KINA -tura 11 dana

 KINA – TURA – 11 dana

Peking – Xian – Hangzhou – Suzhou – Shanghai

Datumi putovanja:
Cijena od 6.990,00 kn

GARANTIRANI POLAZAK

1. dan, ZAGREB – ISTANBUL/DUBAI

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 2 sata prije leta i podjela putnih dokumenata.

Na polasku 04.10.: Prijava na let za Istanbul na liniji TK 1056 (Turkish Airlines) s polaskom u 20.05 sati. Dolazak u Istanbul u 23.20 sati i nastavak leta za Peking na liniji TK 20 s polaskom u 01.25 sati. Noćni let. Obroci tijekom leta.

Na polasku 25.10.: Prijava na let za Dubai na liniji EK 130 (Emirates) s polaskom u 15.25 sati. Dolazak u Dubai u 22.55 sati i nastavak leta za Peking na liniji EK 306 s polaskom u 03.55 sati. Noćni let. Obroci tijekom leta.

2. dan, PEKING

Dolazak u Peking je predviđen u 15.25 sati. Odlazak u restoran na večeru te do ulice Wangfujing gdje možete isprobati lokalne specijalitete kao što su škorpioni, dudov svilac i sl. Odlazak do hotela i smještaj. Noćenje.

3. dan, PEKING – VELIKI KINESKI ZID – PEKING

Nakon doručka, odlazak na cjelodnevni izlet sjeverno od grada do jednog od svjetskih čuda – velikog Kineskog zida dugog oko 8.000 kilometara, građenog tijekom punih 20 stoljeća (1987. godine zid je uvršten na listu svjetske baštine UNESCO-a). Slijedi razgled grobnica dinastije Ming te šetnja duž Svetog puta s divovskim mramornim likovima životinja i ljudi koji čuvaju grobno područje careva navedene dinastije. Vožnja prema Olimpijskom selu te kraće zaustavljanje radi fotografiranja kod Olimpijskog stadiona, poznatog i kao “Ptičje gnijezdo” i „Vodene kocke“. Večera u lokalnom restoranu – danas ćemo probati najpoznatije kinesko nacionalno jeloPekinšku patku. Povratak u hotel, noćenje.

 

4. dan, PEKING – XIAN vlakom
Nakon doručka, odlazak do najvećeg trga na svijetu – Tiananmen, koji zauzima oko 40 hektara površine, a potom i razgled Zabranjenog grada, nekadašnje carske palače dinastija Ming i Qing okružene visokim purpurnim zidinama koji se prostire na više od 720.000 m2. Slijedi odlazak do hrama Nebeskog mira, mjesta na kojem su kineski carevi štovali boga neba i prinosili žrtve. Večera u lokalnom restoranu te odlazak prema željezničkom kolodvoru i ukrcaj na vlak za Xian, staru prijestolnicu Kine i početnu postaju Puta svile. Noćna vožnja u spavaćim kolima turističke kategorije. Svaka kabina sadrži 4 ležaja. Trajanje vožnje oko 12 sati.

5. dan, XIAN
Po dolasku, odlazak u hotel na doručak. Slijedi odlazak na izlet do mauzoleja Qin Shi Huang Di, prvog cara koji je objedinio Kinu i graditelja do danas najvećeg poznatog grobničkog kompleksa na svijetu. Ovdje je pronađeno 6.000 unikatnih glinenih statua ratnika i konja. Povratak u Xian. U poslijepodnevnim satima posjet pagodi Velike divlje guske okruženom budističkim svetištem i suvremenom replikom grada iz vremena dinastije Tang. Odlazak do obližnjeg dinamičnog gradskog bazara gdje se na nevjerojatan način sudara staro i novo. Večera – danas ćemo probati poznate kineske dumplinge (knedlice od tijesta punjene s puno varijacija). Nakon večere predlažemo odlazak na Tang Dynasty Show (uz doplatu). Povratak u hotel i noćenje.

6. dan, XIAN – HANGZHOU zrakoplovom
Doručak i odjava iz hotela. Posjet gradskim zidinama koje slove za jedne od najbolje očuvanih u Kini, te odlazak na razgled neobične gradske džamije. Slijedi transfer do zračne luke te prijava na let za Hangzhou, grad je koji poznat po svojoj bogatoj povijesti i pitoresknom krajoliku. Ovaj grad je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Kini, a nosi nadimak „Raj na zemlji“. Smještaj u hotel, večera i noćenje.
7. dan, HANGZHOU – SUZHOU
Doručak. Razgled grada: pagoda Šest harmonija, posjet hramu Lingyin i vožnja čamcem po Zapadnom jezeru. Na kraju ćemo posjetiti i plantažu zelenog čaja te ga degustirati. Vožnja prema povijesnom gradu Suzhou poznatom po kanalima, mostovima, proizvodnji svile, a posebice po najvećoj koncentraciji

 

8. dan, SUZHOU – SHANGHAI

Doručak. Dan ćemo započeti posjetom jednom od najpoznatijih vrtova, a potom otići na vožnju brodom po 1.500 godina starom Carskom kanalu. Slijedi posjet Muzeju svile i tvornici gdje ćete se upoznati sa tradicionalnim načinom proizvodnje svile (mogućnost kupnje proizvoda od svile). Vožnja prema Shanghaiu. Po dolasku, odlazak na krstarenje rijekom Hunagpu sa prekrasnim pogledom na kolonijalnu četvrt Bund i futuristički Pudong sa nekim od najviših nebodera na svijetu. Večera. Smještaj u hotel i noćenje.

