Festival čokolade u Opatiji & advent u Rijeci 2021.

Datum polaska: 04.12.2021. – subota

05.12.2021. – nedjelja  – GARANTIRANO

Cijena po osobi:   145 kn

 

Autobusom iz Zagreba

Najslađa opatijska manifestacija u prvom vikendu prosinca predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove, ali i male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade.

Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je na Ljetnoj pozornici gdje svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima.

 

 

PROGRAM IZLETA:

 

Polazak u 7:00 s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva (Trg Stjepana Radića 1). Slijedi vožnja kroz Gorski Kotar do Opatije. Planirani dolazak oko 10 sati. Po dolasku u Opatiju slijedi kratka panoramska šetnja s pratiteljem, te ostatak vremena slobodno za samostalno uživanje u mnogobrojnim zanimljivostima prema programu događanja:

Čokoladna čarolija, Opatijski paradoks- čokolada  i vino, Škola spravljanja slastica, Kavana Imperijal, Promotivna prodaja čokoladne torte, Čokoladne priče, radionica slikanja s čokoladom i izložba radova, Choco show izrada i degustacija čokoladnih delicija. Druženje s Mozartom uz čokoladnu fontanu…

Program za vrijeme Festivala čokolade je bogat i vjerujemo da će svatko naći neku slasticu po svome ukusu!

 U 15 sati krećemo prema Trsatu. Kraći posjet Trsatu i mogućnost odlaska na Trsatsku Gradinu koju kiti više od 11 km božićnih lampica.  Slijedi vožnja prema Rijeci. Dolaskom u Rijeku šetnja uz pratitelja putovanja i upoznavanje s najvažnijim znamenitostima u samom centru. Šetnja Korzom gdje se tradicionalno održava blagdanski sajam. Sve je puno tradicionalnih okusa i mirisa i vjerujemo da nakon slatkih delicija sigurno će vam goditi neki slani zalogaj. Slobodno vrijeme za uživanje  u adventskim događanjima!

 

Polazak iz Rijeke je u 18,30 sati, a povratak na mjesto polaska očekuje se u večernjim satima.

 

 

Redovna  cijena: 145,00 kn po osobi

**First minute cijena: 135,00 kn

First miute cijena vrijedi do 30 dana prije putovanja za određeni broj mjesta u autobusu.

 

CIJENA UKLJUČUJE: 

prijevoz turističkim autobusom prema programu, turističkog pratitelja,panoramsku šetnju Opatijom , jamčevinu, troškove organizacije i prodaje izleta

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

sadržaje koji se fakultativno naplaćuju te sve što nije navedeno pod cijena uključuje

Minimalan broj putnika po navedenoj cijeni 45

Najmanji broj putnika:  45 

u slučaju manjeg broja putnika agencija zadržava pravo promjene cijena ili otkaza putovanja

40-44 plativih aranžmana: + 10 kn

36-39 plativih aranžmana: + 15 kn

minimalno 30 -35 plativih aranžmana: + 20 kn

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije doznao, putnik je dužan obavijestiti organizatore putovanja, a najkasnije do prije puta doplatiti u svom programu posjetiti razliku.

Vrijede  Opći uvjeti putovanja

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajnja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

 

 

 

 

pošalji upit

Vrijede opći uvjeti putovanja putničke agencije Best Travel. Uplaćena jamčevina kod Kvarner Vienna osiguranja. Preporučamo putno osiguranje!

  000

Izdvajamo

Najam autobusa

Najam autobusa

Best Travel

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Adresa:

Best Travel, turistička agencija

Ilica 49, galerija Obrtničke komore

HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-petak: 10-16h

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

e: besttravel@besttravel.hr

Žiro-račun:

HR2423600001102645207

OIB:

58648734664

Gardaland

Izleti u Gardaland

Izleti u Gardaland

Jednodnevni i višednevni izleti u Gardaland

Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42