Okusi Svijeta UDINE I GORIZIA “GUSTI DI FRONTIERA” 2020

Gastro putovanje svijetom u jednom danu

Ove godine Gusti di Frontiera obogatila je svoju ponudu s 19 štandova gdje možete probati tipična jela Tunisa, Madagaskara, Nigerije, Senegala, Obale Slonovače, Etiopije, Egipta i drugih zemalja Sjeverne Afrike, južne i središnje Afrike…isprobajti razna piva s voćnim I citrusnim mirisima ili pjenušava vina aromatizirana kakaom…,a za desert su tu tipične tuniske poslastice na bazi meda, badema i datulja.

Termin putovanja:
26.09.2020. – subota

Polazak iz Zagreba u 06:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva, polazak iz Karlovca kod Petrola u 06:45 sati (uz prethodnu najavu putnika u agenciji). Polazak s odmorišta Vrata Jadrana u 08.10 sati. Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Udine, razgled grada kojeg nazivaju “Venecija na kopnu” CASTELLO DI UDINE, dvorac nastao na mjestu rimskog castruma još 983.g. TRG LIBERTA, dragulj gotičke i renesanse arhitekture s bijelom Lionelovom lođom te tornjem na kojem Florean i Venturin označavaju sate, šetnja ulicom MERCATOVECCHIO koja je od 1248.g. centar kupovine, KATEDRALA MARIJINA NAVJEŠTENJA IZ 15. st te TRG MATEOTTI s nezaboravnim renesansnim palačama. Kratko slobodno vrijeme za kavu i odmor te polazak prema Goriziji.
U Goriziju stižemo taman u vrijeme ručka kako biste uživali u internacionalnom enogastronomskom festivalu “Gusti di frontiera” na kojem nam je u samo jednom gradu 414 štandova na izbor hrane iz cijelog svijeta. Prošećite ulicama Gorizije i sam naziv ulice će vam otkriti koje delicije ugošćuje od europskih zemalja do Senegala, Obale Bjelokosti, Brazila i Argentine te Sjeverne Amerike. Možete ručati poznti argentinski biftek, a desert pojesti u Francuskoj , završiti brazilskim koktelom.
U Goriziji se nalazi i veliki park sa spravama za igru ukoliko odlučite povesti cijelu obitelj.
Nakon ručka Preporučamo 20 minutnu šetnju do Castello di Gorizia, velebno fortifikacijsko zdanje koje će dati prikaz kulinarstva u srednjem vijeku uz degustaciju te prikaz viteških borbi, a sve u originalnim srednjovjekovnim kostimima. Polazak prema Zagrebu u kasnijim poslijepodnevnim satima. Dolazak na mjesto polaska očekuje se u kasnijim večernjim satima.

First minute cijena: 239 kn

Redovna cijena aranžmana po osobi:  250 kn

First minute (FM) vrijedi 30 dana prije putovanja odnosno do popunjenja broja sjedala predviđenih po FM cijeni

Minimalan broj putnika: 50 osoba

Cijena aranžmana uključuje:
• Prijevoz autobusom prema program putovanja
• Licenciranog voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
• Troškove organizacije putovanja, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti.

 • Cijena aranžmana ne uključuje:
  Troškove osobne potrošnje
  Ulaznice za objekte koje su od osobnog interesa putnika
  Dobrovoljno putno osiguranje
  Zdravstveno osiguranje – 35,00 KN
  Osiguranje od otkaza putovanja + zdravstveno osiguranje – 95,00 kn

Minimalan broj putnika: 50 osoba
U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika ili na otkaz putovanja.
Nadoplata za manji broj putnika:
• 45 plativih aranžmana: 20 kn
• 40 plativih aranžmana: 30 kn
• 35 plativih aranžmana: 40 kn
• 30 plativih aranžmana: 50 kn
Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju. Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.
Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku. Vrijede Opći uvjeti putovanja. ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA.

POSEBNA PONUDA
VIP PONUDA – privatna tura
CIJENA ARANŽMANA ZA MAX 6 OSOBA: 4.220 KN
Cijena aranžmana uključuje:
• Prijevoz putničkim kombijem 8+1 mjesto prema programu putovanja
• Licenciranog voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
• Troškove organizacije putovanja, jamčevno osiguranje I osiguranje od odgovornosti

 

ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

 

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42