Gardaland i Safari Park – 2 dana autobusom

Prema trenutnoj odredbi (07.06.2021.) za ulazak u Talijansku Republiku potrebno je imati PCR ili brzi antigenski test ne stariji od 48 sati.

 

Gardaland- Sea Life i Safari park- 2 dana 2021.

 2 dana autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke

First minute cijena 590 kn

 

Termini putovanja:

 09.-10.10.2021. 

30.-31.10.2021.

 

Posjetite najveći zabavni park u ovom dijelu Evrope… Uživajte u adrenalinu i avanturi!
Posjetiti ćemo i zoološki vrt Parco Natura Viva i upoznati se sa brojnim životinjskim vrstama…
NOVO 
NOVO U 2021
4 D avantura
DVODNEVNI IZLET – hotel 3* u okolici jezera Garda
Program putovanja:
1. dan
Polazak autobusa u 5:30 sati sa Zagrebačkog velesajma – glavni ulaz (ulaz jug). Vožnja kroz Karlovac i Rijeku (moguć ukrcaj putnika Karlovac 6,00 – Petrol benzinska i na Vratima Jadrana – 7,40) uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak u PARCO NATURA VIVA u okolici Verone. Posjet SAFARI PARKU, gdje životinje slobodno šeću i ZOOLOŠKOM VRTU, u sklopu kojeg se nalazi i Park dinosaura s maketama u prirodnoj veličini. Po završetku obilaska odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel, večera i noćenje.
2. dan
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak u smjeru zabavnog parka GARDALAND. Dolazak u park i uživanje u adrenalinskim atrakcijama.
Prvi Dive coaster u Italiji; Oblivion!   SHAMAN – VIRTUALNA REALNOST!
Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama 4 D AVANTURA – PLAVI TORNADO – COLORADO – KRALJEVSTVO FANTAZIJE – LETEĆI OTOK – PREZZEMOLO LAND – ČAROBNO BRDO – KUĆA MAGIJE – RIO BRAVO – SEKVOJINA AVANTURA – RAMZES – MAMUT – RAPTOR. Mogućnost posjeta parku Sea Life – (za park je potrebno ulaznicu rezervirati i kupiti unaprijed – 10 eura)  i čudesnom svijetu riba i morskih bića. Boravak u zabavnom parku do 18,00 sati.
Polazak iz Gardalanda u 18,00 sati. Dolazak u Zagreb predviđen u kasnim večernjim satima.
Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi:
First minute cijena 590 kn
Redovna cijena aranžmana: 650 kn

***First minute cijena vrijedi do 30 dana prije puta ili do popunjenja određenog broja mjesta predviđenih po FM cijeni

Popusti:
jedno dijete do 12 godina – 10% popusta uz dvije odrasle osobe na trećem ležaju
CIJENA UKLJUČUJE:
 prijevoz turističkim autobusom
smještaj u hotel 3*     u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama ( na upit)/ TWC
 1 polupansion u hotelu (večera i doručak)
pratitelja putovanja
organizaciju putovanja
 osiguranje od odgovornosti
CIJENA NE UKLJUČUJE:
ulaznice za Parco Natura Viva, Park Gardaland i park See Life, vlastitu potrošnju, putno i zdravstveno osiguranje
*** hoteli u Italiji uveli su boravišnu pristojbu koja iznosi od 1,5 do 5 eura po osobi i noći ovisno o kategorizaciji i poziciji hotela,  obavijest u završnom pismu

DOPLATE u eurima na licu mjesta:

1-dnevna ulaznica za GARDALAND  240 kn po osobi, djeca niža od 1 metar besplatno

Ulaznica za PARCO NATURA VIVA : odrasli 17 eur, djeca 6-12 godina i stariji od 65 godina 11 eur, djeca 3-5 godina 8 eur, djeca mlađa od 3 godine besplatno.

 

Minimalan broj putnika prema navedenim cijenama: 45 osoba
U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika  ili na otkaz putovanja.
Nadoplata po osobi na bazi minimum:
40- 44 plativih aranžmana:   35 kn
35 -39 plativih aranžmana:    55 kn
30- 34 plativih aranžmana:    90 kn
25 -29 plativih aranžmana   170 kn
23-24 plativih aranžmana    230 kn
20-22 plativa aranžmana     265 kn
Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.
Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.
Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do  dva dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.
Vrijede Opći uvjeti putovanja
ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA
VAŽNE NAPOMENE VEZANE UZ COVID

Temeljem Vladine Uredbe od 26. travnja Italija je započela s postupnim ukidanjem mjera koje su ograničavale gospodarske i društvene aktivnosti.

Uredbom talijanskog ministarstva zdravstva u razdoblju od 16. svibnja do 30. srpnja 2021. godine, ukinuta je odredba o petodnevnoj samoizolaciji, za sve putnike koji dolaze u Italiju iz zemalja EU. Ostaje i dalje važeća odredba prema kojoj za ulazak u Italiju moraju predočiti negativan PCR test ili antigenski brzi test ne stariji od 48 sati.

Sve odredbe o putovanju u Italiju možete vidjeti ovdje

VAŽNE NAPOMENE
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta
– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.
– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42