana: 45 kn
35 -39 plativih aranžmana:  75 kn
30- 35 plativih aranžmana:  105 kn
Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.
Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.
Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do  dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.
Vrijede Opći uvjeti putovanja
ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Vrijede Opći uvjeti putovanja

 

Važne napomene vezane uz putovanja za vrijeme trajanja pandemije COVID – 19

Obavezno ponijeti maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva za ruke.

VAŽNO:
U slučaju donošenja mjera od strane Stožera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske (unutar 14 dana do dana putovanja)
– da za putovanje u određenu zemlju uvedu mjere obveznog testiranja na Covid-19 ili karantene za državljane Republike Hrvatske
– obveznu samoizolaciju/karantenu prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije
– obveze testiranja na virus Covid-19 prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije
– zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju
– bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.
Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 2 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije.

pošalji upit

Galerija slika:

[nggallery id=87]

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42