Prvomajsko putovanje u Amsterdam – 7 dana autobusom

Prvomajsko putovanje u Amsterdam – 7 dana autobusom Prvomajsko putovanje u Amsterdam – 7 dana autobusom

Prvomajsko putovanje u Amsterdam

 

AMSTERDAM – 7 dana autobusom

 

Amsterdam je grad bogate povijesti ispresjecan s 160 kanala i 90 otočića. Doživite grad u kojem je gotovo sve dozvoljeno, koji je oduvijek primao putnike i pomorce iz cijelog svijeta, grad zlatnog sjaja Nizozemske 17. stoljeća, mjesto bogatog noćnog života, tipičnih cafea i barova u toplim tonovima smeđe boje, grad bicikla i slavnih slikara…

 

Datum polaska: trenutno nije raspoloživo

Cijena po osobi: od 2.390,00 kn

Vrijednost više: Nizozemska polja tulipana te Nizozemska tura

 

1. dan ZAGREB – AMSTERDAM

Polazak autobusa iz Zagreba (južna strana Gradskog poglavarstva) u 14 h. Vožnja kroz Austriju i Njemačku dolinom Dunava. Noćna Vožnja.

 

2. dan: AMSTERDAM

Dolazak u Amsterdam. Razgled je planiran posjetom stare Heineken pivovare, Museumplein – trg muzeja: Rijksmuseum, muzej Van Gogha, Stedelijk muzej te posjetom brusionici dijamanata.  U drugom djelu, planira se razgled po Singelgracht kanalu, poznatim klubom Paradiso smješten u nekadašnjoj crkvi, Hard Rock Cafe Amsterdam, Max Euweplein, stari zatvor, Holland Casino, De Balie, Hirsch, Leidseplein – jedan od glavnih trgova poznat po noćnim izlascima gdje se nalazi kultni coffeeshop Bulldog, kazalište, American hotel… Nakon obilaska gradskih znamenitosti predviđamo vrijeme za odmor i opuštanje na kavi. Mogućnost šetnje Leidsestraatom do Prinsengracht kanala na kojem se nalazi hotel Pulitzer i kuća Anne Frank. Šetnjom kroz Amsterdam vidjeti ćemo još mnogo važnih znamenitosti toga grada od kojih je možda najinteresantnija plutajuća tržnica cvijeća na kanalu Singel… Na kraju dana slobodno vrijeme za poznatu crvenu četvrt gdje prostitutke prodaju svoje usluge u izlozima. Smještaj u hotel, noćenje.

 

3. dan AMSTERDAM I FAKULTATIVNI IZLET ” VELIKA NIZOZEMSKA TURA”

Doručak. Dan je planiran za odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet uz nadoplatu ili slobodno vrijeme u Amsterdamu. Srdačno preporučujemo odlazak na izlet. Izlet je predviđen u Scheveningen, najpoznatije nizozemsko ljetovalište. Razgledat ćemo centar Den Haaga i imati slobodno vrijeme za ručak i kavu te se uputiti u Delft – po mnogima najljepši grad Nizozemske. Nakon razgleda Delfta, predviđen je odlazak u – Rotterdam – suprotnost Amsterdamu. Poznat kao grad koji je nakon razaranja u 2.svjetskom ratu izgrađen iznova i jedan je od najmodernijih gradova svijeta – kuće u zraku iznad ceste kako bi se uštedio prostor, ‘zgrada olovka’, nevjerojatni Markthal. Završetak izleta predviđen je razgledom  stare luke te jedinu obnovljenu staru građevinu – Laurenskerk. Šetnja Hoogstraatom nakon koje se vraćamo u Amsterdam u kasnim satima, noćenje.