9. dan, SHANGHAI  

Nakon doručka, odlazak na razgled Shanghaia: razgled Hrama Bude do Žada – najznačajnijeg gradskog svetišta. Nastavak do Vrtova sreće mandarina Yu (vrt je remek djelo kineske parkovne arhitekture). Slobodno vrijeme za osobne programe (mogućnost kupovine ili posjete nekom od gradskih muzeja). Večera. Predlažemo odlazak na svjetski poznati akrobatski show (uz doplatu). Noćenje.

10. dan, SHANGHAI – ISTANBUL/DUBAI

Doručak. Slobodan dan za individualne programe, kupovinu i šetnju najpoznatijom trgovačkom i shopping ulicom Nanjing. Preporučamo odlazak i uspon na jedan od najviših nebodera na svijetu (uz doplatu). Kasni ručak ili večera. Organizirani transfer u zračnu luku. Fakultativno (uz doplatu) predlažemo vožnju do zračne luke maglev vlakom (trajanje vožnje: 8 minuta a vlak u vrijeme kada grupa ide do zračne luke doseže brzinu od 300km/h. Inače mu je najveća brzina 430 km/h). Prijava na let za Istanbul na liniji TK 27 s polaskom u 22.45 sati (na polasku 04.10.) ili prijava na let za Dubai na liniji EK 303 s polaskom u 23.00 sati (na polasku 25.10.) Noćni let. Obroci za vrijeme leta.

11. dan, ISTANBUL/DUBAI – ZAGREB

Na polasku 04.10.: Po dolasku u Istanbul u 05.20 sati, nastavak putovanja za Zagreb na liniji TK 1053 s polaskom u 07.05 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 08.20 sati po lokalnom vremenu.

Na polasku 25.10.: Po dolasku u Dubai u 05.15 sati, nastavak putovanja za Zagreb na liniji EK 129 s polaskom u 08.45 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 12.05 sati po lokalnom vremenu.

Napomena: redoslijed obilazaka je podložan promjenama prema procjeni voditelja putovanja.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:  7.390 kn   6.990 kn first minute*

*First minute cijena vrijedi do popunjenja određenog broja mjesta

Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.490 kn

Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 3.090 kn

 

FAKULTATIVNE DOPLATE (prijava i uplata isključivo u agenciji prilikom uplate aranžmana):

– Akrobatski show u Shanghaiu: 160 kn

 

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz zrakoplovom na redovnoj liniji u ekonomskoj klasi prema programu, transfere autobusom prema programu, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelima 4* (doručak u hotelima, večere u lokalnim restoranima s uključenim 1 pićem po osobi prema programu – jedna večera sa pekinškom patkom u Pekingu, jedna večera dumplings u Xianu), prijevoz noćnim vlakom u spavaćim kolima s četiri ležaja Peking-Xian, unutarnji let Xian – Hangzhou, sve razglede i ulaznice za lokalitete prema programu, pratnju lokalnog vodiča na engleskom jeziku, voditelja putovanja na hrvatskom jeziku, organizaciju i pripremu putovanja.

 

Cijena aranžmana ne uključuje: zrakoplovne pristojbe i naknade koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 3.090 kn – iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata, vizu za Kinu (280 kn ukoliko se ishodi redovnim putem, minimum 7 dana se čeka na putovnicu, za žurno ishođenje cijena je 480 kn), piće uz obroke, napojnice lokalnim davateljima usluga (35 EUR po osobi – plaćanje na licu mjesta), osobne troškove, putno osiguranje (preporučamo).

 

VIZA: potrebna 1 fotografija, ispunjeni obrazac, putovnica. Veleposlanstvo je u Zagrebu. Ovisno o popunjenosti grupe, a najkasnije 14 dana prije polaska, putnik će biti obaviješten da dostavi putovnicu i ostalu dokumentaciju agenciji radi viziranja.
Kopiju putovnice potrebno je dostaviti agenciji prilikom rezervacije putovanja. Putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju.

Napomena: Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja AZUR TOURS-a.

 

Red letenja na Turkish Airlines-u, 04.10.-14.10.2018.   Red letenja na Emirates-u, 25.10.-04.11.2018.
TK 1056

TK 20

TK 27

TK 1053

04 OCT Zagreb – Istanbul

05 OCT Istanbul – Peking

13 OCT Shanghai – Istanbul

14 OCT Istanbul – Zagreb

20:05  23:20

01:25  15:25

22:45  05:20*

07:05  08:20

EK 130

EK 306

EK 303

EK 129

25 OCT Zagreb – Dubai

26 OCT Dubai – Peking

3 NOV Shanghai – Dubai

4 NOV Dubai – Zagreb

15:25  22:55

03:55  15:25

23:00  05:15*

08:45  12:05

Napomena: Avio kompanija zadržava pravo promjene vremena leta.

 

Minimalni broj prijavljenih putnika: 20

PLAĆANJE: 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 46 dana prije puta ili u ratama.

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator :AZURTOURS d.o.o., id-hr-ab-01-080326927.Polica jamčevine br. 298640000020 uplaćena kod Croatia osiguranja.. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Cijena zrakoplovnih pristojbi podložne su promjeni i važeće su na dan izdavanja zrakoplovne karte. Aviokompanija zadržava pravo promjene vremena letova, te u tim slučajevima agencija ne preuzima odgovornost. Za vaše bezbrižno putovanje preporučamo Vam uplatu putnog osiguranja.
 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  017

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42