Amsterdam 6 dana autobusom 2020

 

Amsterdam je grad bogate povijesti ispresjecan s 160 kanala i 90 otočića. Doživite grad u kojem je gotovo sve dozvoljeno, koji je oduvijek primao putnike i pomorce iz cijelog svijeta, grad zlatnog sjaja Nizozemske 17. stoljeća, mjesto bogatog noćnog života, tipičnih cafea i barova u toplim tonovima smeđe boje, grad bicikla i slavnih slikara…

Termini putovanja: 17.6.–22.6., 11.8.–16.8., 7.10.–12.10., 17.11.–22.11., 29.12.2020.-3.1.2021

 

 

1. dan ZAGREB – AMSTERDAM

Polazak autobusa iz Zagreba (južna strana Gradskog poglavarstva) u 18 h. Vožnja kroz Austriju i Njemačku dolinom Dunava. Noćna Vožnja.

 

2. dan: AMSTERDAM

Dolazak u Amsterdam te odlazak do hotela. Smještaj u hotel i kratki odmor i osvježenje od puta. Gradskim prijevozom krećemo u centar grada na razgled: Kraljevska palaće – Glavni gradski trg Dam – Kuća Ane Frank – Rembrantova kuća. Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za vlastito istraživanje a predlažemo da zavirite i u muzej Van Gogha ili posjetite neki drugi muzej, klub Paradiso smješten u nekadašnjoj crkvi, Hard Rock Cafe Amsterdam…Šetnjom kroz Amsterdam vidjeti ćete  još mnogo važnih znamenitosti toga grada od kojih je možda najinteresantnija plutajuća tržnica cvijeća na kanalu Singel… Povratak u hotel, noćenje. 

 

3. dan AMSTERDAM – fakultativni izlet, ZAANSE SCHANS – VOLENDAM 

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet po Nizozemskoj uz nadoplatu  ili slobodno vrijeme u Amsterdamu. Zaanse Schans omogućava prekrasan prizor krajolika s vjetrenjačama, kanalima i starim kućama, dok je Volendam najljepši ribarski gradić u Nizozemskoj. Po posjetu ova dva mjesta, na kraju ćemo iskoristiti priliku i  posjetiti sirani u gradu Edamu gdje ćemo imati degustaciju sira, vina i nizozemskih slatkiša te prezentaciju izrade klompi. Povratak u Amsterdam, slobodno vrijeme, noćenje. 

4. dan AMSTERDAM I FAKULTATIVNI IZLET ” VELIKA NIZOZEMSKA TURA”

Doručak. Dan je planiran za odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet uz nadoplatu ili slobodno vrijeme u Amsterdamu. Srdačno preporučujemo odlazak na izlet. Izlet je predviđen u Scheveningen, najpoznatije nizozemsko ljetovalište. Razgledat ćemo centar Den Haaga i imati slobodno vrijeme za ručak i kavu te se uputiti u Delft – po mnogima najljepši grad Nizozemske. Nakon razgleda Delfta, predviđen je odlazak u – Rotterdam – suprotnost Amsterdamu. Poznat kao grad koji je nakon razaranja u 2.svjetskom ratu izgrađen iznova i jedan je od najmodernijih gradova svijeta – kuće u zraku iznad ceste kako bi se uštedio prostor, ‘zgrada olovka’, nevjerojatni Markthal. Završetak izleta predviđen je razgledom  stare luke te jedinu obnovljenu staru građevinu – Laurenskerk. Šetnja Hoogstraatom nakon koje se vraćamo u Amsterdam u kasnim satima, noćenje.

 

5. dan AMSTERDAM

Doručak. Odjava iz hotela i zajednički odlazak u centar grada.  Predlažemo vožnja brodom po amsterdamskim kanalima (doplata). Polazak iz Amsterdama u kasnim poslijpodnevnim satima. Vožnja kroz Nizozemsku te dalje Njemačkom, Austrijom i Slovenijom- noćna vožnja.  Zaustavljanja u putu radi odmora i okrijepe. 

 

6. dan ZAGREB

Dolazak u Zagreb u prijepodnevnim satim.

 

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

 

 

CIJENA ARANŽMANA:

 
FIRST MINUTE: 2.090,00 kn 
REDOVNA CIJENA: 2.390,00 kn 

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

Cijena uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • smještaj na osnovi  ukupno 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4*:
 • razgledavanja prema programu
 • turističkog pratitelja tijekom putovanja
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

 

Cijena ne uključuje:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu: 1050 kn
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 • Boravišna pristojba u hotelima 3/4* – cca 2,5 eura po osobi/dan
 • Cijena povratne dnevne karte od aerodroma do centralne amsterdamske stanice je 7,8 eura. Računajte na kupnju barem 3 povratne karata koje ćemo koristiti prilikom odlaska na razglede grada.
 • Fakultativni izlet 3.dan – VELIKA NIZOZEMSKA TURA 200 kn
 • Fakultativni izlet 4.dan –ZAANSE SCHANS – VOLENDAM 150 kn
 • Vožnja brodom po kanalima –  15 EUR
 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike; ( npr. muzej Van Gogha Amsterdam 17 EUR, Rijskmuzej Amsterdam  17,50  Eur, Kuća Ane Frank 9 Eur, Rembrantova kuća – 12,5 Eur)
 • putno osiguranje

 

Cijena fakultativnog programa (prijava i uplata u agenciji, minimalno 30 osoba):

 • VELIKA NIZOZEMSKA TURA 200 kn
 • ZAANSE SCHANS – VOLENDAM 150 kn
 • Vožnja brodom po kanalima –  15 EUR – prijava u agenciji plaćanje na licu mjesta 

 

Nizozemska je zemlja koja čini dio Kraljevine Nizozemske. Nalazi se u Zapadnoj Europi a graniči s Njemačkom na istoku i Belgijom na jugu. Glavni grad Nizozemske je Amsterdam a sjedište vlade je u Haagu. Karipski otoci Bonaire, Sint Eustatius, te Saba također čine dio posebne općinske jedinice unutar zemlje. Nizozemska ima 16,669.112 stanovnika na površini od 41.526 km2 što je čini jednom od najgušće naseljenijih država (401 stanovnik po km2). Oko 18% površine sačinjava voda a veliki dio zemlje se nalazi ispod razine mora. Zemlja je zaštićena od vode pomoću sustava nasipa te raznih odvoda. Melioracijom tla stvaraju se polderi. Upravno je zemlja podijeljena u dvanaest provincija.

 

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za  državljane RH  za putovanje u Nizozemsku  viza nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Minimalan broj putnika za putovanje je 45. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika ili ako se prijavi manji broj putnika, agencija možete tražiti nadoplatu, a najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

 

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42