 

4. dan AMSTERDAM – fakultativni izlet, ZAANSE SCHANS – VOLENDAM 

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet po Nizozemskoj uz nadoplatu  ili slobodno vrijeme u Amsterdamu. Zaanse Schans omogućava prekrasan prizor krajolika s vjetrenjačama, kanalima i starim kućama, dok je Volendam najljepši ribarski gradić u Nizozemskoj. Po posjetu ova dva mjesta, na kraju ćemo iskoristiti priliku i  posjetiti sirani u gradu Edamu gdje ćemo imati degustaciju sira, vina i nizozemskih slatkiša te prezentaciju izrade klompi. Povratak u Amsterdam, slobodno vrijeme, noćenje

 

5. dan AMSTERDAM – fakultativni odlazak u KEUKENHOF

Doručak. Preporučujemo posjet Keukenhof-u; sajmu koji se održava u razdoblju od sredine ožujka pa negdje do sredine svibnja. Svakako nemojte propustiti prekrasne vrtove cvijeća Keukenhof. Samo u tom razdoblju, nekih dva mjeseca, vrtovi su otvoreni za posjetitelje i tada možete uživati u prekrasnim bojama i mirisima koji će vas jednostavno omamiti, ali i odmoriti dušu i tijelo.

Izlet započinjemo odlaskom  prema Lisse, svjetskoj prijestolnici tulipana u južnoj Holandiji gdje se svake godine otprilike dva mjeseca održava izložba Keukenhof. U prekrasnom okruženju s umjetnim jezercima, paviljonima, vrtovima sa stotinama vrsta tulipana, ljiljana, orhideja, zumbula i drugog cvijeća u lijepoj prirodi posjetitelji mogu doživjeti „cvjetne slike“, male povijesne vrtove i raskošne cvjetne kompozicije (ulaznica se plaća na licu mjesta). Povratak u Amsterdam u kasnim poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme u gradu. Druženje. Noćenje.

 

6. dan AMSTERDAM

Doručak. Odjava iz hotela i slobodno vrijeme . Tokom dana fakultativna vožnja brodom po amsterdamskim kanalima uz nadoplatu  15EUR. Polazak iz Amsterdama u večernjim satima. Noćna vožnja prema Zagrebu.

 

7. dan ZAGREB

Dolazak u Zagreb u popodnevnim satima

 

Cijena aranžmana je po osobi u dvokrevetnoj sobi.

 

Termin putovanja:29.04.-5.05.2020.

 

Redovna cijena: 2.470,00 kn

 

First minute: 2.390,00 kn

 

 

 

 

Cijena uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • smještaj na osnovi  ukupno 4 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4*:
 • razgledavanja prema programu
 • turističkog pratitelja tijekom putovanja
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

 

 

Cijena ne uključuje:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu: 1050 kn
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 • Fakultativni izlet 3.dan – VELIKA NIZOZEMSKA TURA 200 kn
 • Fakultativni izlet 4.dan –ZAANSE SCHANS – VOLENDAM 150 kn
 • Fakultativni izlet 5.dan – Odlazak na sajam Keukenhof, bez uključene ulaznice po osobi 80 kn-min 25 osoba (ulaznica za sajam se plaća na licu mjesta: odrasli 18 eur po osobi, djeca 4-17 godina 8 eur po osobi, cijene su informativnog karaktera)
 • Vožnja brodom po kanalima –  15 EUR
 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike; npr. muzej Van Gogha Amsterdam 17 EUR, Rijskmuzej Amsterdam  17,50  Eur
 • putno osiguranje

 

 

 

Nizozemska je zemlja koja čini dio Kraljevine Nizozemske. Nalazi se u Zapadnoj Europi a graniči s Njemačkom na istoku i Belgijom na jugu. Glavni grad Nizozemske je Amsterdam a sjedište vlade je u Haagu. Karipski otoci Bonaire, Sint Eustatius, te Saba također čine dio posebne općinske jedinice unutar zemlje. Nizozemska ima 16,669.112 stanovnika na površini od 41.526 km2 što je čini jednom od najgušće naseljenijih država (401 stanovnik po km2). Oko 18% površine sačinjava voda a veliki dio zemlje se nalazi ispod razine mora. Zemlja je zaštićena od vode pomoću sustava nasipa te raznih odvoda. Melioracijom tla stvaraju se polderi. Upravno je zemlja podijeljena u dvanaest provincija.

 

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za  državljane RH  za putovanje u Nizozemsku  viza nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

 

Minimalan broj putnika za putovanje je 45. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika ili ako se prijavi manji broj putnika, agencija možete tražiti nadoplatu, a najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

 

 

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  002

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42